View Full Version : Mute po wylogowaniu postaci.
Dark Devorious
03-06-2010, 17:23
Ile razy napotkałe¶ się z niepoukładanym w głowie dzieckiem , który spamuje na całe depo ? Moja propozycja jest taka że, jak dostanie się mute przed wylogowaniem naszej postaci i wlogujemy się odrazu na ni± to nadal będziemy mieć mute. Obejdzie się bez większego spamu i może skończy się spamowanie całego depo.
PS ; Przydałby się także licznik ile zostało nam do końca mute.
#Marcelllo - To trzeba się nauczyć pisać wszystko w jednym zdaniu , a nie jak niektórzy robi± i pisz± słowo>enter>słowo>enter i tak w kółko. Wiem , że jak się piszę z npc to niekiedy trzeba tak pisać , ale jednak rzadko się to zdarza.
Marcelllo
03-06-2010, 17:34
Jestem na tak :) Bardzo dobra propozycja, ale wymaga dopracowania xD Bo czasami piszesz do NPC i masz mute i chcesz do kogo¶ napisać to musiałby¶ czekać... xd
Lesny Ludek
03-06-2010, 17:37
Propozycja dobra i zaznaczyłem tak ale myslałem nad spoconymi pachami bo mam spocone ;)
Seth Drut
03-06-2010, 17:53
Jestem na tak.
Jak z kim piszesz nawet po rozmowie z sonia czy jakims innym npc, to mozesz poczekac te 10sekund :s
Jestem na tak.
Widziałem już wiele ludzi (Arcu¶) którzy spamuj±, dostaj± mute, relog i dalej spamuj± :/
Trzeba to poprawić ;s
Dexter Rook Sorcerer
03-06-2010, 21:53
Zgadzam się z moim sług± KAMYKIEM.
Jestem na tak, choć trzeba by było to dopracować. _/
Kapitan Alkohol.
04-06-2010, 00:35
A ja się nie zgodzę, ponieważ jeżeli sam złapiesz muted, a musisz co¶ napisać to co zrobisz ? Czekasz aż zniknie ? - sam relogasz i piszesz. Jestem na nie.
Btw, gdzie Ty tych noobów widzisz, przecież na APO teraz już mało kto gra :sss
diamondback#
04-06-2010, 00:39
S±dzę ,że jest to zbędne wystarczy dać mu ignora i może ssać ;/
~Nastero~
04-06-2010, 00:44
Jestem zdecydowanie na TAK! Powinni zrobić tak że jak mamy muted to nie możemy się wylogować,albo jak się wylogujemy i ponownie zalogujemy to mamy muted. ;) Jestem również za tym aby wprowadzono licznik "ile nam zostało czasu do zniknięcia muted". :o
.vimpex.
04-06-2010, 07:35
Jestem na Tak, dużo dzieci tak robi, że spamuje jakim¶ głupim tekstem, reloga i znowu.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.