View Full Version : knight i moc uh
.:Edzio:.
05-06-2010, 18:04
siemka mam pytanie co to ma byc ze 500 ek z 12 m lvl b robe i m turban uha sie po max 3,5k majac 15k hp :O?? przeciez expi sie tragicznie !
~Nastero~
05-06-2010, 18:13
Zapomniałeś że obniżono wartość uh'a,po wprowadzeniu ich na hootkeye ?
KALKULATOR OBRAŻEŃ (http://armia.toproste.pl/kalkulator/)
@'Devily <3 - eq?
' Devily <3
05-06-2010, 18:34
I tak z z tymi uhami pod hota jest za dobry ... Jestem za tym ,aby usunąc hoty w piz.du i powrócić do 'starego porządku'.
@up
s set , klapy ,magic axe
Zgadzam się. ZJEBALI te uhy, aż do przesady. : [
Ja swoim 2130+ ekiem uham się zaledwie 12-14k+~ mając 66k hp.
Niech zwiększą chociaż troche siłe uha, albo niech najlepiej usuną te hoty i przywrócą stare wlaściwości..
@down
Dokładnie. Knight to teraz taki 'palladyn'. ;c
Aktualnie knight zmuszony jest do expienia w stylu paladyna czy profesji magicznych tzw. run&gun gdyż ustanie jest znacznie cięższe niż przedtem z racji powiększonego ex między uhem a exori oraz słabego uha co wypaczyło trochę profesję ek.
Mi się Knightem dobrze expi...Dziennie 10 lvli jak dobrze na Um podzie....Nic nie ma do komentowania EK jest zajebiaszczyt moim zdaniem...
Seth Drut
06-06-2010, 09:49
najlepiej to dać knightowi vite ;c
to jest bezsensu...
wywalić uhy z hota i dać im starą siłę.
Demolka Knight
06-06-2010, 10:09
Dlaczego zmienili uh na hota przeciez kiedys bylo dobrze i nikt nic nie gadal a teraz znow zle.
Lord Morgan.
06-06-2010, 10:20
Jest to twój 3 chyba bezsensowny temat :)
Zostało obniżenie wartości uh'a. I tak dobry jest ek :)
06-06-2010, 10:23
Jest to twój 3 chyba bezsensowny temat :)
Zostało obniżenie wartości uh'a. I tak dobry jest ek :)
gdyby twój mały i niedorozwinięty mózg ogarnoł , że to dział opinie , więc można się tu wypowiadać na każdy temat .
TAK WIĘC "SZCZYM RYJA"
nie wiem jak rozumiesz pojęcie "bezsensowny" ale to mój 2 temat w tym dziale ;<
~Xienus~
06-06-2010, 10:23
I tak eq z tymi uhami pod hota jest za dobry ... Jestem za tym ,aby usunąc hoty w piz.du i powrócić do 'starego porządku'.
@up
s set , klapy ,magic axe
ty nie zrozumiałeś o co chodziło przedmówcy...
@topic
expi się tragicznie??
oke... w czasie expa ile bierzesz kingów na klatę??
4-5?? czyli około 6k combo (combo ni znaczy ze cały czas po 6k ci leci)
czyli 2x uh i masz zwrócone na 1k+
ty byś chciał leczyć się po 16k?
Lord Morgan.
06-06-2010, 10:34
nie wiem jak rozumiesz pojęcie "bezsensowny" ale to mój 2 temat w tym dziale ;<
Rozumiem tak że, było takich dużo tematów i nic nie pomogło, i nie wiem dla czego robisz następne takie tematy.
diamondback#
06-06-2010, 11:21
3 dni temu śmiał się ze mnie ,że płacze o uhy ,a teraz sam beczysz -jesteś żałosny buraku ;/
#topic Jest dobrze i niech nie kombinują już ,bo znów spieprzą . Widzicie jak to jest jak ek 'rządził' to nie było płaczu ,a teraz wielki spam na forum jacy to 'Ci' z administracji są źli .Ojoj biedne żuczki - knighci : (
pomozplz
06-06-2010, 13:44
czlowieku ogarnij sie ek jest czolg teraz a ty jeszcze narzekasz :<
Zarexoholik?
06-06-2010, 14:12
Knight nie powinien mieć uha na hotkeyu. Tyle na ten temat.
_BeliareK_
06-06-2010, 14:21
***** MAĆ jak najlepszy był rp to edy, msy i eki płakały, potem ed był najlepszy to reszta płakał, teraz ek jest najlepszy to też reszta płacze a w dodatku dali nam knightom uhy na hoty to tak jakby dali msowi/edowi tyle hp co ma ek a nadal jest płacz, że jest źle. Dać palec to będą chcieli całą ręke -.- powini zostawić jak jest i dać coś dla rp/ed/ms i tyle na ten temat
.vimpex.
06-06-2010, 14:32
EK i tak jest za dobry ;)
Jestem za usunięciem Uh'a na hota i będzie git.
No, to co tutaj sie dzieje z UHem jest masakra. Nieraz musze biegać 1.1k ek z 3 queenami bo nie mogę się wyuhać.
Moze na malym lvl ek jest slaby ale tak od 1.4 k ++ to jest czolg i dlatego powinni oslabic knighta
' Devily <3
06-06-2010, 17:02
EK i tak jest za dobry ;)
Jestem za usunięciem Uh'a na hota i będzie git.
Usuną uha i manas zostanie na hocie co tez jest bezsensem ,bo i tak większość hlvl woli używać automanasa niż klikać 50~razy w hota... Powinni usunąć lf , uh i manasa z hota , przywrócić starą moc uha oraz wprowadzić siłę manasa od lvl. Takie jest moje zdanie.
06-06-2010, 17:26
Usuną uha i manas zostanie na hocie co tez jest bezsensem ,bo i tak większość hlvl woli używać automanasa niż klikać 50~razy w hota... Powinni usunąć lf , uh i manasa z hota , przywrócić starą moc uha oraz wprowadzić siłę manasa od lvl. Takie jest moje zdanie.
signed
wg. mnie to najlepsze rozwiazanie w tedy ek nie byl takim czolgiem jak mowicie
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.