View Full Version : ded
yakapushi2
02-06-2010, 18:30
Może mi ktoś wytłumaczyć co jest z dedami na rox ????
padłem dzisiaj na hellgoraku przez laga, poszedlem kupić na sky full blessy i znowu chcialem isc na hellgoraka, ale po drodze mana mi sie skonczyla i ded na orszach i jake było moje zdziwienie jak zobaczylem ze mimo kupienia all blessow polecialo 40 leveli w doł. Ku...... coś jest tam nie tak. Niech sie wypowie jakiś gm lub admin, bo wcale sie nie dziwie że tak malo osob tam gra jak sa takie jaja
***** roxa nie bedzie nie placz cze
Dareluss Banned
02-06-2010, 18:33
Bedzie rox, narazie zostawiaja.
@topic
Moze nie zadzialaly? ;) Bylo ladowac mane
to jak up
roxa nie długo usuną nie płacz ;(;(
@edit
jak 2x up -.-
yakapushi2
02-06-2010, 18:40
Ja nie płacze, mam powoli roxa w du...... i tak długo tam nie grałem. 7.6 jest teraz o wiele lepszy. I tak mam zamiar postac zdeletowac.
Ja nie płacze, mam powoli roxa w du...... i tak długo tam nie grałem. 7.6 jest teraz o wiele lepszy. I tak mam zamiar postac zdeletowac.
i jak stawiali roxa 7.6 bylo lepsze ; o hehszki moze nie kupiles blessow i tobie sie tylko wydawalo ;]
Palldino
02-06-2010, 19:38
@up
niewiadomo jeszcze czy beda przenosic wiec co piszesz?
@topic
moze myslales ze kupiles bless, moze nie miales kasy w bp na bless?
.vimpex.
02-06-2010, 20:01
Więc po co zrobiłeś postać, jak chcesz chara usunąć??
@Topic
Yyyyyy, mogłeś ładować manę. ^^
Marcelllo
02-06-2010, 20:41
Może nie dokończyłeś rozmowy albo walnąłeś "byka"? :)
Czasem się zdarzy, że coś źle napiszesz a później się dziwisz, że nie jest tak jak powinno być :P
A tak ogólnie to tibia nie jest doskonała ;) Ma swoje błędy :P
diamondback#
02-06-2010, 21:32
Pewnie popełnił jakąś pomyłkę ,a teraz próbuje wmówić innym swoje rację ;D RoX to gówno nikt tam nie gra mają ten serwer podobno usunąć i przenieść postacie na 8.4 ,więc nie ma co płakać.
skoro chcesz ją usunąc to po co ten temat????
żeby nie było, że posty nabijam to powiem ci że poprostu miałeś pecha a 40 lvl na roxie to raczej nie jest ciezko odrobic
->Chemical<-
02-06-2010, 21:40
***** nie wypowiadaj się, jak nie wiesz cze.
Top. Blessy nie zawsze działają mi się to ani razu nie zdarzyło ale nic na to się nie poradzi ; - ) Btw. twój nick na roxie?
Sub Zero 2
02-06-2010, 21:40
ROXa niby usuwają , więc blessy może nie działają.Mogłeś uważać na orshach po za tym.
Widze ze nie znasz sie wogole i nie jestes na czasie, ja jestem tutaj od 1 czerwca i wiecej wiem od Ciebie.
Ta? to jesteś super. Ja tu jestem z 3-4 lata i też więcej wiem od Ciebie? :mad:
#topic
Rox od początku był najmniej popularny. Tylko na początku, gdy powstał.
Zarexoholik?
03-06-2010, 00:58
ded to zła rzecz! Usunąć jOM z gry curwa.
Ja pierdolę. Poproś kumpli, żeby ci poblokali mobki to będzie extra.
(-(-.(-.-).-)-)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.