Zaloguj się

View Full Version : [7.6] Sens gry

M4A1
02-06-2010, 19:11
Siema ostatnio nie gram na apo bo nie wiem jaki jest sens tej gry

Teraz moim zdaniem wyglada to tak
Wbijanie lvl kiedys relaks teraz wyscig
Kiedys solo teraz 10 vs 1
Teraz thiefy kiedys spoko ludzie

Nie wiem jak wyglada sens gry na apo wiec chce sie dowiedziec :D

Vojska
02-06-2010, 19:12
Nie, ponieważ bycie w TOP wiąże się z półroczną grą w tibie po 10h dziennie. W city nie odpalisz pk bo 2k lvl ma ciebie na hita ;)
Wg. mnie Mortiis głupi robi nie tworząc nowego serwera :)

Saylor
02-06-2010, 19:26
Jak dla mnie to zły dział. Jak chciałeś wyrazić swoją opinie, to istnieje do tego odpowiednie miejsce.

Co do tematu, to gra tutaj nie miała już około rok temu;) Teraz już tylko restart charów pozostaje i usunięcia tych nowszych rzeczy.

#To tylko moje zdanie.

@Up

Tak, Allegro...

@Vojska

Nowy serwer będzie?

@.vimpex.

Aha, dzięki:)

Paranoik
02-06-2010, 19:38
Sorry, ale dawniej też każdy się ścigał o lvl, też były są i będą thiefy, dawniej też Cie lali w xx osób :)
bardziej durnego tematu od miesiąca na forum nie widziałem, ile masz lat? ;x
a i powiedz mi jaki sens jest grac w wowa metina i inne gry? takie gry są dla zabawy..:|

Old Vienio
02-06-2010, 19:40
Niewarto grac na 7.6 bo juz stało się nudne ale na 8.42 warto ;d jest dobra zabawa ;d

Devil murder v2
02-06-2010, 19:41
Hmm... Fakt, trochę idiotyczne to jest. 1/4 apo ma full eq. Paranoja. Powinny być jakieś rare, których nikt nie ma, albo trzeba się o nie postarać (nie, nie korona -.-). 2600 lvl to fakt - kolejna groteska. Dla mnie max lvlem powinien być 1700, bo już się noob serv robi :<

.vimpex.
02-06-2010, 20:12
@Vojska

Nowy serwer będzie?

Czytanie ze zrozumieniem =C

Wg. mnie Mortiis głupio robi nie tworząc nowego serwera :)

Już wiesz?

@Topic

Sensu gry nie ma, dlatego też nie wbijam lvl'i tak jak to robiłem przed 1k lvl'em.

Xelix
02-06-2010, 20:25
Nie ma po co nudno jest bledy sa, nawet ja wpadlem na blad przez ktory stracilem runke na m axe... wedlug mnie nie ma po co grac bo nudno jest i tak... mam full eq 200kcc w depo i nie ma co robic... pk odpalac ? Po co jak edzio ma mnie na 2 hity ? Wbijam 1600 i koncze gre, a przynajmniej expienie tym harem ;>

Marcelllo
02-06-2010, 21:04
Ja uważam, że jeszcze jest sens gry, bo jeszcze kilku sprawiedliwych i normalnych osób znajdziesz :P

Na przykład ja z Zarexoholikiem lubimy się tłuc, ale możemy czasem porozmawiać normalnie xD

Znam wiele osób które tu grają i są jeszcze normalne :) Póki jeszcze grają, jest jakiś sens :) Ale myślę, że jeżeli administracja nie zmieni się na jeszcze lepsze to nici z sensu gry :/ Powinni się zastanowić :)

->Chemical<-
02-06-2010, 22:03
Sorry, ale dawniej też każdy się ścigał o lvl, też były są i będą thiefy, dawniej też Cie lali w xx osób :)
bardziej durnego tematu od miesiąca na forum nie widziałem, ile masz lat? ;x
a i powiedz mi jaki sens jest grac w wowa metina i inne gry? takie gry są dla zabawy..:|

Co ty chłopcze o wow'ie gadasz? Tam masz 10-12 ras w ch.uj duża mapa, dużo profesji, skillów etc... to nie są gry dla zabawy, jak twoim zdaniem wydawanie kasy na wowa dla "zabawy" jest zabawą (głupio zabrzmiało) to szacun dla cb.

Tamto apo nie powróci, thiefy, debile itp ciągle dochodzą apo powinno być normalne
- Bez hotm (exp+)
- Hoty
- pogorszenie loota (?)

Ja gram na 8.42 nie narzekam jak na razie to mnie bardzo przytrzymało przy tym serwerze.... na 7.6 grałem tydzień i konec.

Etc...

Alfirek

Goatee
02-06-2010, 22:04
Gram tu tylko aby wbić więkzy lvl bo 12:48 Karelq Druid: lvl warzniejszy jest niż szkoła i realne życie. Później chara sprzedam i bede miał na bułkę.

Faramir
03-06-2010, 00:33
Było

http://forum.toproste.pl/showthread.php?t=67315

btw, powtórzę swoją wypowiedź:

Tak jest sens gry, chciałeś wiedzieć jak wygląda, proszę bardzo:
http://img251.imageshack.us/img251/4718/aaadi.jpg

Zarexoholik?
03-06-2010, 00:44
Wybijanie 'frajerom' w tobie mobów, ubijanie was na skullach, pisanie z wami. To sprawia, że ten serwer nadal jest zajebisty. Nigdzie nie widziałem takiej bandy dzieciaków, które potrafią poprawić humor gdy się z nimi pisze. xD !

Zależy jak kto traktuje grę. Jak ktoś robi wszystko na siłę to gra sensu raczej mieć nie będzie.

Deads
03-06-2010, 02:13
Hmmm Wbicie H lvl sprzedanie postaci i być fajnym ;)
Xd a na serio to żadnego sensu nie ma
nie widzę jaki sens ma Expienie Edzio , Biberek ? 0 rl life i w ogóle co mają z Tego ? lvl ? ziomów W tibi i Sype VT ?

Arrow
03-06-2010, 06:57
Gra w tibii nigdy nie miala sensu, to wyscig szczurow o level etc. kazdy chce miec "prestiz" w tej grze, nie bede "jej" (gry) obrazac, gdyz gralem w nia dlugo i na prawde to jedna z lepszych gier jesli chodzi o wykonanie. Lecz po 5 latach trwania serwera? nie ma sensu dalej grac przez ten serwer przewijalo sie mnostwo bugow, lepiej zrobic juz dobry serwer czyli taki jak na stan dzisiejsze apo i gwarantuje mortiisowi na nowym serwerze ok. 450 ludzi gdyz wielu nie zapomnialo o apo i czesto zaglada na strone lecz nie gra gdyz juz dla wielu ta gra nie sprawia przyjemnosci.

Z jednej strony szanuje mortiisa gdyz on szanuje graczy i nie chce tym h levelom zabierac tego czasu co poswiecili na level ale to tylko gra i tak wszystko zabierze czas wiec czemu nie postawi nowego serwera ktory ma szanse postac 5 lat tylko ciagnie ten ktory mysle ze po 1,5 roku juz chyba 95% odejdzie gdyz z dnia na dzien jest coraz mniej osob a dochodza kolejni zlodzieje etc, wkoncu bedzie tak ze nawet na plate seta beda okradać

Lesny Ludek
03-06-2010, 08:44
Nie ma sensu nie chcę się rozpisywać bo old apo to było cos a teraz ;<

Mortalix
03-06-2010, 10:14
nie widzę jaki sens ma Expienie Edzio , Biberek ? 0 rl life i w ogóle co mają z Tego ? lvl ? ziomów W tibi i Sype VT ?

Jak to mówią: zapomniał wół jak cielęciem był.

#Topic
Jeżeli ktoś traktuje grę 4fun to ma to sens, ale nie rozumiem ludzi którzy zmuszają się do expienia 20+ lvli dziennie :eek:!
Dla innych zaś sensem gry jest wejście się by się 'ponapinać'.
Dot. to głównie ofiar losu i popychadeł. ;|

Demon
03-06-2010, 11:38

te , a ty co robiles napierdalajac po 15h dziennie?
pysk smieciu

_topic
juz dawno stwierdzilem , ze 7.6 i gra na nim nie ma przyszlosci o.o

Azielu$
03-06-2010, 13:11
Mortiis poszedł na rękę w większości dzieciom neo, które bez bota nie potrafiły grać. W sumie to nie jedyny błąd, który popełnił. ;s Dodanie wardów i orshy cod moim zdaniem też było złym pomysłem. W ogóle moim zdaniem żenujące jest to, że na 1,2-1,3k, lvl idzie wolniej niż na 2k. ;o

#
Jeśli nie masz 2k lvl'a to gra nie ma sensu. :O

Zark
03-06-2010, 13:12
Myślę że nie opłaca się to nie jest już to co nawet rok temu.

Osecik
03-06-2010, 14:08
Sensu nie ma już żadnego. Jak coś gram tylko wieczorem albo rano aby było jak najmniej noobów. Nic nie poradzimy na to, że na serwie jest co raz więcej złodziei itp.Stare czasy nie wrócą.

KaZeK
03-06-2010, 22:06
Jedyny sens gry to kupienie postaci na allegro (1700+++) i wtedy można grać.

Granie od 0 to nieopłacalne, chociaż w przypadku Knightekka to co innego ;s

Axelo .
04-06-2010, 11:13
Granie od zera w ogóle odpada.
Teraz na noobach można się dorobić całkiem niezłej kasy i mieć z tego chara bo na takim 1600 lvlu już się fajnie gra.

...:KoMBoj:...
04-06-2010, 11:37
Moim zdaniem niema sensu gry na APO.. same thiefy, boty.. To nie to co dawniej.. Dawniej kazdy cc sie liczyl a teraz? pk nie odpalisz bo przyleci 2k i cie zabije na hita. Jakby Mortiis zrobil nowy server 7.6 to bym gral wtedy by sie dobze gralo kazdy by mogl expic odpalac pk (do czasu az nie bedzie 1,5klvla)

Stoner
21-06-2010, 20:20
Powiedźmy sobie jedno- gra to forma rozrywki, relaksy a nie metoda zarabiania kasy.
Można powiedzieć "gra na apo nie ma sensu bo już tutaj nie zarobie", co jest mylnym stwierdzeniem.
Jeśli granie w tą grę na tym serwerze sprawia Ci przyjemność to graj, jeśli nie to zmień serwer lub graj w inną grę, lu znajdź inne formy spędzania wolnego czasu.

Dla mnie gra w tibie to rozrywka, wirtualna zabawa.

Adasik
21-06-2010, 23:57
Teraz thiefy kiedys spoko ludzie

Trzymaj dalej z Deadsami i Knight Lukassami, którzy są w stanie ojebać sami siebie.. :/ desperaci... i pazery... :/

Co do sensu gry na tym syfie to ja go osobiście nie widzę...