View Full Version : Gdzie zarabia?
oczko4124
29-05-2010, 12:26
Witam mam takie pytanie. Mam 500 ek (ja pierwszy owner nikogo nie znalem wszystko sam zarabiam) i mam wielkie problemy z kasą. Tak się zastanawiam czy to że ludzie mają tyle kasy na moich lvlach to kwestia 2 charów lub allegro czy może coś robię źle ? Do 330 lvl siedziałem na draculach więc nie może być mowy o czymś takim jak loot. Natomiast od 330 lvla do mojego obecnego expilem na msach/kingach/dogach i po sprzedaniu wszystkiego ze 120 lvli wyszło mi 6 k cc. I tutaj moje pytanie.
1. Na co pójść żeby dobrze zarobić i mieć w miarę exp
2. Na co pójść żeby zarobić świetnie. Exp nie musi być duży.
Niby wiem że MSC czy UMY są polecane ale może coś jeszcze ? Chciałbym trochę tej kaski uzbierać żeby potem móc expic bez loota na bally czy kingach.
Na Twoim lvl'u to tylko
Monster Skeletony
Ots Kingi
Mad Dogi
Bally
Msc
Twój lvl to bardzo ciężki okres jeżeli chodzi o kasę, polecam również wpłacić 5kcc i wykonać Pandemonium Armor Quest i sprzedać(bądź zostawić) za 9-10kcc (zawsze jakieś kcc do przodu)
Bardzo dobry loot jest z ms, jak miałem podobny lvl to nie miałem żadnych problemów z kasą, gdyż z ms zawsze wychodziłem na plusie. Nie mów, że z Dracul nie ma co mówić o loocie, bo ja dawałem rade utrzymać się z ich loota.
W sumie na draculach mało kto zbiera kasę bo szkoda czasu, ale dużo nawet tych platynek leci :P
Ale na tym 500lvl mozesz iść powoli na flubbery loot dsl sl sov elven legi itp.
Na Twoim lvl'u to tylko
Monster Skeletony
Ots Kingi
Mad Dogi
Bally
Msc
Twój lvl to bardzo ciężki okres jeżeli chodzi o kasę, polecam również wpłacić 5kcc i wykonać Pandemonium Armor Quest i sprzedać(bądź zostawić) za 9-10kcc (zawsze jakieś kcc do przodu)
Co Ty chcesz zarobic na ots kingach, bally , msc i mad dogach ? Przeciesz z tego prawei nic nigdy nie leci... Najlepiej ms, tam jest zajebisty loot.
Demolka Knight
29-05-2010, 13:17
Idz na flubbery. 1 lvl z 5sc :D oczywiscie jak bedziesz miec szczescie.
~Xienus~
29-05-2010, 13:42
Co Ty chcesz zarobic na ots kingach, bally , msc i mad dogach ? Przeciesz z tego prawei nic nigdy nie leci... Najlepiej ms, tam jest zajebisty loot.
to ze ty nie miałeś w cave ustawione na zbieranie lota to nie znaczy ze nic nie leci
kingi jak dla mnie najlepsze...
to ze ty nie miałeś w cave ustawione na zbieranie lota to nie znaczy ze nic nie leci
Nie miał bo nie potrafi ustawić ;/
Najlepsze będą Kingi/MSC dla loota.
Najlepiej zamiast siedziec kolejna noc w kompie na zarabianiu idz pracowac przez noc na magazyny 7zl/h popracuj 7 godzin = 49zł = 80kcc~~ i od razu lepiej nie?
Devil murder v2
29-05-2010, 16:01
Idź na flubbery/urge!
Zajebisty loot! ;)
idz na roty i zbieraj kase ;)
.vimpex.
30-05-2010, 10:54
idz na roty i zbieraj kase ;)
Idź się utop.
@Topic
Idź na MS, Kingi ewentualnie na Flubbery.
Ja takim levelem expilem na kingach, najczęściej na magic, can lub cod.
Jednak żeby expić na magic lub cod musisz być w dobrej gildii która zawsze Ci pomoże (ja tak miałem jak byłem w NLN).
Dość często wypadały mi golden helmety.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.