View Full Version : Critical'e
Witam chcialem sie dowiedziec co sadzicie o critical hits .
Wedlug mnie sa do dupy moze do pvp sie przydaje ale w pvm nie sa w cale piekne , expiac dzis swoim ek mialem critical hita w MS za 170 gdzie normalne hity wchodza po 1k+ powinni to troche poprawic...
Co o tym sadzicie?
Powiem tyle, że lepiej się grało bez criticali, teraz lanca co jakiś czas może pudłować i to wkurza :(
Te criticale są do dupy.. ja normalnie ze sworda wale w ludzi 5-6+k, a criticala tylko 5k+ (czasami więcej ale to rzadko), więc co to za różnica.. niech to naprawią. x/
Powiem tyle, że lepiej się grało bez criticali, teraz lanca co jakiś czas może pudłować i to wkurza :(
Właśnie... Na rooku jakie mamy bronie, jakie skille, jakie levele, a moja postać nigdy nie waliła pustego hita -.-
Szczerze, nie grałem jeszcze z tymi nowymi broniami, ale skoro są ona jednymi lepszych na serwerze to powinny zawsze mocno walić.
Seth Drut
30-05-2010, 10:01
Criticale sie przydają głównie w pvp profesją magicznym ;)
zawsze wejdzie ten hit o 400 większy.
Knightem to w ogole nie powinno byc criticalow jak to jest mega profka ...
No masz racje, tez mi sie wydaje ze powinni to poprawic. Poniewaz te criticale sa badziewne...
A ja uważam jak "critical" na kilka broni to niech będzie i na wszystkie -.-!:D
No tak ale to jest nie możliwe żeby co chwile wchodził Cricital bo jest w nim napisane w nawiasie ze wchodzi on mniej wiecej 15razy na 100hitów.
diamondback#
30-05-2010, 13:08
Jak dla mnie to Criticale nic nie zmieniły . Bijąc się z 1200 ek który ma jakieś 38 k hp jak mu walne na 1-2 minuty więcej o 500 to raczej nic nie zmienia .. ;/ Jedynie w walce z sorcem może mi się uda go zabić :p Jest dobrze według mnie ;] nic nie powinni z tym zmieniać ;)
Zarexoholik?
30-05-2010, 13:10
Moim zdaniem te critical hity powinny być tylko dla ms/ed. U knighta i paladina są chujowe. :O !
Po co wogóle dali criticale dla EKA/PALLA?Teraz gówno się robi po co mi wogóle takie coś skoro to nic nie daje tylko pogarsza grę?Wogóle powinni usunąć te criticale bo gra jest do dupy.
Moim zdaniem te critical hity powinny być tylko dla ms/ed. U knighta i paladina są chujowe. :O !
: o expiac kicim na atome walnalem cricitala za 9 fajnie nie ?; d i czasem cricitale sam mniejsze niz normalny hit jak kostek pisze: >
!!sQaua!!
30-05-2010, 13:35
http://i48.tinypic.com/xe1nr5.jpg
heh xD
Topic.
Faktycznie, troche głupio jest to zrobione. Musze sprawdzić jakie cryticale wchodzą na 1 lvlu paladinem xD
http://i48.tinypic.com/xe1nr5.jpg
heh xD
Topic.
Faktycznie, troche głupio jest to zrobione. Musze sprawdzić jakie cryticale wchodzą na 1 lvlu paladinem xD
ooo Ku**a :)
Co do crytikalów, to się za bardzo nie wypowiem na temat, ale jak dla mnie powinny zostać. Zawsze możecie korzystać z broni bez cryticalów xD
Alanaste
30-05-2010, 13:51
Jak juz wszyscy pisza te criticale sa do dupy. Lejac sie z 450 rp ja mam 467 ek z dosyc dobrym skilem 103 axe mój normalny hit z m axe jest 1.1k a z critical 1240. Wiec chyba to nie jest taka wielka i potrzebna komus roznica?
W 100% lepiej by było bez criticalów ;) Jestem za aby poprawili critical hita.
Ewidentnie widać ze ekipa chce zrobić z apo serva 8.42 tylko ze nie chcą zmieniać silnika ,ponieważ musieli by zrobić res kont .Pobierz sobie teraz przerobionego klienta i czujesz sie jak byś grał na 8.1+ hoty criticale itp ...Zupełnie pomysł niepotrzebny :o
Powinni coś zrobić dla Pallka Bolta z Criticalem
Wszystko co dobre dla ms ed ek a dla RP nic
.vimpex.
02-06-2010, 12:41
Wedlug mnie sa do dupy moze do pvp sie przydaje ale w pvm nie sa w cale piekne , expiac dzis swoim ek mialem critical hita w MS za 170 gdzie normalne hity wchodza po 1k+ powinni to troche poprawic...
Co o tym sadzicie?
Do dupy jest papier.
@Topic
Według mnie jest git, do pvp jak i do expa. ^^
Jak bije się boss'a, to zawsze Critek jakiś się przyda ^^
Marcelllo
02-06-2010, 20:47
System criticali dobrze, że został wprowadzony, ale źle dobrany -.-
Pkt 1.
Zauważcie bronie od Santorr'a :)
Wand - trafia zawsze, dobre hity ;)
Pharao Sword - trafia zawsze, często niskie hity, ale wpadają zawsze
A RIPPER LANCE?!?! - trafia nie zawsze i do tego często niskie hity -.-
Powinni poprawić, niech zawsze trafia...
Pkt 2.
Bronie lepsze niż wyżej:
Silver Wand - najlepsza broń ms/ed, posiada crita
Magic Axe - najlepsza broń ek, posiada crita
Golden Bolt - najlepsza broń rp - NIE POSIADA criticala!
Pallek został najbardziej poszkodowany. Powinni teraz dodać questa na nową broń dla pall'a - coś ala magiczny spir - trafiałby zawsze, hity nieco słabsze od golden bolta, można nosić tarczę no i oczywiście powinien mieć nieco criticala xd (np. 5%)
Domcio666
03-06-2010, 00:10
Moim zdaniem dobrze ze zrobili criticale zawsze uderzyesz te 200 wiece i czasami dobrre jest do pvp ;]
~Nastero~
03-06-2010, 20:20
Te criticale to jeden wielki błąd... Wcześniej zdecydowanie było lepiej. :mad: Mam nadzieję że to poprawią jakoś :<
System criticali dobrze, że został wprowadzony, ale źle dobrany -.-
Pkt 1.
Zauważcie bronie od Santorr'a :)
Wand - trafia zawsze, dobre hity ;)
Pharao Sword - trafia zawsze, często niskie hity, ale wpadają zawsze
A RIPPER LANCE?!?! - trafia nie zawsze i do tego często niskie hity -.-
Powinni poprawić, niech zawsze trafia...
Pkt 2.
Bronie lepsze niż wyżej:
Silver Wand - najlepsza broń ms/ed, posiada crita
Magic Axe - najlepsza broń ek, posiada crita
Golden Bolt - najlepsza broń rp - NIE POSIADA criticala!
Pallek został najbardziej poszkodowany. Powinni teraz dodać questa na nową broń dla pall'a - coś ala magiczny spir - trafiałby zawsze, hity nieco słabsze od golden bolta, można nosić tarczę no i oczywiście powinien mieć nieco criticala xd (np. 5%)
Marcello ma dokładną rację.
Pallek jest teraz słaby.
Powinni dodać coś ala magiczny spear, który zawsze trafia i ma minimalne cryticale.
Poprawić też hity z tego sworda, bo są na prawdę żałosne
Flamaster
03-06-2010, 20:40
50 postów i każdy ten sam...
@topic
Może lepiej dajcie sondę i "chcemy zmiany criticali" a może jakimś cudem zostanie to zmienione bo takie wydzieranie się bezsensowne nic nie zmieni.
@down
....
Właśnie to samo chciałem napisać ,żeby dodali bolta ,albo niech zmienią ,że w gb jest jakiś % do criticala.
Szaloony Zieloony
03-06-2010, 20:55
Jak dla mnie to te cricitale "gówno" dają.
Bydgoszczanin
03-06-2010, 21:11
Co to jest za "critical"... Moim zdaniem powinien być cios krytyczny(2x) więcej a nie 300 więcej czy tam niewiele więcej.
Ero Senin
09-06-2010, 22:36
Jak palek przez tyle czasu był zdecydowanie najlepszą profesją to było dobrze? a jak teraz ek jest lepszy to wielki płacz bo każdy palkiem gra : C
Jestem jedynie za odebraniem criticala ekowi :X
Domcio666
09-06-2010, 22:41
niech wgl usuna te cryticale bo to nie ma sensu. pratycznie tak samo akazdy wali
Co o tym sadzicie?
Mi się wydaje, że ekipa chce nam zrobić dwa rodzaje eq.
Jedno do expienia, a drugie do pvp.
Nie podoba mi sie tylko jedna rzecz, dlaczego w macy i g bolcie nie ma criticala?
Orson_Pall
09-06-2010, 23:36
Prawda jest taka, że criticala miały polepszyć ms/ed, magic axe dostało crt dmg tylko dlatego, żeby było droższe. A ms/ed nic to nie pomoglo, bo jest wieksza szansa, ze padna na 2 szybkie+malee (zwłaszcza ms/ed vs ms/ed)
Osobiście jestem ekiem z magic axem i uznaje za nieuczciwe fakt, że golden bolt nie ma criticala. Za łatwo mi zabić każdego rp z równym lub większym poziomem...
Knight Lukas
10-06-2010, 13:59
@UP ta bolt z criticalami? To już wgl ed/ms nie miałby szans
Cały update to porażka... MS/ED dalej mają mniejsze szanse...
Shasha zabawiłeś! Co z tego że są criticale i tak nic nie daja ms/ed... rp i tak się łatwo gra...
RP nic? gdyby bolta skasowali to byś dopiero zobaczył co to NIC!
Moim zdaniem criticale powinny być tylko dla profesji magicznych bo prawie zawsze po dupie dostają.
Po 1 : Postaraj pisać się bardziej dokładnie-sprawdzaj ortografię.
Po 2 : Wg. mnie Cristale przydają się. Jak to ktoś wyżej powiedział ED/MS uderzy hity o 300-400 więcej i z tym się zgadzam. Wiele osób donosiło skargi, iż APO (armia) już się nudzi, ponieważ żadko są updat'y. Teraz weszło coś takiego jak właśnie Cristal Hits, i znów jest źle, bo Wam niby teraz nie jest do potrzebne. Moim zdaniem Administracja się stara robić jak najwięcej i w przeciwieństwie do niektórych jestem zadowolony. ! Pozdrawiam ;)
1st R. Boonek
10-06-2010, 15:41
Critical dla rp? chyba was pojebalo... Co to niech byloby 10% do bolta taki leonidaas 10k z g bolta jebnie w czlowieka czyli 10% to kolejne 1k + jakies tam gówno ktore podnosi sile krytycznych o 20% i masz kolejne 2k czyli 13k w czlowieka to jest przesada, ED/ms maja wysokie krytyczne bo malo bija z wanda wiec japeczka, co do ek to powinni w ogole zabrac jesli sie cos nie podoba elo
Azbestowy
10-06-2010, 17:45
Szanse na criticala powinny być jednakowe jednak ich siła różna.
Magiczne - Duża siła (bo ostatnio jest udupienie)
Rp - Średnia (bo taki jest rp :f)
Ek - Tak niska że o japierdole (No bo wiadomo)
Wg mnie bylo dobrze bez criticali. Za duzo bledow jest po wprowadzeniu tego padziewia.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.