View Full Version : Gm dobija ;D
.:Edzio:.
04-06-2010, 21:23
Siemka mam pytanie dlaczego gm;owi jest tak ciezko odroznic bota od normal playera
np. ja wale dracule max/manas/max/manas i tak ciagle i dostalem przez to juz 5 ostrzezen . Nie prosze o un bana czy cos po prostu sie pytam czy to tak ciezko ?
Flamaster
04-06-2010, 21:25
Admin na 100 % pisał do Ciebie jakąś komendę. Nie może Ci dać bana nie sprawdzając czy sie odzywasz.
~Nastero~
04-06-2010, 21:25
Napisz odwołanie/zgłoszenie/skargę... Najlepiej nagraj filmik :p
Admin się nie myli. Dostajesz ostrzeżenia? To wyłącz wosso.
A jak dalej uważasz, że nie grasz na bocie to zapraszam do działu
Skargi&Odwołania
@widząc Twój podpis to na 100% miałeś wosso, a w szczególności jak piszesz taki temat nie prosząc o unbana.
Devil murder v2
04-06-2010, 21:31
Ja też dostałem w jeden dzień z 4 ostrzeżenia i ban, a jeszcze udowadniałem, że mam hoty xD
lord max
04-06-2010, 22:20
to co piszesz to cave bot, a on normalnie expil wiec jedyna komende ktora GM mogl napisac to
"Prosze wylaczyc bota w przeciwnym razie dostaniesz bana"
@topic
duzo jest takich sytuacji, ale domyslam sie ze dostales bana za auto loot
GM nie może otworzyć zabitego potwora przez gracza ;o
Knight Lukas
04-06-2010, 22:24
Ehh jeśli nie używasz bota to nie dostaniesz ostrzeżenia.. All boty off to się przekonasz... :D
@niżej pomyłki się bardzo rzadko zdarzają.
diamondback#
04-06-2010, 22:26
Skoro dostałeś bana i nie oczekujesz unbana tzn ,że miałeś bota na 100% to raczej jest pewne . LOL
#topic Każdy ma prawo do pomyłki ,ale sądzę ,że rzadko kiedy się mylą ;p
to jest apo , wszystko jest mozliwe ;D!
^topic
napisz odwolanie , tam Ci 'moze' odpisza
Baby Face
04-06-2010, 23:12
Jak dostales ostrzezenie to napewno nie za "free" :)
Musiales miec bota na 100% : /
Uwierzcie, że istnieją bany za free. ; D
Nic na to nie poradzisz, nie możesz uzasadnić, że nie miałeś bota. Jedynym wyjściem jest kręcenie filmiku jak expisz i jak podczas kręcenia wpadnie gm, to jesteś uzasadniony.
Niestety musisz poczekać do unbana : /
Co sie tak dziwisz ci admini to mega ogarzy sa ostatnio se kolega lecial z 10 wardami a jakis gm pisze prosze cos napisac na deflaut w celu spawdzenia czy nie expi cave bot ... I jak tu cos napisac jak sie zatrzymie i ded ^^^
Bany za free to nie nowosc na apo ;p
alez moze o.o sa sposob zeby zobaczyc czy masz czy nie ciekawe czy sie mylil heh
Alanaste
05-06-2010, 01:00
Pare lvl wbilem i nie spotkalem sie jeszcze nigdy z jakimi ostrzezeniami ... Wiele os gada ze mam bota itp i itd. a nigdy nie dostalem ostrzezenia. Jedyny ban za oglaszanie reklamy nie zgodnej z regulaminem wiec trudno. Poprostu off boty i grajcie normalnie
Zarexoholik?
05-06-2010, 01:12
A mnie dobija ten durny temat. Nie miałeś bota to napisz, że nie masz bota i tyle. Odwołaj się od bana i finał. ;o
Domcio666
05-06-2010, 05:45
GM nigdy sie nie myli na 100 % miales bota tak mis ie wydaje choc sa pomnylki gm
GM nigdy sie nie myli na 100 % miales bota tak mis ie wydaje choc sa pomnylki gm
Aha. :0
Różnie może być, mając 30 lvl i expiąc na Hero też próbowano mi wmówić, że mam bota. :O
Od tamtego czasu, nie widziałem już tej komendy. ;xx
Darken Shadowbolt
05-06-2010, 09:56
Hahaha niezle napisales "GM nigdy sie nie myli na 100 %" a zaraz po tym "choc sa pomylki gm" hahahhaaha.
.:Edzio:.
05-06-2010, 13:14
widze ze niektorzy nie czytaja ze zrozumieniem poniewaz napisalem ze NIE DOSTALEM BANA tylko dobijaja mnie takie sytuacje ....
Azbestowy
05-06-2010, 13:23
No to im walnij tekst, że sami wprowadzili hoty i czekaj na reakcję. Pewnie odpowiedzą, że "SYNEK SYNEK WYŁONCZ BOTA BO SIE OŚMIESZASZ I NASTENPNE URZYCIE BENDZIE KARANE BANEM!"
Dark Devorious
05-06-2010, 14:55
Szczerze ostatnio pisałem z Xantar'em , dlaczego mój kolega dostał bana , on odpowiedział , że Mortiis wyposażył nas w dobre programy :D Dużo na ten temat nie wiem , jak i czy mój kolega używał jakiegokolwiek bota.
Sądzę , że jeżeli ekipa wprowadziła hotkey'e na APO 7.6 , to także pomyśleli o tym , żeby móc wyłapywać nadal prawdziwych graczy z wspomagaczami. Może jednak , gdy nie będziemy robić syfu z tego tematu i nadal narzekać , ktoś z administracji wypowie się na ten temat.
Sub Zero 2
05-06-2010, 18:53
Czasem mogą się zdarzyć błędy.Szybka ręka jest dobra , ale czasem za dobra , dlatego GM'owie mogą być w trudnej sytuacji.Nie można ich odrazu obwiniać.Ciesz się i tak , że nie dostałeś bana. :)
Nie wiem jaki cel w tym temacie.
Edzio, ciesz się, że dostałeś aż tyle ostrzeżeń... Ja osobiście dałbym Ci max 2 warny, no i za 3 ban.
Dziwisz się czemu dostajesz te ostrzeżenia? Zdziwisz się bardziej, gdy dostaniesz bana, no chyba, że w porę się opamiętasz i przestaniesz używać jakichkolwiek botów.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.