View Full Version : Osobi?cie wola?bym czatboksa zamiast pacca i expa
Azbestowy
01-06-2010, 13:22
No ale dobra, wasz wybór...
Już widzę jaka z nich "świetna" ekipa APO! Jak nawet nie potrafią zrobić porządnego CB! (Dla spinaczy: Tak,potrafię zrobić).
Pozderko =/
Nie atakuj ich, bo jeszcze wywalą cały temat.
~Xienus~
01-06-2010, 13:26
DOKłADNIE!!!
chcemy czatboksa a nie double expa -.-
Tak
Już widzę jaka z nich "świetna" ekipa APO! Jak nawet nie potrafią zrobić porządnego CB! (Dla spinaczy: Tak,potrafię zrobić).
Pozderko =/
diamondback#
01-06-2010, 13:50
Mam inne zdanie ,gdyż z chat-boxa w ogóle nie korzystałem :) Także wolę exp i wbić te 5 leveli i mieć szanse na pacc'a :)
Mam inne zdanie ,gdyż z chat-boxa w ogóle nie korzystałem :) Także wolę exp i wbić te 5 leveli i mieć szanse na pacc'a :)
Połowa forum korzystała z Chatboxa w tym ja ;s
Dało się tam pogadać xd
#top
To już sprawa Mortiisa co dodają, mogli nie dodać nic i też by było fajnie.
Tia, zamiast tego expa mogliby chociażby zacząć pracę nad chat-boxem.
Tak, zgadzam się. Tym bardziej, że nie gram na apo. CHCEMY CHAT-BOXA! ;d
Blood Raven
01-06-2010, 14:38
Ja osobiście wole expa sobie na 8.42 wbije z 80;p
Sub Zero 2
01-06-2010, 14:56
Co mi tam i tak przestaje powoli grać...Tak !!!!!!
To forum bez chat boxa to jak dzień bez dresu. TAK
Ekipa pisała już coś na ten temat. Chatbox powstanie, gdy zostanie dopracowany.
Osobiście sam z niego korzystałem. Lecz wolę grać i wbic kilka poziomów.
@down
Korzystałem ze starej wersji ChatBoxa.
Azbestowy
01-06-2010, 15:07
Ekipa pisała już coś na ten temat. Chatbox powstanie, gdy zostanie dopracowany.
Osobiście sam z niego korzystałem. Lecz wolę grać i wbic kilka poziomów.
Ale korzystałeś w sensie, że z nowej wersji (tej nad którą ponoć pracują) czy kiedyś tam kiedyś ze starej?
Btw. kim ty jesteś? :OO Pierwszy raz cie widze (pod tym nickiem ofc)
.vimpex.
01-06-2010, 15:10
Ale korzystałeś w sensie, że z nowej wersji (tej nad którą ponoć pracują) czy kiedyś tam kiedyś ze starej?
Btw. kim ty jesteś? :OO Pierwszy raz cie widze (pod tym nickiem ofc)
WTF?!?!
To zjawa Xofer=Gofer.
hehehee
@Topic
Korzystałem z Czatboksa i chce go z powrotem, niż double exp, jak i tak respy zajęte, przez maniaków, którzy wolą wbić 10 lvl niż iść do szkoły i nauczyć się pisać.
To forum bez chat boxa to jak dzień bez dresu. TAK
ahahhahahhah dobre ziam , czasem kozystalem zawsze mozna bylo sie posmiac tez bym wolal boxa zamiast expa ;s
respy zajęte, przez maniaków, którzy wolą wbić 10 lvl niż iść do szkoły i nauczyć się pisać.
To na co jeszcze czekasz? :DD
#topic
Spamboks podobno ma być w nowym wydaniu, tylko troszkę im się to przedłuża :P
Domcio666
01-06-2010, 15:28
ja tam wole exp razy 10 niz jakiegos chatboxa bo i tak z niego nie korzystalem nigdy i watpie ze bede korzystac
Pozderko =/
O, geniusz - programista.
Jestem pewien, że uda Ci się zrobić idealnego chatboxa, który nie wysyła zapytań MySql. - A właśnie takowe zapytania były powodem wycofania tego modułu forum.
Wina nie jest po naszej stronie, firma, u której na serwerze stoi nasze forum stwierdziła, że chatbox wysyłający kilkadziesiąt tysięcy zapytań dziennie przeszkadza im, i musimy go wyłączyć.
Przedstaw kod jakiegoś chatboxa napisanego w PHP z użyciem najlepiej jQuery - chętnie zobaczę jak wygląda porządny chatbox. :)
Azbestowy
01-06-2010, 15:46
Jak ktoś takiego zrobi to dam reputa + dożywotni protektor na forum
Ero Senin
01-06-2010, 16:29
@up
już biorę się do roboty !
@top
Takie tematy niczego nie przyśpieszą no ale muszę przyznać że to forum upada bez chatbox'a : (
@santano
Ładnie go zgasiłeś : (
hm, to może zróbmy jakiegoś chatboxa gdzie indziej i tylko dajmy link do niego ;d
Kiedys jak jeszcze tutaj miałem konto na forum to cały czas siedziałem na cb, ale teraz to forum jakies takie marne bez niego.
Jedyne co mi jest potżebne do szczenscia to czatboks
Oczywiście zgadzam się z Tobą, ale nie wszyscy wolą forum od gry :(
Pozderko =/
Jeszcze 2 tygodnie temu mógłbyś każdemu z ekipy wlizać dupę dla czegoś na Apo :(.
@topic
Trochę mi brakuje czat boxa, ale jeszcze jestem w stanie wytrzymać bez niego.
Osobiście nie korzystałem z 'czat boxa', ale gdy miałem jakiś problem zapytałem i otrzymałem odpowiedź.
Jestem za chat-boxem.
Tak, bo teraz jest nudno w nocy i jak nie ma czata to idzie się spać;(
Oczywiście brakuje mi też tych napinek;)
Dawać czatboxa! :( To było coś ciekawego tu na forum, a teraz jest tu całkowicie nudno :(
Zróbcie to dla DZIECI ! Dziś jest nasz dzień :D
Tez bym chcial czatboksa bo jak skilluje to mi sie nudzi
O, geniusz - programista.
Jestem pewien, że uda Ci się zrobić idealnego chatboxa, który nie wysyła zapytań MySql. - A właśnie takowe zapytania były powodem wycofania tego modułu forum.
Wina nie jest po naszej stronie, firma, u której na serwerze stoi nasze forum stwierdziła, że chatbox wysyłający kilkadziesiąt tysięcy zapytań dziennie przeszkadza im, i musimy go wyłączyć.
Przedstaw kod jakiegoś chatboxa napisanego w PHP z użyciem najlepiej jQuery - chętnie zobaczę jak wygląda porządny chatbox. :)
To zrób, aby można było wysyłać jedną wiadomość raz na 5 sekund... a liczba zapytań zmniejszy się dziesięciokrotnie :)
Palladyn Zlosci
01-06-2010, 20:13
Tak. Ja z niego korzystalem, i chce go.
Powiem tak: "Chatbox będzie".
Nie wiem, czy na forum, czy na stronie, i nie wiem kiedy - ale będzie.
Przynajmniej mamy słowa Santano że w ogóle powstanie ;s
Teraz pozostaje tylko czekać i jeszcze raz czekać! :) oby niedługo -.^
Maatinii
01-06-2010, 21:49
A ten najstarszy czatbox też robił takie problemy ? Bo jak dobrze pamiętam został on wyłączony przez naganne zachowanie użytkowników czatbox'a.
A Ty czytaj dokładnie mojego posta oki ?
N-series
01-06-2010, 22:17
@up czytaj cały temat, był wyłączony bo za bardzo obciążał hostera xd
Zarexoholik?
02-06-2010, 00:48
Korzystałem z niego, nie tak jak inni, ale czasami się udzielałem. Jest mi to obojętne, więc jak dla mnie może być i może go nie być [?]
Alanaste
02-06-2010, 08:04
Mimo tego moge dac tak bo wiem ze wy byscie chcieli aby to powstalo :D
Wolę chat-boxa, zawsze było z kim popisać nawet nocą czasem parę osóbek było : }. Można też było szybko poczytać opinie innych ludzi na dany temat. xd Jestem za chat-boxem, po co exp na apo i tak szybko się expi :CC
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.