PDA

View Full Version : Informacja w konsoli po dostaniu bana.

SedaN*
29-05-2010, 10:59
Dział "Propozycje" nie został jeszcze dodany, tak więc swój temat muszę zamieścić w tym dziale. W razie czego proszę jakiegoś administratora o przeniesienie.

W temacie nie wyjawiłem konkretnie o co chodzi.. ale już się tym zajmuję ;d

W związku ze zbyt dużą ilością tematów zakładanych w złym dziale proponuję, aby każdemu graczowi po dostaniu bana pojawiała się w konsoli informacja, aby screeny lub odwołania do banów kierować w specjalnym dziale "Skargi & Odwołania"

Obecnie wygląda to mniej więcej tak:

http://i47.tinypic.com/2s8nu4i.jpg

Myślę, że dobrym pomysłem byłoby zamienienie informacji: "If you think you were banned unfairly, report this information to our website: www.forum.toproste.pl na: "Wszelkie odwołania do banów lub screeny prosimy wrzucać w odpowiednim dziale - Skargi & Odwołania."

#Ernii
To niech i nawet będzie ta czcionka 30 ;d

Ernii
29-05-2010, 11:33
jak nawet nie czytaja powodu bana i sapia ze za free i bez zrobienia ssow o.o plz sam nie wiem co na to poradzic dac im czcionke 30 zeby zobaczyli ;s

Brachu!
29-05-2010, 11:34
Jestem na tak, dobra propozycja. Tak samo jak juz pisałem wczesniej , napewno osoba grajacym w CS'a przyda sie cos takiego.

DonieX <3
29-05-2010, 11:49
Dobra propozycja,ale rzadko kto czyta o tym za co ban i gdzie można się odwołać . ;o
Ale dam , że jestem an taK :)

Metaxa Grzesiek
29-05-2010, 11:56
jak nawet nie czytaja powodu bana i sapia ze za free i bez zrobienia ssow o.o plz sam nie wiem co na to poradzic dac im czcionke 30 zeby zobaczyli ;s

Ernii wiesz, że często bana łapie nie? XD i zawsze czytam xD

@top

Może być mi to lata bo wiem gdzie pisać xD :*

Myst
29-05-2010, 12:00
No super propozycja :D, może się skończy ten spam o unbana w złych działach.

Mortalix
29-05-2010, 13:52
Oczywiście, że tak.
Nawet jeśli nie każdy to czyta to na pewno podziała w przypadku osób, które nie mają konta na forum.
Oni muszą to przeczytać żeby wiedzieć gdzie się zarejestrować. XD

SedaN*
29-05-2010, 13:56
Ernii wiesz, że często bana łapie nie? XD i zawsze czytam xD

@top

Może być mi to lata bo wiem gdzie pisać xD :*

Ta propozycja nie jest kierowana tylko dla Ciebie.

Można nawet dać tą czcionkę 30 albo chociaż to pogrubić, podkreślić.

KaZeK
29-05-2010, 14:48
Pewnie że jestem za.

65% graczy APO-CS wrzuca screeny przeznaczone jako dowody w sprawie jego niewinności do działu gdzie powinno się lansować swoimi statami =[

Marcelllo
29-05-2010, 15:31
Jestem na tak bo często zaśmiecają ludzie forum niepotrzebnymi tematami oraz nie piszą w odpowiednim dziale :)

Maly
29-05-2010, 19:37
przyda się może cos pomoże jestem na tak 3x przechodzisz:D