View Full Version : Zg?oszenia u?ytkowników.
Witam, ostatnio widziałem parę osób łamiących regulamin(nie pierwszy raz). Postanowiłem ich zgłosić i mam jedno pytanie. Czy jak kogoś zgłoszę to dostane powiadomienie, że to dotarło, czy zawsze dociera do administracji?
@Azbestowy
Co wezmą mnie za nooba pff
PS: Złożyłem raport na pewno na właściwą osobę.
@KaZeK
Leci reput;[
Azbestowy
27-05-2010, 14:12
Mówienie na tym forum, że się donosi na innych userów, to zły pomysł.
#topic
Nie odpiszą, bo po co? Dla nich się liczy tylko to, że usuną/zwarnują
Jeżeli wysyłasz za pomocą tego małego trójkącika z wykrzyknikiem to dociera do Moderatora/Cleanera odpowiedniego działu, a dociera zawsze :)
Mc Maciek
27-05-2010, 17:16
Problem jest tylko taki, że reportowane posty poprzez funkcję, o której napisał KaZeK, docierają na e-maila, więc nie zawsze są czytane. Najlepiej jest zgłaszać na PW do kogoś z Ekipy Forum, staramy się zawsze odpisywać na takie wiadomości.
Najlepiej wysyłaj do na pw Scoop, on jest codziennie na forum i zawsze odczyta, jesli napiszesz nizej zeby Ci odpisał czy dostali warna czy co to odpisze Ci , bo ja tez tak robie.
Problem jest tylko taki, że reportowane posty poprzez funkcję, o której napisał KaZeK, docierają na e-maila, więc nie zawsze są czytane. Najlepiej jest zgłaszać na PW do kogoś z Ekipy Forum, staramy się zawsze odpisywać na takie wiadomości.
A czemu nie możecie zrobić tajnego forum? Na hunted.pl jak jestem moderatorem działu Tibia to na dole strony, są ukryte działy dla nas i jest temat raporty i pokazują się wszystkiego raporty, od odpowiedniego działu dla moderatora. Dzięki temu szybko i łatwo sprawdzić raport, bo nie wierzę w to, aby Cliner/mod wchodzili codziennie na e-mail'a. Taki system raportów bardzo by pomógł.
powiem tak
specjalnie zmienilem konto a i tak mam tu 4 warny i upomnienie, takze chuj z tym tylko dobrze b y bylo jak po banie moj post by tu jeszcze widnial, ok ***** do rzeczy Xd
do kurwy frajerze jak ci sie chce sprzedawac to idz na psy i syp rodzinke bo chyba cpali ze sie taki urodziles???????????????? SORY nie moglem sie powstrzymac
czy przy takich sytuacjach nie chcialbym posluchac plyty Przeciwko kurestwu i upadkowi zasad?????? owszem chcialbym bo takie pasozyty spoleczne (nie ma to powiazania ze swiatem wedlug kiepskich) tylko czekaja na okazje!!!!!!!!
SPIER DA LAJ
Zgłoszenie zawsze do nich dochodzi ale nie zawsze odpisują jak ich o to poprosisz.
Przykład?
http://img31.imageshack.us/img31/6075/yyyyyyyyyyyyyyyyyyy.png
[26/05/2010 07:48] Santano -> Rembik was banished because of Uzywanie cave bota.
xdddd
Marcelllo
27-05-2010, 19:02
Chodzi o PW a nie zgłoszenia... Wszystkich zgłoszeń to oni nie czytają... (Przynajmniej ja to tak odbieram :))
Precision
27-05-2010, 19:11
@Goatee
Gratz! :)
@topic
Parę razy korzystałem z tej opcji, ale nie wiem czy ktoś to odczytał :P
Chodzi o PW a nie zgłoszenia... Wszystkich zgłoszeń to oni nie czytają... (Przynajmniej ja to tak odbieram :))
Bo odczytywanie raportów na e-mailu jest trochę nie wygodne, czasami lepiej samemu wyszukać łamiący regulamin post, a jeżeli ktoś już chce raportować posty to niech to robi na PW i do Moderatora, który w danym dziale ma funkcję.
Nie no autor tematu... Nie uwłaczając wychodzisz na konfidenta.
Jak ktoś Cię wyzywa to to olej... Mamy przecież Ekipę z Przemyśla i ich kompanów, niech oni się martwią o łamiących regulamin.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.