PDA

View Full Version : Gdzie zarabia?

oczko4124
29-05-2010, 12:26
Witam mam takie pytanie. Mam 500 ek (ja pierwszy owner nikogo nie znalem wszystko sam zarabiam) i mam wielkie problemy z kasą. Tak się zastanawiam czy to że ludzie mają tyle kasy na moich lvlach to kwestia 2 charów lub allegro czy może coś robię źle ? Do 330 lvl siedziałem na draculach więc nie może być mowy o czymś takim jak loot. Natomiast od 330 lvla do mojego obecnego expilem na msach/kingach/dogach i po sprzedaniu wszystkiego ze 120 lvli wyszło mi 6 k cc. I tutaj moje pytanie.

1. Na co pójść żeby dobrze zarobić i mieć w miarę exp
2. Na co pójść żeby zarobić świetnie. Exp nie musi być duży.

Niby wiem że MSC czy UMY są polecane ale może coś jeszcze ? Chciałbym trochę tej kaski uzbierać żeby potem móc expic bez loota na bally czy kingach.

KaZeK
29-05-2010, 12:46
Na Twoim lvl'u to tylko

Monster Skeletony
Ots Kingi
Mad Dogi
Bally
Msc

Twój lvl to bardzo ciężki okres jeżeli chodzi o kasę, polecam również wpłacić 5kcc i wykonać Pandemonium Armor Quest i sprzedać(bądź zostawić) za 9-10kcc (zawsze jakieś kcc do przodu)

Benn
29-05-2010, 12:53
Bardzo dobry loot jest z ms, jak miałem podobny lvl to nie miałem żadnych problemów z kasą, gdyż z ms zawsze wychodziłem na plusie. Nie mów, że z Dracul nie ma co mówić o loocie, bo ja dawałem rade utrzymać się z ich loota.

Zark
29-05-2010, 12:56
W sumie na draculach mało kto zbiera kasę bo szkoda czasu, ale dużo nawet tych platynek leci :P

Ale na tym 500lvl mozesz iść powoli na flubbery loot dsl sl sov elven legi itp.

Brachu!
29-05-2010, 12:59
Na Twoim lvl'u to tylko

Monster Skeletony
Ots Kingi
Mad Dogi
Bally
Msc

Twój lvl to bardzo ciężki okres jeżeli chodzi o kasę, polecam również wpłacić 5kcc i wykonać Pandemonium Armor Quest i sprzedać(bądź zostawić) za 9-10kcc (zawsze jakieś kcc do przodu)

Co Ty chcesz zarobic na ots kingach, bally , msc i mad dogach ? Przeciesz z tego prawei nic nigdy nie leci... Najlepiej ms, tam jest zajebisty loot.

Demolka Knight
29-05-2010, 13:17
Idz na flubbery. 1 lvl z 5sc :D oczywiscie jak bedziesz miec szczescie.

~Xienus~
29-05-2010, 13:42
Co Ty chcesz zarobic na ots kingach, bally , msc i mad dogach ? Przeciesz z tego prawei nic nigdy nie leci... Najlepiej ms, tam jest zajebisty loot.

to ze ty nie miałeś w cave ustawione na zbieranie lota to nie znaczy ze nic nie leci

kingi jak dla mnie najlepsze...

Goatee
29-05-2010, 15:01
to ze ty nie miałeś w cave ustawione na zbieranie lota to nie znaczy ze nic nie leci

Nie miał bo nie potrafi ustawić ;/

Najlepsze będą Kingi/MSC dla loota.

Arrow
29-05-2010, 15:58
Najlepiej zamiast siedziec kolejna noc w kompie na zarabianiu idz pracowac przez noc na magazyny 7zl/h popracuj 7 godzin = 49zł = 80kcc~~ i od razu lepiej nie?

Devil murder v2
29-05-2010, 16:01
Idź na flubbery/urge!

Zajebisty loot! ;)

Tex
30-05-2010, 10:51
idz na roty i zbieraj kase ;)

.vimpex.
30-05-2010, 10:54
idz na roty i zbieraj kase ;)

Idź się utop.

@Topic

Idź na MS, Kingi ewentualnie na Flubbery.

Stoner
30-05-2010, 11:16
Ja takim levelem expilem na kingach, najczęściej na magic, can lub cod.
Jednak żeby expić na magic lub cod musisz być w dobrej gildii która zawsze Ci pomoże (ja tak miałem jak byłem w NLN).
Dość często wypadały mi golden helmety.