View Full Version : Nowy dzia? ! PROPOZYCJE!
DonieX <3
27-05-2010, 06:53
Skoro powstanie nowy dział "Poradniki", to dlaczego miałby nie powstać dział Propozycje ? Zapewne dużo z Was chciałoby coś zaproponować rozwojowi serwera. Wiem, że jest dział 'ogólne' ale myślę, że niepotrzebnie jest On zaśmiecany propozycjami. Dodaję sondę i jeśli Santano by się zgodził byłoby to na takich zasadach jak walka o dział "Poradniki", czyli 50 głosów na tak, mniejsza ilość głosów na Nie, 60% musi być Tak, Ok ej ?
ok, ej
jestem na tak przyda sie takie coś ;]
Jasne. Jeśli mamy możliwość zmiany Forum na lepsze - jestem zdecydowanie na tak. Pokazaliśmy już, że możemy zebrać te 50 głosów. Damy radę i tutaj!
Mortalix
27-05-2010, 14:39
Oczywiście, że tak.
Póki co wszystko trafia do 'Ogólnych' przez co trudno ogarnąć co i jak.
Jak najbardziej przydatne.
Zdecydowanie Tak !
Przyda się.
Maatinii
27-05-2010, 14:48
Jestem na tak, za pewne dużo osób ma jakieś fajne i ciekawe pomysły.
Jest już taka sama propozycja - KLIK (http://forum.toproste.pl/showthread.php?t=68971), ale myślę, że nie ma sensu zamykać tematu. Następnym razem użyj opcji szukaj i odśwież powstałą już propozycję. ; d
Ale jestem oczywiście na tak : ).
Poczekaj chwilę aż trochę osób się wypowie i jeżeli pomysł się spodoba graczom to napisz pw do Santano albo ja to zrobię.
Flamaster
27-05-2010, 14:54
Dla mnie to troszku obojetne:p Ile można dawać w końcu propozycji na serwer ? Sądze, że "ogólny" spełnia swoje zadanie i w zupełności wystarcza. Lecz widze, że chcecie głosy to macie ode mnie puncza
@topic
T.A.K
Jest już taka sama propozycja - KLIK (http://forum.toproste.pl/showthread.php?t=68971)
Bądź [klik] (http://forum.toproste.pl/showthread.php?t=70286)
#top
Ofc jestem na tak, wiele propozycji przechodzi przez czyjeś główki więc warto niektórych propozycje przemyśleć i być może dodać na serwer.
fajny pomysl, jestem na tak:) moze przez to czesciej Admini beda zagladac w ten dzial...
Oczywiscie ze jestem na tak, swietna propozycja, napewno cos takiego sie przyda.
Jestem na tak, ale już była taka propozycja i bez odzewu :(, więc myśle, że nie wejdzie taki dział w życie.
zielony kwadracik.,
28-05-2010, 07:27
Jestem na tak, dobry pomysl.
Jestem na tak!
Na pewno to pomoże w rozwoju serwera :)
Jasne, że jestem na tak.
Może paść kilka dobrych propozycji dzięki którym gra na servie będzie lepsza:)
I znów bydle_ pomógł społeczności plejerów cs'a.
Jestem zdecydowanie na tak, ale jak wiemy 99% propozycji w dziale ogólne, bo nie ma narazie "Propozycje", są odrzucane.
.Edzio Kiełbaska.
28-05-2010, 16:36
Nie bo po co. Ci którzy zajmują się serverem wprowadzą co oni bedą chcieli a nie będzie ktoś im coś narzucał .
DonieX <3
28-05-2010, 22:58
ODŚWIEŻAM!
50 głosów potrzebne na nowy dział "Propozycje", moim zdaniem coś lepszego od "Poradniki" .
G_R_U_L_I_X
28-05-2010, 23:31
Nie. Po prostu wystarczy dopisać do tego działu "Propozycje"
"Wasze propozycje co do ots'a i cs apo.". Po co po prostu skakać z kwiatka na kwiatek, nie lepiej jak będzie wszystko w jednym? To tak jakbyś miał obrać ziemniaki, obierki wyrzucać przez okno, a zmywać je w kranie w łazience? To nie lepiej już w kuchni to zrobić?
Nie. Po prostu wystarczy dopisać do tego działu "Propozycje"
"Wasze propozycje co do ots'a i cs apo.". Po co po prostu skakać z kwiatka na kwiatek, nie lepiej jak będzie wszystko w jednym? To tak jakbyś miał obrać ziemniaki, obierki wyrzucać przez okno, a zmywać je w kranie w łazience? To nie lepiej już w kuchni to zrobić?
haha ale porownania :S w sumie powinni dodac zakladke cs w propozycjach ogolnych i by bylo git !
Jak najbardziej za !.
Dziwi mnie ,ze administracja odrazu na to nie wpadla .:)
DonieX <3
14-06-2010, 09:51
Odświeżam poraz kolejny!
50 głosów i zostanie dodany nowy dział! Pomóżcie!
Oczywiscie jestem na tak.
Wczesniej czy pozniej na pewno ktos zaproponuje cos, co pomoze rozwinac server :)
DonieX <3
25-07-2010, 15:38
Odświeżam poraz kolejny, gdyż wystaczy jeszcze 8 głosów i powstałby taki dział. Pisałem już wcześniej co On by dał i w ogóle.
Jest już dział Propozycje. Wystarczy tylko zrobić prefix i będzie git ;]
Azbestowy v.62.0
25-07-2010, 20:02
A ja jestem na nie. Przecież po jakimś czasie nasza kochana ekipa (a dokładniej jedna osoba) uzna że w tym dziale wszyscy tylko nabijają i trzeba to wyrzucić bo niszczy forum. Trochę konsekwencji w działaniach, ok?
DonieX <3
25-07-2010, 20:58
A ja jestem na nie. Przecież po jakimś czasie nasza kochana ekipa (a dokładniej jedna osoba) uzna że w tym dziale wszyscy tylko nabijają i trzeba to wyrzucić bo niszczy forum. Trochę konsekwencji w działaniach, ok?
Ymmmm.. Jest możliwość wyłączenia nabijania postów ? Skoro Jest dział 'Propozycje' o Tibii, to dlaczego czegoś takiego ma nie być w CS ? Dział 'Ogólne' powinien być (Tak samo jak w Tibii) o newsach.
Oczywiscie jestem na TAK. Przyda sie taki dzial bo na ogolnym robi sie pomalu smietnik.
Metaxa Kamil
26-07-2010, 12:10
No i mój 50 głos przyczyni się do powstania działu Propozycje xD!
Ogólnie przyda się bo już nie będzie takiego syfu w 'Ogólnych' ; )
A mój głos przekroczył, jak to powiedział Azbest z 2 minuty temu na cb, jubileuszową 50-tke.
ja na tak jbc
A moj to 52 HEHS
bylem na tak ale zapomnialem zaglosowac; c
DonieX <3
27-07-2010, 10:36
Dodamy dział :P
Właśnie otrzymałem wiadomość PW od Santano, zgodził się dodać dział, także dziękuję Wam wszystkim za te głosy i myślę, że to nie tylko mi się przyda, również innym użytkownikom forum, przede wszystkim nie będzie już tak zaśmiecany dział 'Ogólne' .
Lord Morgan.
27-07-2010, 11:55
Jestem na TAK. Przyda się adminom serwera :) Mi się nie przyda bo dostałem perma :( od Rzulfa ak Rzulfika :(
Atrakcyjny Kazimierz.
28-07-2010, 12:44
Tak :) to by bardzo pomogło :)
Domcio666
28-07-2010, 14:10
jestem na tak chetnie bym dal jakies propozycje co do servera apo cs ;p
powiini zrobic takie cos
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.