View Full Version : Prince of Persia:Ksi??e Persi
Jak wam się podobał ten film?Był ktoś wogóle w kinie bo ja byłem i musze powiedzieć że był zajebiaszczy!!!Normalnie myślałem że jakieś gówno jak disko robaki a tu piękne efekty...Jak oceniacie film?W grę nie grałem ale świetnie im to poszło i na pewno licze na kolejne części xD...Bardzo mi się podobało ,grafika etc. zajebiste więc dam 10/10
Royal Shi
04-06-2010, 19:18
Oglądałem i powiem ,że nie spełnił moich oczekiwań w 100%. Myślałem że będzie coś takiego jak w grze odnośnie dagera i innych spraw ,ale 10/10 daje.
Film jest bardzo interesujacy i ciekawy, kazde tego typu filmy mnie wciagaja.
wez sie ogarnij z tym nabijaniem . dobrze , ze mam jeszcze 2 fragi.
Podobnie jak ktos up . film nie zrobil na mnie az takiego wrazenia , ale jednak nie zdziwilem sie az tak. ogolnie film byl dobry . 10/10
Old Shidishi
04-06-2010, 19:34
Film warty polecenia ;) 2 dni temu bylem na nim w kinie. Jedyna rzecz, ktora mnie bardzo wku*wiala to bachory, ktore darly morde za kazdym razem gdy na ekranie dzialo sie cos ciekawego ...
W poniedziałek idę, zobaczy się.
Byłem na tym w MOIM kinie i powiem wam tyle, jedyne co mi przypomniało grę na PC to był tylko jego 'włucznia?' ( nie wiem ja kto nazwać ) chodzi o tą broń która się jakby rozkładała ;s
A tak film 7/10 otrzymuje ocenkę.
Devil murder v2
04-06-2010, 21:39
Prze zajebisty xD Dla mnie 9/10 ;d
Polecam każdemu :))
Nie oglądałem całego, urywki bo średnio mi się podobał.
Dobrze zrobiony i 8/10 daję.
Mam zamiar na to dzisiaj iść, nasłuchałem się od kumpli i przekonujące komentarze.
Flamaster
05-06-2010, 15:30
Mam zamiar wyskoczyć sobie wieczorkiem :D
A więc fajny? ^^
Świetne efekty, powiem, że ekipa musiała sie niezle napracowac nad ta produkcja. Mysle ze warto isc na to do kina wiec polecam.
->Chemical<-
06-06-2010, 10:13
Hmmm nie oglądałem ale dla mnie w 100% zajebisty, no nie to co gra...ale zawsze coś :D
Teraz podobno wyszło Prince Of Persia And the Forgotten Sands ( chyba na wzór filmu) 0.0
Z pewnością wybiorę się na ten film. W mojej miejscowości do kina zawita on dopiero jutro, więc raczej jutro, lub na dniach obejrze go i napiszę tu co o nim sądzę. ; )
Ps. z tego co słyszałem i widziałem w urywkach film musi byc zajebisty, lubie takie klimaty.
~Xienus~
06-06-2010, 10:46
bylem na tym w kinie... po przejściu każdej gry liczyłem ze to będzie coś ciekawego...
a mogę dać max 6/10
Się ściągnie się zobaczy, hatboje z klasy się jarają tym filmem
Seth Drut
07-06-2010, 20:48
Widziałem i powiem wam że fajne ;d
Może nie dokońca tak jak w grze, lecz dobrze zrobiony
Dałbym tak 8/10 :p
Drako o.o
08-06-2010, 12:46
bylem w kinie i zawiodlem sie, czekam na zmierzch, a film nawet polecam
Film mi się podobał, myślałem, że będzie gorzej. Ale zakończenie trochę dziwne.
Film super.Według mnie najgorsze w tym były te spowalniane momenty(nie chodzi mi o spowolniony czas płynny, tylko te jakby "urywki które się cięły" ^^ Nie wiem jak to wytłumaczyć dokładnie).
Kolejny minus to zbyt sztucznie zrobiona scena gdzie zawala się na niego budynek (pod koniec jak idzie to tego źródła - widać że zrobione komputerowo).
Gdyby nie te rzeczy ten film byłby perfekcyjny a tak 4/5 : )
Jankulowski
20-06-2010, 22:18
Genialny Film ... Najlepsze momenty zwolnionego czasu :D
Hmm... Co do filmu to nie należał do najgorszych. Chociaż i tak wolę grę ;d
ja byłem w kinie ale nie wiem jaki był, bo byłem z klasą i tylko nasza klasa na całą sale była to nie musze pisac co sie działo
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.