PDA

View Full Version : Rzekome boty

abn ibn
27-05-2010, 21:51
Witam mam takie pytanie. W którym miejscu regulaminu napisane jest że nie wolno mieć obok siebie hota na manas i uh. Jak wiadomo można manasować się i uhac jednocześnie. Mimo tego że wielu gmów lata obok tylko jeden (Mortiis) ciągle próbuje przekonać mnie że mam bota. Sam mówi że widzi że NIE mam ani auto uha ani auto manasa to przepraszam na co jeszcze można mieć tutaj bota ? Ni mam ani auto targeta bo nigdy nie bije z broni ani światła bo to by było głupie. A skoro się expi to kto zabroni naciskać w moim wypadku f1 i f2 żeby się podkurować. Nie łatwiej zrobić ex na to a nie wmawiać komuś coś (tylko jeden gm). Czy też ktoś tak z was miał ? Takie głupie upomnienia ? Proponuje żeby każdy gm sobie pograł 15 minut i zobaczył że nie jest problemem uhanie się i manasowanie jednocześnie bez bota. BO mi się już kończą pomysły na co można jeszcze mieć bota.

Stoner
27-05-2010, 21:56
Podobno z auto manasem na się mniejszy exhausted, może dlatego im wykrywa.
Manasuj i uhaj się bez bota, przecież i tak są hotkeye ;D
Poćwiczysz paluszki :P

abn ibn
27-05-2010, 21:57
No w tym rzecz że zawsze "mam bota" ale nigdy nie usłyszałem na co. Jedyne co słyszę to używaj komend. Nie mam pojęcia o co chodzi ale usłyszałem że nie chodzi o auto manasa i auto uha więc nie wiem co jeszcze można mieć na bocie ustawionego skoro są hoty. Ja rozumiem że dużo ludzi boci ale nie każdy kto gra go ma..

@up no i właśnie tak robie. Poćwiczyłem i tak właśnie robię. Nie wiem jaki jest ex na bocie wiem że można jednocześnie to i to bez żadnego bota.

ps2. i to nie jest tak że ja biedny dręczony przez gmów bo to tylko Mortiis widzi żaden inny Gm mimo że lazili koło mnie nie powiedzieli nigdy wyłącz bota.

Brachu!
27-05-2010, 22:00
To nagraj filmik jak expisz i własnie tak robisz to bedzie najlepszy dowód dla Mortiisa.

abn ibn
27-05-2010, 22:04
Jeżeli tylko się dowiem czy o to chodzi bo ja nawet nie wiem czy o to to z przyjemnością zrobię filmik ale najpierw chciałbym wiedzieć o co bo wmawiać bota to może każdy głupi ale już podać na co ten bot używany to już się doczekać nie można.

Devil murder v2
27-05-2010, 22:19
Mam to samo ;> Tyle, że u mnie skończyło się to banem. Kompetencja GM'ów i tutorów jest wielka.

James
27-05-2010, 22:34
Jak zwykle więcej jest "napinki" niż to potrzeba, a wszystko to nie poparte żadnymi dowodami. Każdy może napisać że nie ma bota i w 95% jak daje ostrzeżenie to jest wielkie zdziwienie "Co/!?! Nie mam bota!". Najlepiej to wychodzi jak ktoś spamuję mlvl i jednocześnie mi to pisze :) Wczoraj zostałem delikatnie mówiąc wyklnięty że rzekomo oskarżałem kilka osób bezpodstawnie o wosso, a dziś wszyscy prócz jednej mają bany, z czego jeden jest za cave :)
Dlatego jeśli już piszecie że dostajecie bezpodstawne ostrzeżenia to dajcie jakiś dowód żeby ktoś z Gmów mógł go sprawdzić.

Nagrałem3 minuty filmik i wyszło 1.5 giga może mi ktoś powiedzieć czemu tak dużo ?:D w hypercamie

Hypercam jest dość miejscożerny, nagraj filmik Tibicamem NG, w tym poście ktoś dawał link do niego: http://forum.toproste.pl/showpost.php?p=653700&postcount=7

abn ibn
27-05-2010, 22:54
Nagrałem3 minuty filmik i wyszło 1.5 giga może mi ktoś powiedzieć czemu tak dużo ?:D w hypercamie

Miarek
27-05-2010, 23:06
@brachu!
Zgadzam się z tobą.
@topic
Może jednak masz auto atack ,albo auto manas nie wiem.

Zarexoholik?
27-05-2010, 23:15
Przestań tu grać. Tutaj każdy u każdego widzi bota. Tylko o swoich nie chcą pisać. : /

Domcio666
28-05-2010, 08:28
LOl gm nigdy sie nie myli bardzo mozliwe ze masz tego bota ale nikt ci nie udowodni tego ze nie masz na 100 %

ViVuSeK
28-05-2010, 13:07
Niestety mi to sie nie zdażyło ;]...To mały błąd administracji nie płacz już...Wytłumacz sprawe z Mortiiskiem i juz po kłopocie...Na przyszłość pisz w dziale Skargi&Odwołania

Vojska
28-05-2010, 13:09
Też miałem tak czasami, że oskarżali mnie o używanie botów. Musisz się przyzwyczaić ;d

Saylor
28-05-2010, 13:11
Mortiis ma specjalne zdolności(czytaj programy), dzięki którym wie że masz bota.

Nie ma takiego czegoś jak nie słuszny ban!

Jak dostałeś bana za bota, to go miałeś.

Pozdrowienia.

Baby Face
29-05-2010, 22:06
Te bany wgl sa jakies zryte : s
Santano dal mi bana za "free", moge tak powiedziec poniewaz mam dowody :)
A i na odwołanie nie dostalem dpowiedzi : /
Mortiis na e-maila odpisal mi w ciagu kilku godzin a glupiego odwolania nikt nie raczy przeczytac :(

Rocok
29-05-2010, 22:49
Przestań tu grać. Tutaj każdy u każdego widzi bota. Tylko o swoich nie chcą pisać. : /
Signed ;)

Na tym servie jak się wyuhasz a masz 100-150 lvl mniej to juz jest bot .

Rembik
30-05-2010, 00:45
LOl gm nigdy sie nie myli bardzo mozliwe ze masz tego bota ale nikt ci nie udowodni tego ze nie masz na 100 %

Udowodnić, że go nie masz, też się nie da.

Kapitan Alkohol.
30-05-2010, 01:48

I to jest podejście 12 latka do Tibi - GM to nie człowiek - to maszyna i się nie myli. Każdy jest człowiekiem i może się pomylić, ale wątpi żebyś to zrozumiał.

#top
Często jest tak że nowo przyjęty GM/Tutor nie może zbytnio rozpoznać bota, ale też często doświadczony GM ma z tym problemy - zależy też jaki bot :D
Sam dostałem w sumie kilka upomnień i z tego co pamiętam to każde było słuszne, ale nie będę manasował się ręcznie więc kilka banów w sumie poleciało : d

Karpek
30-05-2010, 09:01
Nie ma takiego czegoś jak nie słuszny ban!

Jest.. znam kilka osób które dostały niesłusznego bana za 'boty' i potem przez to przestały grać.

@topic
Nagraj filmik jak expisz bez bota, wyślij Mortiisowi i tyle..

Crim
30-05-2010, 12:55

Jak koledzy napisali że GM to tylko zwykły człowiek.
Wiadomo że jeżeli są wprowadzone pod hoty uh'y i manasy to jeżeli robi ktoś to bardzo dobrze i wchodzi co 1sek. manas (nie wiem czy tak szybko wolno) to budzi to podjerzenia.

A co do Domcio666 to weź odejdz na chwile od komputera :)

Goatee
02-06-2010, 22:35
Też miałem tak czasami, że oskarżali mnie o używanie botów.
Bo ty ich notorycznie używałeś...

Ostatnie ostrzeżenie miałem w październiku 2009 xdd