Zaloguj się

View Full Version : B??d z run? która usuwa Magic Wall na Magic Axe Quest

Xelix
01-06-2010, 13:04
Otóż otrzymałem runę od npc. Po tym włożyłem ją do depo... po 15 sekundach (ok.) pokazuje mi się: Nadeszła nowa wiadomość. Podchodzę do depo aby zobaczyć co jest w paczce/liście, a tu patrze i nie mam ani runki ani paczki/listu. Proszę o oddanie mi runki ponieważ bez niej nie wykonam kolejnej misji.

Xelix
01-06-2010, 18:02
Tygrys, a mi czemu nie odpowiedziałeś ?? Proszę o pomoc !!! dlatego odświeżam temat !!

!~Paso~!
01-06-2010, 18:25
To jest chyba BUG albo zle wpisales nick bo z malej litery chyba jkeszcze dziala . Nie wiem moze to mozliwe ale ja tez kiedys tak mialem z 3kcc . I mi nie oodali.

Vojska
01-06-2010, 18:52
To jest chyba BUG albo zle wpisales nick bo z malej litery chyba jkeszcze dziala . Nie wiem moze to mozliwe ale ja tez kiedys tak mialem z 3kcc . I mi nie oodali.

Jakby źle wpisał nick to w ogóle by paczka nie została wysłana...

G_R_U_L_I_X
01-06-2010, 19:15
GM/Tutor nie ponosi odpowiedzialnoci za straty graczy spowodowane ewentualnymi błędami serwera.

To w regulaminie, jeżeli wiesz, ze quest nie działa "poprawnie" to nie próbuj na razie go wykonywać. Ja tak robiłem i nigdy na - nie byłem.

Deads
02-06-2010, 13:28
Następnym razem uważaj co wkładasz do Depo

GM/Tutor nie ponosi odpowiedzialnoci za straty graczy spowodowane ewentualnymi błędami serwera.

Xelix
02-06-2010, 22:55
To niech któryś z GMów sprzeda mi tą runkę ... Przynajmniej abym mógł wykonać tego questa.