Zaloguj się

View Full Version : Fast switch- empire

Ktoś II
03-06-2010, 14:15
Elo

Fast switch czyli szybka zmiana danej broni.

Kiedyś dostałem bana od Crayona za tego skrypta, po czym zaprzestałem go używać. Jak każdemu[?] dobrze wiadomo mając włączony skrypt 'fast swtich' nie można strzelać z innych broni niż awp, jedynie można używać noża klikając ppm. Fast switch to efekt taki jak np. zwiekszona szybkość naciskania literki 'q' lub 'e' dwa razy oraz naciskania szybko 2, a nastepnie 3.

Dostałem 3x bana za niby fast switcha z czego jeden był słuszny. Używając skryptu o którym mowa w ogóle nie widać pistoletu, bądź noża przy zmianie broni. Na demku które nakrecił mi Veto dokładnie widać pistolet bądź nóż przy zmianie. Jestem tego pewien w 100%, chociaż nie oglądałem tego demka.

Dowiedziałem sie także, że przez ten skrypt, którego nie używam od momentu dostania bana od Crayona, moge stracić admina.

Wrzucam tutaj demko, na którym widać różnice...
http://www.speedyshare.com/files/22770474/awp_na_forum.dem

Porównajcie ten filmik z demkiem nakreconym przez Veto.

Kristo.
03-06-2010, 15:04
Po pierwsze - zły dział
Po drugie - na demku nie widać noża/pistoletu przy zmianie
Po trzecie - miałeś skrpyt
Po czwarte - do pieca ^^

#Edit
Hahhahhahah, ale zabawowy jesteś kolego xD
tym demem się tylko ośmieszasz....
Na demku od veto na prędkości 1/4 nie widać knife/pistola a u ciebie na x1 widać...
Nagle tak "fast switch skill" straciles :I???
No to peszek.

Dowiedziałem sie także, że przez ten skrypt, którego nie używam od momentu dostania bana od Crayona, moge stracić admina.

No i widzisz... Dowiedziałeś się, a dalej używałeś - lekceważyłeś zasady choć sam wiedziałeś jakie mogą być tego konsekwencję

Mortalix
03-06-2010, 15:11
Niech będzie jakaś sprawiedliwość na tym serwerze! ;0
W ogóle nie rozumiem ludzi którzy używają jakichś śmiesznych skryptów typu fast switch, auto bh itp.
ŻENADA!

Ktoś II
03-06-2010, 15:28
#up
niczego takiego nie używałem ;]

No i widzisz... Dowiedziałeś się, a dalej używałeś - lekceważyłeś zasady choć sam wiedziałeś jakie mogą być tego konsekwencję

Dowiedziałem sie dzisiaj jakąś godzine temu...

DonieX <3
03-06-2010, 16:16
Jesteś/byłeś Adminem na serwerze CS 1.6, więc powinieneś dawać innym przykład,a nie , że śmigasz Sobie na FS . Widzisz, tak to jest jak się wydaje, że jesteś hajtem, grając na APO CS 1.6, a nie w różnych ligach/mixach/cw . Bez obrazy, ale śmieszne to dla Mnie jest . ;Ooo

Veto
03-06-2010, 16:22
Skoro Ty sam stworzyłeś taki temat, to mogę publicznie wkleić demko do tego działu.

Enjoy. (http://www.speedyshare.com/files/22758568/empireskrypt.dem)

To nie jest fast switch? :|

@edit
Mała instrukcja odpalenia dema:
1)ściągasz plik
2)kopiujesz go
3)wklejasz do cstrike_polish/cstrike
4)włączasz csa
5)otwierasz konsolę
6)piszesz: viewdemo empireskrypt.dem

@edit2
Tutaj demko, które nakręcił Empire (na wypadek, jakby mu coś odbiło i chciał usunąć link).
Click! (http://www.speedyshare.com/files/22770474/awp_na_forum.dem)

Diabolix
03-06-2010, 18:30
Porażka. Nawet o demku się nie wypowiadam, bo moje zdanie i tak tu nic nie da.
Ja pierdziele, powinni ci odebrać tego admina i nawet nic tu nie pisać. Ty nawet nie wiesz, gdzie się takie tematy powinno dawać- "ogóle", sam się poniżasz, człowieku, bo nawet o bez mózgu już nie wspomnę, zastanów się.

Piszesz tutaj o tym, że mogą ci odebrać admina, ponadto piszesz w złym dziale. Nie wiem na jakiej podstawie tego admina dostałeś, bo nawet na forum nie potrafisz wybrać dobrego działu.

Ktoś II
03-06-2010, 19:30
Skoro Ty sam stworzyłeś taki temat, to mogę publicznie wkleić demko do tego działu.

Enjoy. (http://www.speedyshare.com/files/22758568/empireskrypt.dem)

To nie jest fast switch? :|

@edit
Mała instrukcja odpalenia dema:
1)ściągasz plik
2)kopiujesz go
3)wklejasz do cstrike_polish/cstrike
4)włączasz csa
5)otwierasz konsolę
6)piszesz: viewdemo empireskrypt.dem

@edit2
Tutaj demko, które nakręcił Empire (na wypadek, jakby mu coś odbiło i chciał usunąć link).
Click! (http://www.speedyshare.com/files/22770474/awp_na_forum.dem)

Veto! I to jest skrypt !? Chyba żartujesz...
Już wiem czemu wydaje Wam sie, że mam skrypty. Wiecie co to animacje w csie? Mam wyłączone animacje w csie czyli hltv models. Ściągnijcie sobie to, to nie jest skrypt... Kristo mi pisał, że na demku nie widać deagla jak zmieniam szybko awp. NIE WiDAĆ!? TY CHYBA ŚLEPY JESTEŚ!

Oskarżenie w moim kierunku jak najbardziej niesłuszne!

HLTV MODEL GENIUSZE!
Widać jacy doświadczeni admini są na apo... Nie potrafić rozróżnić normalnej gry od gry ze skryptami to serio mistrzostwo świata. rotfl.

Flamaster
03-06-2010, 20:24
HLTV MODEL GENIUSZE!
Widać jacy doświadczeni admini są na apo... Nie potrafić rozróżnić normalnej gry od gry ze skryptami to serio mistrzostwo świata. rotfl.

I co płaczesz:confused:
Jeżeli jesteś aż taki żałosny, aby używać skryptów to może przenieś się na New Gama i poćwicz.
Napisz do tematu Skargi&Odwołania a mortisek Cie pogłacze i wypierdoli :D

Crayon
03-06-2010, 20:28
To co się dzieje w tym topicu aż prosi się o mój komentarz, którego empire nie widział, bo popełnił kretyński błąd, ten topic dając w dziale ogólne. Że niby gracze mają Cię oceniać? A co ich to obchodzi. To bardziej adminów zmartwienie, czy oszukujesz, czy nie. Skopiuję swoją wypowiedź z tematu, który jest w zgłoszeniach, a chyba moje słowa są na tyle ważne, ze względu na to, że posiadam hltv models, więc w zasadzie oglądając demka miałem prawie takie same warunki jak empire.

Ale wracając do demka. MOIM ZDANIEM empire nie jest na tyle durny, żeby drugi raz dawać się łapać na fast switch i to co on teraz sprezentował, to jest po prostu jego wyćwiczony palec (2 od lewej prawdopodobnie), którym bardzo fajnie zmienia bronie i to w bardzo dobrej synchronizacji. Mam jednak pewien haczyk, o którym na samym końcu.
Zacznijmy od początku. Najpierw obejrzałem demo, które sam nagrałem(http://www.easy-share.com/1910003231/empire.dem), gdzie Ktoś II ma faktycznie FS i po banie się do tego normalnie przyznał, bo wiedział, że nie ma sensu kłamać w żywe oczy, a 24 godziny go nie zbawią. Następnie przejrzałem demko Veta, które znacznie różniło się od mojego. Tutaj jest zdecydowana przerwa w zmianie broni i nic poza tym. Obejrzałem oba demka w spowolnieniu do 1/4 a chwilę później wszedłem na server i sam sobie nagrałem demko(http://www.easy-share.com/1910530884/jafastswitczuje.dem). Niesamowity traf chciał, że już od pierwszej rundy miałem awp i nie musicie czekać aż na nie uzbieram grając eco. Więc bez przewijania można oglądać jak ogarniam awp. Zmieniam broń trochę chaotycznie, nie jest to tak perfekcyjne jak u empire, ale raczej udowodniłem, że gdybym dłużej poćwiczył nad spokojniejszym wciskaniem q, to jestem w stanie zrobić to, co sprezentował nam kolega empire.

*tu jest ten haczyk, o którym zaraz powiem. Chodzi o samą budowę skryptu fast switch, który jak kojarzę ma w sobie aliasy wait, które właśnie odpowiadają za prędkość zmiany broni i alias odpowiadający, na jaki slot skrypt ma się przełączyć(na jaką broń ma zmienić). W tym pierwszym miał zdecydowanie najprostszą wersję, bez jakiejkolwiek konfiguracji, gdzie prędkość była kosmiczna, a broń zmieniała się z awp na noża i vice versa. Jeśli Ktoś II jest na tyle bezczelny, że kłamie w dziale Ogólne w żywe oczy, to można założyć, że po prostu udoskonalił swój skrypt tak, że wygląda on na tyle wiarygodnie, że jestem w stanie mu uwierzyć, że przez lata trenował zmianę broni

@fix'd tam z tym wh, bo to nie temat na dzisiejszą rozmowę ;d

A temat mogłeś przecież normalnie założyć w tamtych działach i miałbyś wgląd tylko do tego jednego tematu, bez sensu, rly

I nie gadaj takich rzeczy, że nie umiesz, bo zmienić slota broni, albo przyśpieszyć/spowolnić czas przełączania giwery to kwestia zmiany jednej cyfry. Nikt Ci nie każe pisać skrypta od początku. Więc Twoje tłumaczenia, że nie umiem, nie rozumiem, nie chce mi sie są bez sensu i w tym momencie coraz bardziej przekonujesz mnie do mojej teorii spiskowej, że lecisz z nami w chuja.

Tak dla zabawy obejrzałem sobie jeszcze raz ten filmik, tym razem skupiłem się na trzech strzałach, które padają prawie jeden po drugim. Jak wtedy Stanleya, który się skrył obok bsa zabiłeś, gdy próbował zeskoczyć. Ty tam faktycznie jak robot strzelasz. Synchronizacja idealna. W ogóle ani razu nie mylisz się, jak grasz, z tym naciskaniem zmiany broni. Wiele osób ma tendencję naciskania tego klawisza 1x, albo 3x, Ty nigdy. I zawsze strzelasz z tego awpa tak samo. To nawet Oxi zmienia te giwery gorzej od Ciebie na eslu t.t

Ktoś II
03-06-2010, 20:55
To co się dzieje w tym topicu aż prosi się o mój komentarz, którego empire nie widział, bo popełnił kretyński błąd, ten topic dając w dziale ogólne. Że niby gracze mają Cię oceniać? A co ich to obchodzi. To bardziej adminów zmartwienie, czy oszukujesz, czy nie. Skopiuję swoją wypowiedź z tematu, który jest w zgłoszeniach, a chyba moje słowa są na tyle ważne, ze względu na to, że posiadam hltv models, więc w zasadzie oglądając demka miałem prawie takie same warunki jak empire.

Ten temat nie powstał, aby oceniali mnie inni gracze, tylko stworzyłem go, bo po prostu nie mam jeszcze dostepu do działu zgłoszenia oraz skragi i odwołania.

Co do samego skryptu. Po pierwsze nie umiem edytować, ani nic zmieniać w skryptach, po drugie nie chciałoby mi sie tego robić. Używając fast switcha nie można strzelać z innych broni niż awp, bo samo automatycznie sie zmienia zaraz po kliknieciu. Ja na kabulu używałem deagle.

Nie używałem żadnego skryptu.

gdzie Ktoś II ma faktycznie WH i po banie się do tego normalnie przyznał, bo wiedział, że nie ma sensu kłamać w żywe oczy, a 24 godziny go nie zbawią
To był ban za skrypta ;p

Diabolix
03-06-2010, 21:34
Ten temat nie powstał, aby oceniali mnie inni gracze, tylko stworzyłem go, bo po prostu nie mam jeszcze dostepu do działu zgłoszenia oraz skragi i odwołania.

Być może ja jestem niekumaty, albo coś takiego, ale jakim cudem nie masz dostępu do tego działu? Wiesz, może ty jesteś jakiś magiczny, ale o ile mi wiadomo, każdy ma dostęp do tego działu.
Po takim głupi temacie dziwie się, że masz tu dalej admina i że inni administratorzy dalej ci próbują udowodnić to, iż mają racje, bo mi już dawno by się nie chciało lecieć w takie kulki.

Nic tu już nie pisz, bo się poniżasz.

Pozdrawiam.

@Edit
tak poza tym, to Ktoś II- naucz się kopiować, bo Krajon napisał "FS", a nie "WH", nie tłumacz już się głupio, bo nawet nie wiesz, gdzie się takie tematy zakłada. Ciekawe, na jakiej podstawie wybrano go na admina? Na drugi raz proponuję test czytania ze zrozumieniem, albo pytania odnośnie zakładania tematów w odpowiednich działach.

Empire- ja nic do ciebie nie mam, no ale sory, to, co ty teraz robisz, to trochę jest niepoważne.

Ponownie pozdrawiam.

Kristo.
03-06-2010, 22:25
@UP
On po prostu chyba nie wie, że jak zrobi temat w tamtym dziale to go widzi :O

Najbardziej mnie śmieszy twoje tłumaczenie dzisiaj na serwie no i tutaj, a mianowicie :
"Używając fast switcha nie można strzelać z innych broni niż awp, bo samo automatycznie sie zmienia zaraz po kliknieciu."
No i? To jest taki problem? Myślisz, że tu wszyscy są noobami, którzy nie wiedzą, że wystarczy dopisać jedną linijkę więcej i masz na klawiszu on/off skrypt?
Po drugie sam dzisiaj jak się tłumaczyłeś na serwie to mówisz coś takiego :
E: No to patrz na mnie, nie używam skryptu.
[ rozmowa trwa dalej ]
E: Pokażę ci jak strzelam z skryptem i bez [ jakoś inaczej to napisał, ale dokładnie o to chodziło [ mam na demku chyba ].
- nagle strzelasz Z/bez skryptu - i co widzę?
Sytuację jak z demka [ i nie tłumacz się, że hltv modele bo nagrywał to veto i to jego modele widać nie twoje... ] czyli GENIALNĄ zmianę broni po strzale.
A w następnych strzałach się po prostu gubiłeś...
Używałeś skryptu i nawet się przyznać nie potrafisz gdy są takie dowody...

Moim zdaniem teraz powinno się zrobić następujące czynności :
1. sv_empireadmin 0
2. DO PIECA!!!!!!

Ktoś II
04-06-2010, 01:20
Nic tu już nie pisz, bo się poniżasz.

Próbuje sie jakoś bronić ponieważ zostały mi zarzucone rzeczy przez które moge stracić admina i co gorsza dobre zdanie u wielu graczy.

@Edit
tak poza tym, to Ktoś II- naucz się kopiować, bo Krajon napisał "FS", a nie "WH", nie tłumacz już się głupio, bo nawet nie wiesz, gdzie się takie tematy zakłada. Ciekawe, na jakiej podstawie wybrano go na admina? Na drugi raz proponuję test czytania ze zrozumieniem, albo pytania odnośnie zakładania tematów w odpowiednich działach.
.

Ja dobrze skopiowałem, Krajon poprawił swój mały błąd. Temat tutaj powstał też z tego wzgledu, że w grze ludzie mówią, że używam fast switcha(wiekszosc nie ma pojecia co to jest, a druga cześć ludzi pisze tak, bo inni tak pisza). Wybrano mnie na admina, bo tak sie podobało administracji, a to już nie Twoja sprawa.

#Kristo

Widze, że jesteś przekonany w 100%, że miałem tego fast switcha. Jutro kumpel odda mi moją kamere, to nakrece zwykły film jak gram w csa... :|
Wiem, że widze temat w dziale skargi i odwołania... W sumie mogłem tam zrobić, nie pomyślałem.

Kristo.
04-06-2010, 08:46
@UP
Ale po co ty chcesz kręcić filmik?
Moim zdaniem tu już wszystko jest pozamiatane... Demko jest - na nim wszystko widać więc co ty chcesz pokazywać?

Ktoś II
04-06-2010, 13:18
@UP
Ale po co ty chcesz kręcić filmik?
Moim zdaniem tu już wszystko jest pozamiatane... Demko jest - na nim wszystko widać więc co ty chcesz pokazywać?

Pokaze CI, ze bez skryptow robie identycznie jak na demku!!!