View Full Version : Si?a uha
oczko4124
02-06-2010, 13:25
Wita.
Moja propozycja nie jest jakoś specjalnie ambitna po prostu proszę aby zrobić coś z uhem ek. UH jest na hocie przez co jest tak słaby że ciężko się gra. Co to za ek który musi uciekać przed potworami bo w miejscu trudno cokolwiek bloknąć ? Komu ułatwiliście grę bo chyba nie tym co chcą grać ek.
Ek to postać która powinna brać niezliczoną ilość potworów na siebie i powoli zaznaczam POWOLI je klepać. A tutaj obserwujemy ek biegającego jak rp tylko że z obszarówką znacznie mniejszą. Nie idzie ustać przez marna siłę uha na hocie.
ps. Ja rozumiem że większość z "użytkowników" tej gry nie wie co znaczy słowo knight i czym powinien się cechować ale narzekanie że za długo się trzyma jest żenujące bo raczej o to w tej grze chodzi. Tak było zawsze na rl tibii tak było długi czas na apo.
Dokładnie o to chodzi w ek żeby byle 2 x postacie nawet o większym lvl go nie zabiły. Taki jest sens tej postaci a wy chcecie żeby padał tak jak inne profesje.
Polecam pooglądać czasem jakieś filmiki z tibii jak ubija się ek. Trzeba dużo ludzi żeby to zrobić kosztem siły ek. A na tym forum jest wielki płacz że ek za długo się trzyma. A jakim to cudem ma się trzymać tak jak inne profesje.
Dodam że na około 600 lvl ek bije w człowieka po 2-2.5 k więc raczej hity nie są zbyt silne a mimo to banda średnio ogarniętych w realiach tej gry ludzi zarzuca ek że za długo się trzyma i nie pada od kogoś kto ma 200 lvli więcej. Ale o to w tej profesji chodzi.
ps. Zapytajcie ludzi którzy ogarniają grę druidem czy msem czy zamieniliby na ek. Zapewne nie ponieważ mogą cieszyć się wielkimi hitami i pkować z radością. A i tak jest płacz że ek się wyuhał. Tylko że spróbujcie poexpic klasycznie ekiem biorąc kilka potworów na klate. Tym marnym uhem na hocie zdziałacie wielkie G.
Usunąć uh'y z hota i przywrócić im dawną siłę! To jedyna możliwość na zbalansowanie profesji. :<
Flamaster
02-06-2010, 13:46
Człowieku Ek jest teraz najlepszą profesją a ty jeszcze chcesz go ulepszać:mad:
Może pomyśl nad magicznymi profesjami.:cool:
.vimpex.
02-06-2010, 13:49
Dokładnie. Jestem za tym, co napisał Azielu$.
Usunąć uh'y z hota i przywrócić im dawną siłę! To jedyna możliwość na zbalansowanie profesji. :<
lord max
02-06-2010, 14:08
Wita.
Moja propozycja nie jest jakoś specjalnie ambitna po prostu proszę aby zrobić coś z uhem ek. UH jest na hocie przez co jest tak słaby że ciężko się gra. Co to za ek który musi uciekać przed potworami bo w miejscu trudno cokolwiek bloknąć ? Komu ułatwiliście grę bo chyba nie tym co chcą grać ek.
Ek to postać która powinna brać niezliczoną ilość potworów na siebie i powoli zaznaczam POWOLI je klepać. A tutaj obserwujemy ek biegającego jak rp tylko że z obszarówką znacznie mniejszą. Nie idzie ustać przez marna siłę uha na hocie.
ps. Ja rozumiem że większość z "użytkowników" tej gry nie wie co znaczy słowo knight i czym powinien się cechować ale narzekanie że za długo się trzyma jest żenujące bo raczej o to w tej grze chodzi. Tak było zawsze na rl tibii tak było długi czas na apo.
Dokładnie o to chodzi w ek żeby byle 2 x postacie nawet o większym lvl go nie zabiły. Taki jest sens tej postaci a wy chcecie żeby padał tak jak inne profesje.
Polecam pooglądać czasem jakieś filmiki z tibii jak ubija się ek. Trzeba dużo ludzi żeby to zrobić kosztem siły ek. A na tym forum jest wielki płacz że ek za długo się trzyma. A jakim to cudem ma się trzymać tak jak inne profesje.
Dodam że na około 600 lvl ek bije w człowieka po 2-2.5 k więc raczej hity nie są zbyt silne a mimo to banda średnio ogarniętych w realiach tej gry ludzi zarzuca ek że za długo się trzyma i nie pada od kogoś kto ma 200 lvli więcej. Ale o to w tej profesji chodzi.
ps. Zapytajcie ludzi którzy ogarniają grę druidem czy msem czy zamieniliby na ek. Zapewne nie ponieważ mogą cieszyć się wielkimi hitami i pkować z radością. A i tak jest płacz że ek się wyuhał. Tylko że spróbujcie poexpic klasycznie ekiem biorąc kilka potworów na klate. Tym marnym uhem na hocie zdziałacie wielkie G.
A ja w człowieka z setem RP 690 wale po 3.2k? Więc? 90 lvli i bez seta? To chyba coś knight za dużo wali, albo ja za mało :<
Zgadzam się z Azielem
tak każdy boci a z tym Uhem umożliwia im jeszcze bardziej łatwiejsze
sorry, ale apo to nie rl tibia. ;o
Ty bys chcial zeby bylo tak, ze zeby ubic eka trzeba by bylo 5+ osob? tu ludzie sie solują ;o
Alanaste
02-06-2010, 15:04
widac ze jestes zerem i nie umiesz grac EK... moze dac mu jeszcze sio takie jak ED... najpierw pomysl zanim cos napiszesz
Nic dodac nic ujac. Ja gram ekiem i sobie radze Jest GOOD!
Pisać nie umiesz,to Ci przyznam. Grałem ekiem od 1023 do 1239 i nie przeszkadzało mi to że uhy są na hocie. ;)
Ale jestem za tym aby usunięto uhy z hota ;x i przywrócono wcześniejszą siłę uha.
Palladyn Zlosci
02-06-2010, 15:39
Najlepiej przywrocic Ek'a. Taki jaki byl.
diamondback#
02-06-2010, 21:29
Siła knightów jest za wysoka ,ale uha mają faktycznie słabego:) W głębokim poważaniu już to mam czy wy coś tam zmienicie czy nie ,ale 1250 sorcem mam problemy z 1000 ek :|
widac ze jestes zerem i nie umiesz grac EK... moze dac mu jeszcze sio takie jak ED... najpierw pomysl zanim cos napiszesz
Może zróbmy coś takiego? EK + ED
http://i48.tinypic.com/juk22b.png
#
Wyjebać uhy z hota i przywrócić im dawną siłę
Domcio666
03-06-2010, 00:12
BY mogli uunac uhy na hoty ale manaski niech zostana bo ek ma troche lipe mansoac sie recznie i uhac wiec jak by manaski zostaly na hocie a uhy nie to by bylo dobrze ;]
Zarexoholik?
03-06-2010, 00:56
Rycerstwo – w średniowieczu warstwa społeczna (stan) trudniąca się służbą wojskową – rycerze.
Rycerze posiadali specjalny status społeczny i byli przedstawicielami uprzywilejowanej warstwy feudalnej. Jako wasale – osoby podlegające zwierzchności swojego suwerena, zobowiązani byli do pełnienia służby wojskowej i do ochrony swojego pana w zamian za przywileje. Ich postępowanie opierało się na specjalnym etosie z uwzględnieniem kodeksu rycerskiego. Godność rycerza była nadawana giermkowi podczas ceremonii pasowania. W XIII i XIV wieku rycerstwo przekształciło się w szlachtę. W większości państw europejskich tytuł rycerski stał się jednym z niższych tytułów szlacheckich, np. we Francji jako – chevalier, w Niemczech i Monarchii Austro-Węgierskiej – Ritter, w Wielkiej Brytanii – knight . W Polsce z uwagi na zasadę równości szlacheckiej rycerstwem tytułowano ogół szlachty, stosując też określenia kawaler (tytuł szlachecki) lub formę łacińską – equitus.
HAHHAHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHAHAHHAHAAHHAHAHHAHHAHHAHH AHAHAHHAHA
Jesteś zajebisty - dawno się tak nie uśmiałem! Dzięki błaźnie. Xd
#Topic
Proszę przestać płakać. Tak to już jest. Tematów tysiące, a nic to nie zmienia...
Shadow Sorcer
03-06-2010, 01:29
Siła knightów jest za wysoka ,ale uha mają faktycznie słabego:) W głębokim poważaniu już to mam czy wy coś tam zmienicie czy nie ,ale 1250 sorcem mam problemy z 1000 ek :|
Popieram Cię w 100%. Ja również muszę się męczyć z takim 1k ek. I nie mówcie mi, że jak zaczne ruszać knightem to się nie będzie mógł uhać. BZDURA! Wchodzi za każdym razem. Usunąć z hot'ów uhy.
Azbestowy
03-06-2010, 09:35
ps. Ja rozumiem że większość z "użytkowników" tej gry nie wie co znaczy słowo knight
Stojąc w miejscu nie ma prawa lerznoć
#topic
W tej chwili mnie olśniło. Problemem w pvp nie jest uh, tylko... e max
@up
A ja się uśmiałem bardziej jak zobaczyłem te jego 2 foto XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Nivelato
03-06-2010, 12:23
moim zdaniem wszystko jest dobre uhy na hocie niech zostana ek jednak jest do pokonania lecz lepiej robi sie pvp ed niz msem
Patryk1441
03-06-2010, 12:23
@up
A ja się uśmiałem bardziej jak zobaczyłem te jego 2 foto XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Nie kumam ludzi, którzy śmieją się z czyjegoś wyglądu :O W sumie też sobie go inaczej wyobrażałem, bo to taki niby pker w rl xde
@top
usunąć apo to jest jedyne rozwiązanie
@edit
Oj Patryk,nie śmiałbym sie gdyby sie tak nie napinał,to wielki dorosły w tibii a tutaj co? :}
Co nie zmienia faktu, że to naśmiewanie się z czyjegoś wyglądu nie jest na poziomie...
Nie ten dział....
Były podobne tematy i jakoś nic to nie dało.
Dla mnie wszystko jest dobrze, więc jestem na nie.
Nie kumam ludzi, którzy śmieją się z czyjegoś wyglądu :O W sumie też sobie go inaczej wyobrażałem, bo to taki niby pker w rl xde
@top
usunąć apo to jest jedyne rozwiązanie
Oj Patryk,nie śmiałbym sie gdyby sie tak nie napinał,to wielki dorosły w tibii a tutaj co? :}
HAHHAHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHAHAHHAHAAHHAHAHHAHHAHHAHH AHAHAHHAHA
Jesteś zajebisty - dawno się tak nie uśmiałem! Dzięki błaźnie. Xd
#Topic
Proszę przestać płakać. Tak to już jest. Tematów tysiące, a nic to nie zmienia...
Śmieszy Cię jego wiedza? To ciekawe, o takim zjawisku nawet a Apo News nie mówili.
@Top
Jak ktoś wyżej napisał, też gram ekiem i radzę sobie świetnie, co do pvp też jest moim zdaniem wyrównane.
#Senshi
Nie przejmuj się to internetowy debil...
123 Untraceable widzi xd
03-06-2010, 17:05
z czego się śmiać? z tego że kawusie pije :P ?? spoko ziomek z Senshiego wiec sie odpierdol od niego pajacu!.....
Jak byś go spotkal to by Ci pewnie tą kawe w dupsko wsadził -.- ile lat masz (do tego co cie obraża) 9-12? mówisz żeby sie popisać? nie rozumiem takich osób -.-
Co ty za głupoty wypisujesz, knight jest najlepszą profesją i powinien być w obronie taki jaki jest obecnie. Jeżeli się tak awanturujesz to może jednak wystarczy tylko obniżyć siłę exori max i będzie wszystko ok >?:]
~Nastero~
03-06-2010, 20:17
Jestem za przywróceniem dawnej siły uh'a! Obojętne czy będzie na hotkeys czy nie.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.