View Full Version : Uh'y na hotkeyu
.:Edzio:.
05-06-2010, 20:11
siemka nawiazujac do tematu http://forum.toproste.pl/showthread.php?t=74394
zglaszam propozycje na temat usuniecia uhow z hotkeya i przywrocenia im dawnej wartosci
#ZeroNick
05-06-2010, 20:19
uhy mogli byc usunąc, co do manasów na hotach nie mam nic przeciwko.
Jestem całkowicie na tak!!!Uhy mają zniknąć z hotka albo wyrwe administracji flaki i rzuce na ulice!!!!Joke xD
' Devily <3
05-06-2010, 20:34
No jestem na tak ,bo przez to tylko ludzie odchodzą i ogólnię psują klimat gry.
Jestem na tak, ale manasy też usunąć z hota ofc... -.-'
uhy mogli byc usunąc, co do manasów na hotach nie mam nic przeciwko.
Manasy dla ciebie to nic zlego?
Rp wystarczy ze będzie manas/erex/manas/erex przez minute bez przerwy. Wyuhaj sie z tego!
1st R. Boonek
05-06-2010, 22:02
Tak ty idioto, uh na hocie jest ok manas tez, jesli usuna tylko jedno ek bedzie mogl uzywac hota, kiedy manas nalozy sie z uhem to nic mu nie zrobia bo powie ze przeciez manas na hocie :o
Jak usunac maja to usuna jedno i drugie razem z lf na roku
Baby Face
06-06-2010, 00:36
Jest dobrze.
Jak usuna hoty usuna i manasa.
No dupa, nie usuwamy, przykro mi :(
Niech zrobią tak jak opisał Kapitan Alkohol :)
Demolka Knight
06-06-2010, 00:51
Bylo juz duzo postow na ten temat wiec nic nie zdzialasz.
Jestem na tak bo to one psują klimat gry na 7.6 ;/
Uhy na hotach psują grę lecz obawiam się że Mortiis zbyt późno do tego dojdzie.
Jestem na tak.
Pewnie że tak, ale jak Karpek napisał manasy również. (Chociaż z drugiej strony wszystkie profesje używają manasków i mogły by zostać ;s)
Marcelllo
06-06-2010, 10:12
Jestem na tak. Powinni to zrobić bo teraz ek jest nie do zabicia...
Przykładem jest Knightekk który do wbicia 1k padł może z 15 razy...
Albo mogliby im dać tak jak Kapitan Alkohol. pisał, nowe runy na hota, UH zostawić w spokoju bez hotkeya.
Lord Morgan.
06-06-2010, 10:17
Co z tego że usuną hotkey'e jak będą na botach jechać. To jest to samo co z hotkey'em.
_Kisi3lek_
06-06-2010, 11:31
Jestem na tak, ale manasy też usunąć z hota ofc... -.-'
Jestem na Tak. A, co do manasów obojętne mi to co za problem jak nei bd !mm wosso wl. :)
_Kisi3lek_
06-06-2010, 11:33
Sory prosil bym usunac nie w tym temacie napsilem
Jankulowski
06-06-2010, 11:34
To jest glupota bo ten kto gra Ek (polowa serva ) to powie zeby nie usuwac hotow a co do tematu to ja jestem za usunieciem :)
Jestem na tak bo te branie myszka moze ssie znudzic i moze az reka zdretwiec ;d
06-06-2010, 12:13
ja gram ek i chce usuniecie poniewaz nie da sie nic zsolowac teraz gdy leczysz sie po 15% calego hp....
Uhy wywalić i przywrócić dawną siłę, a manasy zostawić.
10-06-2010, 18:45
moze ktos wiecej sie wypowie>??
Jestem na nie.
Niech zostana uh'y na hocie i tak składam ek.
Knight Lukas
10-06-2010, 19:29
Lol wy chyba nie myślicie usuną uhy z hota to będzie scar..
Wolicie słabsze uhy z komendy !uh czy mocne uhy ze scara?..
NIE!
Wolicie słabsze uhy z komendy !uh czy mocne uhy ze scara?..
Wole mocniejszego uh ze scara, bo za takie coś będzie ban, HEH :} Miałeś ek'a byłeś zerem, miałeś ms'a byłeś zerem. Może idź pograć na rooku?
@topic
Ofc. jestem za.
Wole mocniejszego uh ze scara, bo za takie coś będzie ban, HEH :} Miałeś ek'a byłeś zerem, miałeś ms'a byłeś zerem. Może idź pograć na rooku?
@topic
Ofc. jestem za.
100% prawdy <3
@Top
Wiekszosc piszacych ze sa za usunieciem hotow kiedys walczylo o ich wprowadzenie wiec troche was nie rozumiem. Oczywiscie ja jestem na TAK. Sam nie gram przez hoty. Mortiis i tak nie usunie hotow bo on chyba nie rozumie ze jezeli ludzie czegos chca to trzeba im to dac bo w innym razie poprostu odejda :)
Zarexoholik?
10-06-2010, 23:14
Jestem za usunięciem uhów z hotkey'a. Po co to w ogóle dodawali... Kiedyś tak się wszyscy na to napalali, a teraz się znudziło? Przeszkadza? : /
Zawsze byłem przeciwny...
Alanaste
11-06-2010, 00:10
Co edzio zal dupeczke sciska ze Visko sie ora pod dp jak chce a ty i KIngusia latacie za nim jak smród po gaciach?? Moze wam(ed/ms) by zabrali manaski z hotów??????????? Jestem na NIE!
.vimpex.
11-06-2010, 06:31
Jestem za usunięciem Uh'ów na hota, a manasów nie ruszać, bo ręcę upier*le xd
Jestem na Tak.
~Xienus~
11-06-2010, 06:53
jak usuną uhy z hota to zabieram kumplowi chara i idę na kingi...
O jejq, jacy wszyscy są przejęci tymi uhami i manasami z hota, kiedyś ms/ed/rp tylko wosso auto manas i bez bana, a ek? Sam musiał myszką zapierdalać po ekranie. Teraz niech ms/ed/rp pomęczy się przynajmniej z zabiciem ek`a.
Nie.
#down
Ej wyjebane na to czy 2k ms daje czy nie daje rady 1.2k ek,
O jejq, jacy wszyscy są przejęci tymi uhami i manasami z hota, kiedyś ms/ed/rp tylko wosso auto manas i bez bana, a ek? Sam musiał myszką zapierdalać po ekranie. Teraz niech ms/ed/rp pomęczy się przynajmniej z zabiciem ek`a.
Nie.
Idiota... Ogarniasz, że 2k MS ma problemy z 1200 EK? Chyba nie bardzo allegro kidzie.
Wyjebać uhy w pizdu. Manasy mogą zostać bo i tak mało dają w PVP.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.