View Full Version : Guild War System
Gildia xxx wymawia wojne Gildii xxx
Statystyki na stronie --- 3:0 ---
Dodanie avatarów do gildii
--- 3 najlepsze gildie na glownej stronie wyswietlana nazwa i avatar ( najwiecej zabójstw, jedynie tych z wypowiedzianych wojen )
[oczywiscie to przyklady]
_BeliareK_
29-05-2010, 21:26
Ja jestem na tak z tym, że musiały by być prowadzone statystyki tych gildi np. obok liczebności na stronie głównej jeszcze dwie kratki i w jednej były by wygrane wojny a w drugiej te przegrane
np.
Nazwa gildi l liczebnosc l x wygranych l x przegranych
Zarexoholik?
29-05-2010, 21:41
Jestem za 'mleko'. Po co to komu? Jest dobrze tak jak jest. : /
Lesny Ludek
29-05-2010, 21:43
Jestem na tak bo fajny pomysł i na stronie wyświetla np z danej gildi kto zabij najwięcej osób ;)
Vernereq
29-05-2010, 21:46
Jestem za mleko, tzn mi to obojetne. Nie jest to az takie konieczne..
Takie coś prędzej na 8.42. Na 7.6 rzadko kiedy są wojny gildii. Jestem za 'Mleko'
Fajne urozmaicenie, ale to nie byłyby wojny gildii a wojny ek :D Bez balansu takie coś gówno da, choć moim zdaniem i tak fajnie by było coś takiego zrobić.
Dareluss Banned
29-05-2010, 21:49
Jestem za mleko bo lubie mleko :X
@tak na serio
Ofc ze tak !
Jestem na tak, ale takie coś to bardziej na 8.42 :D
Proponuje to na serwerach 7.6 i 8.42 (j3b4ć RoX)
Na 8.42 tak, na 7.6 po prostu żal to robić :P
#Zarexoholik-.-`
A co boisz sie ze przegracie? ;(
#top
Tak.
Dziekuje za pozytywne komentarze, oczywiscie to tylko szkic mozna duzo roznych innych funkcji, nie trudno zrobic taki skrypt wiec to nie duzo roboty
Skad wiesz czy jest ode mnie czy z "reala", po pierwsze nie gram w tibie tylko podsunalem wam taki pomysl zeby urozmaicic pvp bo wciskanie 2 hotow niezbyt duzo ludzi podnieca a tak przynajmniej beda miec cel jak najwiecej fragow
Edit#
Jestem na Tak, ale czy jest to do zrobienia pod protokół 7.6?
Jeżeli tak, to jestem za.
Jest to do zrobienia
Dziekuje za pozytywne komentarze, oczywiscie to tylko szkic mozna duzo roznych innych funkcji, nie trudno zrobic taki skrypt wiec to nie duzo roboty
Eh szkoda, że sam tego pomysłu nie wymyśliłeś tylko trochę ściągnięty z reala, ale jestem na tak na 8.42
.vimpex.
29-05-2010, 22:41
Jestem na Tak, ale czy jest to do zrobienia pod protokół 7.6?
Jeżeli tak, to jestem za.
Shadow Sorcer
30-05-2010, 03:00
Jestem na tak. Ciekawy pomysł, nie powiem, trochę by to ożywiło monotonie na serwerze.
~Xienus~
30-05-2010, 07:29
jestem na tak!!!
ale oczywiście nie na 7.6 tylko na 8.42
wtedy misiak z caponem nie będą spamowali:
"haha mu wygraliśmy" "co? aushash to my wygraliśmy"
Wprowadzenie tego na protokole 7.6 nie wchodzi w grę, tutaj liczą się '2 szybkie' + wand/bolt/axe/club/sword.
Bardziej bym to wprowadził na protokół 8.42 + zrobił up' do 8.54.
Wprowadzenie tego na protokole 7.6 nie wchodzi w grę, tutaj liczą się '2 szybkie' + wand/bolt/axe/club/sword.
Bardziej bym to wprowadził na protokół 8.42 + zrobił up' do 8.54.
Dobrze mowisz bo na apo 7.6 jest kwestia jeszcze nabijania na starlightach lub zabijanie lov level rs ale low'y to mozna zrobic ze od 300~~ sie nalicza ale starlightow nie wyrzucą. Nie pomyslalem o tym.
Wiec propozycja przechodzi na 8.42
Bardziej ta propozycja pasuje na 8.42, ale jest mi to obojętne. ; d
Devil murder v2
30-05-2010, 09:22
Po co ;s Na noob serwerach to jest. Teraz wszystko jest estetycznie i praktycznie. Nie mieszajcie. Nie.
Kinderek
30-05-2010, 10:23
Gildia xxx wymawia wojne Gildii xxx
Statystyki na stronie --- 3:0 ---
Dodanie avatarów do gildii
--- 3 najlepsze gildie na glownej stronie wyswietlana nazwa i avatar ( najwiecej zabójstw, jedynie tych z wypowiedzianych wojen )
[oczywiscie to przyklady]
Bardzo fajna propozycja jestem za !! :):)
Seth Drut
30-05-2010, 10:32
To prawda, że to pasuje pod 8,42, ale na 7,6 jest więcej pvp.
Może bedize fajnie dlatego tak! xd
Bardzo dobra propozycja, napewno urozmaici to gre na apo 7.6 , oczywiscie jestem na tak i mam nadzieje ze wprowadza cos takiego.
Pisałem podobną propozycję odnośnie soranu, aby był "miastem bijatyk".
7.6... Tutaj serwer jest tak urządzony, że wszystko robi się samemu na solo każdy praktycznie z każdym ma jakieś szanse.
Nie licząc ek bo na nich trzeba ekipę xd
#edit,
jakby stare NLN wróciło to byśmy was porozpierdalali ;d
Pomysł dobry, ale nie na serwer 7.6. Jestem na nie.
Mortalix
30-05-2010, 11:05
Z tego co wiem apo nie jest chyba war otsem więc to raczej nie ma racji bytu. : >
Old Vienio
30-05-2010, 11:34
Juz lepiej wprowadzic taki system na 8.42
Kosik Czarny 2v0
30-05-2010, 13:53
Tak nie było by kłótni typu Nasza gildia jest kox a wasz nie itd...
Bardzo ciekawa propozycja.
Warto ją rozpatrzyć i by się przydała,taki dodatek do APO...Oczywiście żę jestem na tak,administracja w 10 minut takie coś może zrobić..
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.