View Full Version : Caav (nowy Clener).
Dzisiaj chcialem kontynuowac moj temat ban/delete, ale caav nowy clener sie wpieprzył i niestety zamknoł mi temat, jest tutaj od wczoraj chodz juz mi nie odpowiada jego praca, napewno napisze do Administracji co on odpieprza... Wiem ze jest taka lista na fansicie, ale ja miałem ta liste jeszcze szybciej niz ten wasz fansite i sciagneli ja odemnie...
#Edit - Rozmawialem ze Scoop'em, moge zrobic temat, a Ty mi go zamykasz. Jesli nie orientujesz sie o co chodzi to prosze Cie ***** nie udzielaj sie. I otwórz mi ten temat spowrotem!
Xienus :D
26-05-2010, 16:17
Dzisiaj chcialem kontynuowac moj temat ban/delete, ale caav nowy clener sie wpieprzył i niestety zamknoł mi temat, jest tutaj od wczoraj chodz juz mi nie odpowiada jego praca, napewno napisze do Administracji co on odpieprza... Wiem ze jest taka lista na fansicie, ale ja miałem ta liste jeszcze szybciej niz ten wasz fansite i sciagneli ja odemnie...
ty miałeś bana czyli nie masz prawa korzystać z 4um..
dobrze napisał ze na funsite jest lista wiec po co twoja śmierdząca lista?
White Nygas
26-05-2010, 16:17
Jeżeli usuną temat to łamał on regulamin. Z pewnością ,się spisze ten cleaner.
Marcelllo
26-05-2010, 16:18
I dobrze, że usunął ponieważ i tak jest to na funsite ;)
I dobrze, że usunął ponieważ i tak jest to na funsite ;)
Ale na fansite sciegneli pomysł odemnie, ja go miałem pierwszy.
Jeżeli usuną temat to łamał on regulamin. Z pewnością ,się spisze ten cleaner.
Temat nie łamał regulaminu, popatrz na ten link (http://forum.toproste.pl/showthread.php?t=73649). Moim zdaniem clener sie nie spisze.
ty miałeś bana czyli nie masz prawa korzystać z 4um..
dobrze napisał ze na funsite jest lista wiec po co twoja śmierdząca lista?
Smierdziec to ty mozesz , a nie moja lista, bo zrobiłem ja zanim powstal fansite, a oni sciegneli to odemnie?
Azbestowy
26-05-2010, 16:24
NO LOLOL nie było mnie na forum 2 dni i odrazu rewolucja.
#topic
Za 2-3 tygodnie znormalnieje
#off
NOWA RANGA! BUEHEHEHEHEHEHEHEEH KOLEJNY ACZIWMENT DONE
Devil murder v2
26-05-2010, 16:31
[b]dzisiaj chcialem kontynuowac moj temat ban/delete, ale caav nowy clener sie wpieprzył i niestety zamknął mi temat, jest tutaj od wczoraj chodz juz mi nie odpowiada jego praca, na pewno napisze do administracji co on odpieprza... Wiem ze jest taka lista na fansicie, ale ja miałem ta liste jeszcze szybciej niz ten wasz fansite i sciagneli ja ode mnie...
Ogarnij ortografię :<<
Temat jak dla mnie niepotrzebny ;> I tak i tak będą powstawać osobne wątki z napalonymi dzieciuchami, które zobaczyły informację na stronie apo, że ktoś dostał delete.
Dexter Rook Sorcerer
26-05-2010, 16:34
Ogarnij ortografię :<<
Temat jak dla mnie niepotrzebny ;> I tak i tak będą powstawać osobne wątki z napalonymi dzieciuchami, które zobaczyły informację na stronie apo, że ktoś dostał delete.
Akurat teraz się mylisz. Kosa nie popełnił żadnego błędu. To, że ty piszesz ` odemnie ` ` zamknoł ` ` napewno ` to już twój problem, sam jesteś jebanym nabijaczem...
Już tak! NAJLEPIEJ! Skreślajcie go z góry! Bravo!
To że miałeś poprzednio taki temat i zostałeś zbanowany to Twoja wina, trzeba było się pilnować.
Dobrze zrobił że zamknął/usunął sam bym to zrobił.
#edit
Przed sekundą zobaczyłem kto usunął tematy i dla Twojej wiadomości usunął je Scoop, więc nie wiem po co płacz w stronę Caav'a.
Z mojego punktu widzienia, tego co widziałem narazie po Caav'ie to mi się podoba zobaczycie sami jak będzie. Wszyscy prawdę mówiąc tylko potrafią krytykować nikt nie pochwali. :D
Marcelllo
26-05-2010, 16:58
Akurat teraz się mylisz. Kosa nie popełnił żadnego błędu. To, że ty piszesz ` odemnie ` ` zamknoł ` ` napewno ` to już twój problem, sam jesteś jebanym nabijaczem...
Aha.
#Edit - Rozmawialem ze Scoop'em, moge zrobic temat, a Ty mi go zamykasz. Jesli nie orientujesz sie o co chodzi to prosze Cie ***** nie udzielaj sie. I otwórz mi ten temat spowrotem!
I nie popełnił błędu? Aha.
Ciebie też pozdrawiam i odsyłam do podstawówki (zamknął) :) <ironia>Miszcz</ironia> ortografii Ci to mówi :)
Powiedz mi tylko, na co ten temat? Po to, żebyś mógł sobie posty ponabijać? Już jest taka lista na fansite to po co następna?
Z mojego punktu widzienia, tego co widziałem narazie po Caav'ie to mi się podoba zobaczycie sami jak będzie. Wszyscy prawdę mówiąc tylko potrafią krytykować nikt nie pochwali. :D
Ja go chwalę za usunięcie tematu Kosy xD
Pochwała i reput zaraz pójdzie jak będę mógł dać :D xD
Seth Drut
26-05-2010, 17:06
O co wam chodzi?
Jest nowy cleaner i chyba dobrze, że dba o porządek forum ;d
Co do twojej listy, na początku była dobra, teraz jest na stronie i mogli zamknąć.
Nie wiem o co chodzi ;c
Mi się wydaje że tu niektórzy są zazdrośni. Może się mylę ale ... :)
Mi się wydaje że tu niektórzy są zazdrośni. Może się mylę ale ... :)
Myślę, że dociekliwy, bo ta osoba musiała robić sobie nowe konto na forum, ale dlaczego? Jakie miała konto wcześniej, że ludziom nie podobało się to, że dostał pozycję klinera.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.