View Full Version : Blokada s?ów na Game-Chacie
Grzebysław
29-05-2010, 17:35
Ostatnimi czasy zbyt dużo ludzi zaśmieca Game Chat ofertami sprzedaży/kupna/zamiany... Wpadłem więc na pomysł zablokowania tych słów na tym kanale.
Poprawi to komfort rozmów :)
Reyalp:/
29-05-2010, 17:39
Jestem jak najbardziej za- ludzie z gc robia sobie drugie trade !
Wystarczy poszukać !
http://forum.toproste.pl/showthread.php?t=65333&highlight=game
#top
Bloka słów jest niepotrzebna, są nowi Tutorzy jest dział Zgłoszenia i to wystarczy.
Jestem na nie.
Grzebysław
29-05-2010, 17:40
Kazek, niby tak. Ale tutorzy nie ogarną wszystkiego a naprawdę komfort rozmów teraz jest ekhm... zerowy.
Bardzo dobra propozycja jesli jest to mozeliwe to oczywiscie ze jestem na tak.
PuntekPedal
29-05-2010, 18:52
to wtedy ci beda pisac
sp****edam kupe mortisa
nie.
Azbestowy
29-05-2010, 19:02
HEHEHEHE LUDZIE PAMIETAJO O MYH PROPOZYCJACH
#topic
Dokładnie to co napisałem w moim temacie + banowanie bez ostrzeżenia
.vimpex.
29-05-2010, 19:06
Jestem na Tak.
Niekiedy jak patrzę na Game-Chat, to myślę, że to drugi Trade-Main.
Exevo knight
29-05-2010, 19:10
Ogarnijcie, że tego nie da się zrobić. Zawsze da się to ominąć dostawiając * albo . ... Poza tym, taka propozycja już była.
Marcelllo
29-05-2010, 20:00
Jestem na tak bo tutorzy i tak nic nie wskórali xd
Trzeba stosować wszystkie dostępne metody! xD
Oczywiscie ze tak.
Sami tutorzy nie pomoga bo nie zawsze sa.
A tak bylby spokoj na g-c.
Jeżeli ktoś nadal po ostrzeżeniu będzie zaśmiecał GC to wtedy musi dostać surową karę. Propozycja? Jestem raczej na tak, chociaż wydaje mi się, że będzie to dosyć ciężkie do zrobienia.
Seth Drut
29-05-2010, 20:42
Jestem jak najbardziej za!
Ciężko, żeby tutorzy ogarniali wyszystkich na g-c.
Zawsze to jakoś pomorze.
_BeliareK_
29-05-2010, 20:51
Też jestem za, bo czasami jak wejde na gc to mam wrażenie że jestem na trade-main jak ktoś wcześniej napisał :D
pomozplz
29-05-2010, 23:15
Jestem jak najbardziej na tak mam nadzieje ze to wejdzie :P
Zablokowanie tych słów nic nie da, zawsze można to jakoś obejść np: "sprz.dam sto kilo koksu :]" < to tylko przykład, lub można napisać w innej odmianie > mam do sprzedania plate armor.
Albo co gorsza gdy będzie taka blokada to nie wyobrażam sobie męczyć się i zmieniać treść np: "sprzedałem dziś swój samochód" "nie sprzedałem jeszcze lota" czy coś w tym w stylu. ;]
Mogła by być zmiana typu 10 takich przewinień (pisania ofert sprzedaży na game chat) i:
-pierwszy ban na 10 godzin
-kolejne do 14 dnia na 2 dni.
-15 dzień ostrzeżenie, że 20 to będzie już delete konta.
-dwudziestego dnia delete
Myślę że takie liczenia banów nie jest trudne skoro można na stronce zobaczyć ilość banów poszczególnych graczy.
<>obecny Probably, Armedis<> ,stary Wojownik z Poludnia
Zarexoholik?
30-05-2010, 00:23
Jestem na NIE! Niech ludzie piszą co chcą, jest regulamin zgodnie z którym będą ukarani za jego łamanie.
Jestem na tak, ale i tak to się nie zda, poniewać gracze będą nowe teksty wymyślali to sprzedawanie itemów np. zamiast sell będzie s e l l i takie różne, więc spam się nie skończy...
Hmm.. jestem na tak, ale ludzie i tak zawsze znajdą nowe słowa, żeby pisac swoje oferty na gc.. ; c
Devil murder v2
30-05-2010, 09:11
Nie. A jak ktoś by plotkował?
Ty! Słyszałeś, że Vimpexx sprzedał chara?
Nie! On go wymienił z dopłatą!
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.