View Full Version : Pot?ga ek
oczko4124
29-05-2010, 23:24
Witam mam taką propozycję. USUŃMY uhy żeby ek nie był za silny. Siła uha to jest parodia. 450 ek uha się za 3 k a wy mówicie że nie da się go ubić. To przerzućcie się na pasjansa.
Zaznaczam że wiadomość ta nie ma za zadanie zaproponowanie silniejszego uha po prostu wszyscy narzekają na hoty a nie patrzą na to jaki uh jest teraz słaby. Jeżeli nie będzie na hocie uh to będzie silniejszy i dalej będziecie narzekać. Mówicie że teraz ek biega i expi. Z takim uhem nie da się stać na monsterach.
~Xienus~
29-05-2010, 23:44
dzisiaj zalogowałem na 7.6... mojeg kumpla 1350 ek bilo 2x 1500 3x1650 i kilku noobow i nic mu robili... jak wpadł jaki 2k ms to dopiero go złożyli...
Za słaby? Pograj sobie ms ed to zobaczysz jaki jest ek z uhami dobry na pk nie do zlozenia praktycznie solo.
Powiem krótko i tak i tak ek jest super silny, może jak bierzesz super dużo mocnych potworków to nie może się "wyuhać". Oczywiście nic nie zmieniać bo uhy są wystarczające.
Devil murder v2
30-05-2010, 09:13
Uh mógłby być lepszy o 5-8%, ale nic więcej. :<
Lady Knighter
30-05-2010, 09:23
@Topic
Ja mam lepszą propozycję - usuńmy ci konto, i dajmy PERMA. Usunąć UHY? Dobra, Mortiis straci połowę serwa = ok. 1000zł/msc czyli niezłą sumkę z PACC'a. Pozdro dla ciebie, bo połowa serwa to są Knajci. Gra Knightem nie będzie miała sensu bo czym będzie się leczył? SIO? No chyba cie po....
Paranoik
30-05-2010, 10:25
jak 1.7k lvl ek nie może ujebac edzio first i arcoon shooter bodajże jak dobrze pamietam, to sa jakies kpiny, mortiisowi chyba sie we lbie pojebalo zeby uha pod hotkey robic ;o no ale jego serwer wiec niech robi co chce ;]
Jestem na nie, nie po to dodawali uhy na hotkeya , aby teraz je usuwac. Niech zostanie tak jak jest , bo jak usuna mi uhy z hota to znow bede musiał grac na bocie.
G_R_U_L_I_X
30-05-2010, 10:28
Ja tam swoim ed nie mam problemu ubijaniem ek/rp/ms tylko trzeba mieć taktykę.
Kinderek
30-05-2010, 10:32
Ek jest mocny ma sporo hp i uhy na hot to jest super :):)
Ale małe zadaje obrażenia :):)
Dla mnie ek zawsze był czołgiem.
Jak grałem 600+ek to czasem kładłem 700 pallów i 70+ ms/ed.
Mogą usunąć, bo dla mnie lepszy był stary system ;D
master kallhi
30-05-2010, 10:42
Jestem na nie, nie po to dodawali uhy na hotkeya , aby teraz je usuwac. Niech zostanie tak jak jest , bo jak usuna mi uhy z hota to znow bede musiał grac na bocie.
Grupy do których należy użytkownik:
*
Wszyscy użytkownicy którzy uczestniczą w FLT.
Forumowa Liga Typerów
*
Grupa dla osób, które nie chcą hot'ów na APO 7.6 :o
Precz z Hotami!
AHa
@Topic
Jest mi wszystko jedno
PO 1 nie ten dział, jak to Twoja propozycja.
Po 2 to już z 10temat o tym samym? Widocznie administracja tego nie zmieni, więc nie zakładajcie kolejnych takich samych tematów.
Cześć.
Było już mnóstwo tematów tego typu i zmiany nie widać ek nie jest taki nie do rozjebania jak wszyscy mówią . :c
Azbestowy
30-05-2010, 11:41
Ja mam jeszcze bardziej zajebistniejszy pomysł. Usuńmy wszystkich eków z serva.
#topic
Po co? Chcesz, żeby leczył się czarami? :O
HAHAHAHAH xDDD
Ludzie weźcie jego wiadomość przeczytajcie jeszcze raz bo zrobiliście z siebie debili. Chłopak użył ironii/sarkazmu (sprawdzić w słowniku) że wszyscy narzekają na uha to może go usunąć. <I R O N I A>
Co z tego że ek jest czołg skoro ma słabe hity. Sens knighta polega na tym żeby nie można było go ubić. A jeżeli ek jest w stanie zabić rp na tym samym poziomie to ten rp chyba śpi przed kompem. Ek ma słabe hity ale za to się dobrze leczy. Co to za knight co by padał od 2 przypadkowych ludzi ?
Popytajcie ed czy ms którzy ogarniają czy by się zamienili na ek. NIE. Dlaczego ? Bo mają większe hity i mogą się cieszyć pvp. Ale nie. Wy chcecie żeby ek padał łatwo i jeszcze miał do tego słabe hity.
I nie nie jestem zwolennikiem hotów po prostu opuście na chwilę APO i zobaczcie czy na rl 2 edeków składa jak chce ek nawet o mniejszym lvl. Może w końcu zrozumiecie o co chodzi w ek.
To tak jakby narzekać że dwóch ed bije mocniej niż 2 ek chociaż mają mniejsze lvle. No nie no jak tak można ;< :< :<
diamondback#
30-05-2010, 12:51
Niby ten Ek to potęga itp itp itd.. można to wałkować całymi dniami ,ale tak właściwie jak się przyłożysz i postarasz to ubijesz.. :/ Dziś mi się to udało wiele razy zabijać 1100-1300 ek moim 1250 sorcem także sytuacja nie jest najgorsza to wszystko zależy od umiejętności knighta jak i sorca . Co do walk Rp-Ek , Ek-Ek nie oceniam ,bo nie wiem.
Orson_Pall
30-05-2010, 12:57
1.5k ekiem bez eq (Tylko sl i magic mace) nie ubije mnie 2k rp... chyba przesada. a uciec moge spokojnie przed 2x 2k rp...
czubass 1349
01-06-2010, 11:13
jest dobrze usuna hoty to i tak bd sie uhac wosso scar
Baby Face
01-06-2010, 11:48
Moim zdaniem uh powinien zostac polepszony bo teraz to masakra ... : /
Fakt te uhy na hocie sa troche do dupy, ale knight to jest profesja ktora ma wymiatac:)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.