Zaloguj się

View Full Version : Zg?oszenia u?ytkowników.

Excorus
27-05-2010, 13:40
Witam, ostatnio widziałem parę osób łamiących regulamin(nie pierwszy raz). Postanowiłem ich zgłosić i mam jedno pytanie. Czy jak kogoś zgłoszę to dostane powiadomienie, że to dotarło, czy zawsze dociera do administracji?
@Azbestowy
Co wezmą mnie za nooba pff
PS: Złożyłem raport na pewno na właściwą osobę.
@KaZeK
Leci reput;[

Azbestowy
27-05-2010, 14:12
Mówienie na tym forum, że się donosi na innych userów, to zły pomysł.

#topic
Nie odpiszą, bo po co? Dla nich się liczy tylko to, że usuną/zwarnują

KaZeK
27-05-2010, 14:17
Jeżeli wysyłasz za pomocą tego małego trójkącika z wykrzyknikiem to dociera do Moderatora/Cleanera odpowiedniego działu, a dociera zawsze :)

Mc Maciek
27-05-2010, 17:16
Problem jest tylko taki, że reportowane posty poprzez funkcję, o której napisał KaZeK, docierają na e-maila, więc nie zawsze są czytane. Najlepiej jest zgłaszać na PW do kogoś z Ekipy Forum, staramy się zawsze odpisywać na takie wiadomości.

Brachu!
27-05-2010, 17:18
Najlepiej wysyłaj do na pw Scoop, on jest codziennie na forum i zawsze odczyta, jesli napiszesz nizej zeby Ci odpisał czy dostali warna czy co to odpisze Ci , bo ja tez tak robie.

Myst
27-05-2010, 17:44
Problem jest tylko taki, że reportowane posty poprzez funkcję, o której napisał KaZeK, docierają na e-maila, więc nie zawsze są czytane. Najlepiej jest zgłaszać na PW do kogoś z Ekipy Forum, staramy się zawsze odpisywać na takie wiadomości.

A czemu nie możecie zrobić tajnego forum? Na hunted.pl jak jestem moderatorem działu Tibia to na dole strony, są ukryte działy dla nas i jest temat raporty i pokazują się wszystkiego raporty, od odpowiedniego działu dla moderatora. Dzięki temu szybko i łatwo sprawdzić raport, bo nie wierzę w to, aby Cliner/mod wchodzili codziennie na e-mail'a. Taki system raportów bardzo by pomógł.

Mike
27-05-2010, 18:32
powiem tak
specjalnie zmienilem konto a i tak mam tu 4 warny i upomnienie, takze chuj z tym tylko dobrze b y bylo jak po banie moj post by tu jeszcze widnial, ok ***** do rzeczy Xd
do kurwy frajerze jak ci sie chce sprzedawac to idz na psy i syp rodzinke bo chyba cpali ze sie taki urodziles???????????????? SORY nie moglem sie powstrzymac

czy przy takich sytuacjach nie chcialbym posluchac plyty Przeciwko kurestwu i upadkowi zasad?????? owszem chcialbym bo takie pasozyty spoleczne (nie ma to powiazania ze swiatem wedlug kiepskich) tylko czekaja na okazje!!!!!!!!
SPIER DA LAJ

Goatee
27-05-2010, 18:55
Zgłoszenie zawsze do nich dochodzi ale nie zawsze odpisują jak ich o to poprosisz.
Przykład?

http://img31.imageshack.us/img31/6075/yyyyyyyyyyyyyyyyyyy.png

[26/05/2010 07:48] Santano -> Rembik was banished because of Uzywanie cave bota.
xdddd

Marcelllo
27-05-2010, 19:02
Chodzi o PW a nie zgłoszenia... Wszystkich zgłoszeń to oni nie czytają... (Przynajmniej ja to tak odbieram :))

Precision
27-05-2010, 19:11
@Goatee

Gratz! :)

@topic

Parę razy korzystałem z tej opcji, ale nie wiem czy ktoś to odczytał :P

Bondi
27-05-2010, 20:39
Chodzi o PW a nie zgłoszenia... Wszystkich zgłoszeń to oni nie czytają... (Przynajmniej ja to tak odbieram :))

Bo odczytywanie raportów na e-mailu jest trochę nie wygodne, czasami lepiej samemu wyszukać łamiący regulamin post, a jeżeli ktoś już chce raportować posty to niech to robi na PW i do Moderatora, który w danym dziale ma funkcję.

Stoner
27-05-2010, 20:44
Nie no autor tematu... Nie uwłaczając wychodzisz na konfidenta.
Jak ktoś Cię wyzywa to to olej... Mamy przecież Ekipę z Przemyśla i ich kompanów, niech oni się martwią o łamiących regulamin.