View Full Version : Loot z Devil Atoma.
Siema..
Dziś poszedłem na Devil Atoma z kumplem.. i to co zobaczyłem co zrobili z lootem tego, jednego z lepszych potworow na serwerze to hańba!
Leci z niego żałosne 1-2sc, a trzeba na niego czekać 10 min..
Pare miesięcy temu było git, leciało z niego 1-13sc, panda bear itp..
i tu sie pojawia moja prośba co do Administracji..
Przywróccie chodź częsciowo lot z tego potwora ( mam na myśli zeby lecialo chodź 1-7sc ) oraz aby respil się co 5-7 min, a nie tak jak jest teraz - 10min trzeba na niego czekac.
Czekam na wypowiedz Administracji, a także Was, co sądzicie o loocie z Devila, bo jakby nie było - jest to silny potwór.
/czubass
aha, to może jeszcze niech tak zrobią z Queenami, Wardami, Kingami itd, zeby one byly tylko dla zabicia, bez lota i expa :O .. Jak potwór jest, to musi być użyteczny, a z atomem to jest nie koniecznie..
Zbigniew Wodecki
26-05-2010, 21:05
To miał byś potwór do nalotu, ale skoro dodali na respa, to powinien być exp, albo loot, ale jestem za expem, proponuje zwiększyć exp.
No trochę jest to nieopłacalne siedzieć np na nim godzinę, zabić go 6x i mieć z tego około 6sc.
Z drugiej strony to że jest to boss nie oznacza to że powinno lecieć z niego 10 sc i misie pandy.
Moje zdanie jest takie: Powrót do loota sprzed zmiany :)!
To miał byś potwór do nalotu, ale skoro dodali na respa, to powinien być exp, albo loot, ale jestem za expem, proponuje zwiększyć exp.
A ja loot. Expić na nim to bezsens ;ooo
A tak miśki się lociło, etc.
Jestem na tak.
Kolego, ten devil atom, to jeden ze "strażników" questu na magic axe- idziesz na niego po motylka a nie po kasę.
Marcelllo
26-05-2010, 21:30
Powinni nieco zwiększyć loota bo to przesada... Wystarczy, że bloker padnie i już jesteś na 0 :/
Kolego, ten devil atom, to jeden ze "strażników" questu na magic axe- idziesz na niego po motylka a nie po kasę.
My wiemy, że z owego potwora wylatuje motylek, ale potrzebny jest on tylko raz, do questa, a później staje się niby bezużyteczny? Tu chodzi o to, że po wykonaniu misji, kiedy już nie ma sensu na niego chodzić, to ludzie robią to dla scarab coinsów, czy też motylków, right?
#Temat
Jak najbardziej jestem za, gdyż aktualny loot jest żałosny, a dawny potrafił porządnie zadowolić gracza.
czubass 1349
26-05-2010, 21:34
bartku moze dla adminow jest to potwor tylko dla zabicia nie dla lota ani expa ??
neich zostanie tak jak jest
Może byłoby lepiej powiększyć loot'a z atoma bo exp jest wystarczający.
Shadow Sorcer
26-05-2010, 21:54
Jak najbardziej na tak. W końcu to nie byle jaki potwór. Gruba ekipa musi się wybrać na niego, więc moim zdaniem adekwatny to siły potwora powinien być loot. No ale my to sobie możemy tylko gadać, administracja i tak na to leje sikiem prostym.
Myślę, że exp za devil atoma powinien być zwiększony do 50mln. 6 atomów na godzine to 300mln/h. Jest to normalny exp w tym przedziale lvlowym. I dodanie jakiegoś lootu 3-5sc z każdego.
Seth Drut
26-05-2010, 21:58
Myślę, że trzeba polepszyć loota z atoma.
Bo to co jest teraz to masakra...
Co do expa to jest dobry. W końcu to boss a nie potwór do expienia.
Wogóle nie potrzebnie dali resp tego oto potworka, powinien byc tylko do najazdu... Niech jeszcze dadza resp minosa... W takim razie iz potwór ma swój własny resp, powinien byc za niego wiekszy loot , albo exp.
Moim zdaniem zwalili tego potworka, on był do najazdów, a tu z nim resp jest? Masakra, jak jest resp to powinnien i tak lepszy być trochę loot, ale nie za dobry jak przy najazdach.
Zdecydowanie powinni polepszyć loot!
1sc - 1kcc..
Wkońcu to jest boss i 1,5klvl EK potrzebuje 2 sio 1k+...
Devil Atom to jest nic w porównaniu z Master Atomem, z tego drugiego to do 2sc wypada a zabicie go jest o wieeele trudniejsze niż Devila.
^top
Przywrócenie!
Zgadzam się z Tobą. : )
Z Atoma powinno lecieć 2-8 sc i jakieś rzadkie itemki np. panda bear tak jak było wcześniej, bo teraz to nie opłaca się na nim siedzieć. :s
Powinni poprawić loota.
Yyyy dopiero sie obudziliscie ? Ten loot z Devil Atoma jest juz dluzszy czas ... Loot z Devil Atoma jest wrecz dla mnie smieszny przyklad wczoraj z tego potworka polecialo mi tylko 1 CC FAJNIE ?! tak samo jak z Master Atomem tez jest smieszny loot. Dla mnie z tych potworow powinien byc lepszy loot.
diamondback#
27-05-2010, 00:12
Według mnie powinni zmienić loot scarabów na 3-7sc + dodać żeby z każdego spadał mls/blessed/gaxe lub golden boots/helmet . Do tego motylek (częstotliwość 2x szybciej od brochy z apo) i to tyle.
Sturnusek
27-05-2010, 00:50
Według mnie powinni zmienić loot scarabów na 3-7sc + dodać żeby z każdego spadał mls/blessed/gaxe lub golden boots/helmet . Do tego motylek (częstotliwość 2x szybciej od brochy z apo) i to tyle.
ta, polazl by tam taki edzio z akuzinem na caly dzien to ja pierdole : x
.vimpex.
27-05-2010, 07:06
Moim zdaniem loot powinien zostać cofnięty do tego loota co był przed zmianą.
Jestem za powrotem do poprzedniego loota bo to jest boss i zadko strasznie sie respi....
GooHooNe
27-05-2010, 07:41
Zgodze sie z tym loot z Devil Atom'a Jest bardzo słaby ;s Porównując loot z Apo albo Devila to już bardziej opłaca się siedzieć na new resp apo bo sie respi co 3-4 min i masz większą szanse na loot broszki ;]
Według mnie jest dobry..Byłem dzisiaj 2x zabiłem i mam ok. 1kcc loota Bardzo Dobry jest loocik tylko z expem marno...Niech podwyższą experience z atoma
Siema..
Dziś poszedłem na Devil Atoma z kumplem.. i to co zobaczyłem co zrobili z lootem tego, jednego z lepszych potworow na serwerze to hańba!
Leci z niego żałosne 1-2sc, a trzeba na niego czekać 10 min..
Pare miesięcy temu było git, leciało z niego 1-13sc, panda bear itp..
i tu sie pojawia moja prośba co do Administracji..
Przywróccie chodź częsciowo lot z tego potwora ( mam na myśli zeby lecialo chodź 1-7sc ) oraz aby respil się co 5-7 min, a nie tak jak jest teraz - 10min trzeba na niego czekac.
Czekam na wypowiedz Administracji, a także Was, co sądzicie o loocie z Devila, bo jakby nie było - jest to silny potwór.
/czubass
aha, to może jeszcze niech tak zrobią z Queenami, Wardami, Kingami itd, zeby one byly tylko dla zabicia, bez lota i expa :O .. Jak potwór jest, to musi być użyteczny, a z atomem to jest nie koniecznie..
no troche lipa ale patrz ze teraz solo mozesz go bic o.o leci dalej panda bear g axe sl itp p/p i rozowy motyl nie oplaca sie expic to nie idz na niego o.o zobacz monster atoma bilismy go we 3jke ponad 10 min i 2x po 2sc spadalo xd
KaZeK wylozyl wszystko jak na tacy i z nim sie zgadzam.
Loot został poprawiony.
Zamykam.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.