View Full Version : Caav - Clener!
Kto to jest , o co tutaj chodzi ? Moze ktos mi to opisac/wytłumaczyc skad on sie wzioł ?
Pewnie to jest stary gracz/użytkownik forum, tyle że byłby niewygodny dla niektórych tutaj urzędujących, tj. wielki sprzeciw wywołałaby ta jego kandydatura. Że jest głupi i w ogóle. Dlatego zaproponowali mu założenie nowego konta i bieganie tutaj z nową twarzą. To moja teoria.
@Zarejestrowany
25-05-2010
Imo mam rację : D
wlasnie mi "pomogl":o przed chwila wiec zly nie jest xDD
domyslam sie kto to jest, ale to tylko moje przypuszczenia;]
No skoro sie domyślasz, to mozesz wypowiedziec sie na forum kim on jest słucham.
Wujaszek
26-05-2010, 14:15
@up Gadaj.
Niezależnie kto wcielił się pod nick Caav, czy to Crayon^, czy Grulix administracja mu zaufała i powinien dobrze się sprawować. Powinieneś się cieszyć, że będzie mniejszy burdel na forum.
1 Clean więcej - mnie burdelu na forum. Żeby jeszcze tak moderatorzy byli surowsi (jak Scoop) to przynajmniej połowa debilów opuściłaby forum zostawiając je normalnym użyszkodnikom.
1 Clean więcej - mnie burdelu na forum. Żeby jeszcze tak moderatorzy byli surowsi (jak Scoop) to przynajmniej połowa debilów opuściłaby forum zostawiając je normalnym użyszkodnikom.
Ale nie sądzisz, że to trochę takie głupie? Administracja wybiera cleanera, ale wie, że nie spodoba się to użytkownikom i zaleca mu ukrywanie się pod nowym kontem, pod nowym nickiem. Rzulf jakoś nie ma problemu i normalnie obnosi się swoim nowym, brązowym kolorem na Forum...
Trochę denerwują mnie te tajemnice : D
@down
ale po cholerę te tajemnice? Czemu nie zachować jawności? To, że nam się coś nie podoba, to przecież nikogo nie interesuje. Najważniejsza jest opinia Administratorów, którzy będą z nim pracować. Bardzo bym chciał wiedzieć, kim jest ten cał Caav, który jest na tyle tchórzliwy, że nie chce obnosić się tytułem pod 'oficjalnym' nickiem...
Ale nie sądzisz, że to trochę takie głupie? Administracja wybiera cleanera, ale wie, że nie spodoba się to użytkownikom i zaleca mu ukrywanie się pod nowym kontem, pod nowym nickiem. Rzulf jakoś nie ma problemu i normalnie obnosi się swoim nowym, brązowym kolorem na Forum...
Trochę denerwują mnie te tajemnice : D
Ja na to patrzę tak: cokolwiek nie zrobią ludziom i tak będzie źle :p Więc po co mają mówić kto jest nowym tutorem, cleanrem, modem, gmem skoro i tak będzie multum tematów dlaczego on, czemu nie ja, on jest gupi, itd.
EDIT: Faktycznie Rzulf ma Cleanera :D Nie wiedziałem :P To jeszcze mnie tam dać i będzie fajna ekipa! (do kretynów - to był żart)
.vimpex.
26-05-2010, 15:03
No i gites, mniej syfu na Forum będzie.
Może teraz ogarną Forum ^^
Po co ten temat? Kim jest Caav wie tylko administracja i o ile się nie mylę ja, wy się nie dowiecie bo jest wam to do niczego nie potrzebne, dajcie mu spokojnie pracować bez zbędnych tematów, jeżeli coś zrobi nie tak to każdy wie gdzie ma pisać (http://forum.toproste.pl/forumdisplay.php?f=49). :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.