PDA

View Full Version : Xyz na admina?

PJOONEk
28-05-2010, 15:46
Jak w temacie :P co wy na to?;D

Veto
28-05-2010, 15:52
Była rekrutacja, trzeba było się zgłosić w tamtym terminie. Poza tym, takimi tematami "Hejqa, chciałbym mieć admina, ajć! co wy na to :P XD =*" nic nie zdziałasz... Rzekłbym, że jeszcze bardziej się pogrążasz.

@edit
Inną sprawą są te Twoje "boskie, podgłośnione dźwięki", za które również masz wg. mnie minusa : o

Kosmo
28-05-2010, 15:56
Była rekrutacja mogłeś sie zgłości ;x

poczekaj do next rekrutacji xddd

'Oxidosis'
28-05-2010, 16:09
jak dla mnie to fajnie, jakbyś był adminem, bo jesteś ogarnięty i nie reagujesz na prowokacje. Jednak była rekrutacja, szkoda że się nie zgłosiłeś. Chociaż fajnie by było, gdyby Santano się zgodził.. :P

PJOONEk
28-05-2010, 16:09
Była rekrutacja, trzeba było się zgłosić w tamtym terminie. Poza tym, takimi tematami "Hejqa, chciałbym mieć admina, ajć! co wy na to :P XD =*" nic nie zdziałasz... Rzekłbym, że jeszcze bardziej się pogrążasz.

@edit
Inną sprawą są te Twoje "boskie, podgłośnione dźwięki", za które również masz wg. mnie minusa : o

pogłośnione dźwięki haha^^ jeszcze słuchawek i myszki z nasa brakuje nie?

jak dla mnie to fajnie, jakbyś był adminem, bo jesteś ogarnięty i nie reagujesz na prowokacje. Jednak była rekrutacja, szkoda że się nie zgłosiłeś. Chociaż fajnie by było, gdyby Santano się zgodził.. :P

tak tylko napisałem bo chce wiedzieć co myślicie ,that's all. Jak bedzie rek to moze sie zglosze.

Brachu!
28-05-2010, 16:18
Jestem na nie poniewaz, była juz rekrutacja na Adminów CS'a. Trzeba było myślec o tym wczesniej.

SedaN*
28-05-2010, 16:41
Jestem na nie poniewaz, była juz rekrutacja na Adminów CS'a. Trzeba było myślec o tym wczesniej.

Zaraz znowu będziesz miał zbanowane kolejne konto. Masz w ogóle cs'a na pulpicie? Bezsensownie nabijasz posty, powtarzając to co pisali inni. Przy okazji nie masz o niczym pojęcia.

#topic
Myślę, że w następnej rekrutacji masz dosyć spore szanse. Widać, że masz staż w tej grze, ogarniasz i co najważniejsze - nie wdajesz się w żadne jakieś poważniejsze sprzeczki. ;d

DonieX <3
28-05-2010, 18:32
Z jednego powodu na nie, była rekrutacja i dużo osób ma adminów . ;d

Myst
28-05-2010, 18:33
Z jednego powodu na nie, była rekrutacja i dużo osób ma adminów . ;d

Tak bardzo dużo osób ma admina, że czasami nikogo nie ma online przez 1h........ Oczywiście jestem na tak, ale trzeba poczekać do kolejnej rekrutacji.

Veto
28-05-2010, 20:29
pogłośnione dźwięki haha^^ jeszcze słuchawek i myszki z nasa brakuje nie?

tak tylko napisałem bo chce wiedzieć co myślicie ,that's all. Jak bedzie rek to moze sie zglosze.

A kto sprzedawał jakieś swoje zajebiste soundy za kcc? Proszę Cię, nie ośmieszaj się : o

PJOONEk
28-05-2010, 20:33
A kto sprzedawał jakieś swoje zajebiste soundy za kcc? Proszę Cię, nie ośmieszaj się : o

synek ja w tibie nie gram ? ^^

Ktoś II
28-05-2010, 20:58
Jestem na nie... Wyzywałeś mnie dosyć czesto wiec Cie nie lubie, zreszta wiekszosc osob Cie nie lubi.

Benn
28-05-2010, 21:00
Ogólnie jestem na tak, albo musisz poczekać do rekruacjii.
@Ktos II
Dziwne, jak jest na servie to taki spokojny itp, nawet jak go tam ktoś wyzwie od bota czy coś.

PJOONEk
28-05-2010, 21:01
Jestem na nie... Wyzywałeś mnie dosyć czesto wiec Cie nie lubie, zreszta wiekszosc osob Cie nie lubi.

Będe Puakał ;(( ktoś mi poda chusteczki?

Crayon
28-05-2010, 21:03
Prędzej admini odejdą, niż dojdą nowi. PJOONEk z Ciebie, nie ma szans, żebyś do nas dołączył. Straciłeś okazję, bo nie załapałeś się na rekrutację. Teraz to jest już musztarda po obiedzie, mleko po krowie, szklanka wody po powodzi...

PJOONEk
28-05-2010, 21:07
Prędzej admini odejdą, niż dojdą nowi. PJOONEk z Ciebie, nie ma szans, żebyś do nas dołączył. Straciłeś okazję, bo nie załapałeś się na rekrutację. Teraz to jest już musztarda po obiedzie, mleko po krowie, szklanka wody po powodzi...

Przeżyje.Zawsze zostaje votekick:D

DonieX <3
28-05-2010, 22:55
Przeżyje.Zawsze zostaje votekick:D

No to jesteśmy ugadani. Skill, to nie wszystko ;d

Ktoś II
29-05-2010, 00:53
Ogólnie jestem na tak, albo musisz poczekać do rekruacjii.
@Ktos II
Dziwne, jak jest na servie to taki spokojny itp, nawet jak go tam ktoś wyzwie od bota czy coś.

Wyzywał mnie przez długi okres czasu od czitów, że niby na wh gram.

PJOONEk
29-05-2010, 05:42
Wyzywał mnie przez długi okres czasu od czitów, że niby na wh gram.

jeżeli jesteś LOC albo Empire to dalej podtrzymuje swoją opinie.

Flamaster
29-05-2010, 09:21
Dobra temat do zamkniecia?
Nie załapałeś sie no cóż:confused: Może nastepnym razem:eek:
@KtośII
Nie płacz bo jesteś żałosnym dzieckiem a jeżeli ktoś sie na Ciebie wydziera to ma powód:rolleyes:

Scoop
29-05-2010, 10:43
Rekrutacja już była... Na następną możecie liczyć jeżeli odpadnie z 5-6 adminów.
I nie przyjmujemy indywidualnie bo mamy tymczasowo nadmiar adminów, jest ich aż 20, w sumie dobrze, ma kto serwer pilnować. ;D