View Full Version : Siatkówka - Polska vs Niemcy
Jestem tak ostro wkurwiony, że zaraz wykipieje. Pierwszy mecz męskiej reprezentacji Polski w ramach rozgrywek Ligi Światowej 2010. W Stuttgarcie Polacy przegrywają 3:1 z reprezentacją prowadzoną przez Raula Lozano.Fatalne rozegranie Łomacza, brak bloku i brak gry środkiem. W dodatku słaba zagrywka. To wszystko spowodowało że Polacy przegrywają za 3 punkty.
Jeżeli chcecie powiedzieć coś na ten temat to zapraszam do komentarzy.
Grozer ich rozjechal razem z Krommem.
Mysle ze jutro bedzie lepiej , wkoncu to nas 1 mecz o stawke w tym roku.
Jutro wygramy 3:2
Grozer ich rozjechal razem z Krommem.
Mysle ze jutro bedzie lepiej , wkoncu to nas 1 mecz o stawke w tym roku.
Jutro wygramy 3:2
Ja wiem, ale najgorsze jest to, że są to niemcy i ten ich ryje typowo niemieckie. xd. Jutro myślę, że skończy się tie-breakiem i wygra Polska.
Τettmeier
06-06-2010, 08:55
No właśnie, mnie też denerwują te szkopskie ryje, ale nic nie poradzę xd. Wczoraj pierwszy set był dobry w wykonaniu polskich zawodników, a potem było tylko gorzej... Nie podobał mi się blok oraz ogólne przyjęcie ataków, wszystko lądowało w boisku, nikt nie podbijał (w przeciwieństwie do przyjęcia zagrywki). Czekam na dzisiejszy mecz.
Rozśmieszył mnie Lozano, gdzie on był taki malutki i musiał patrzeć w górę przekazując instrukcje w przerwach. XD
No właśnie, mnie też denerwują te szkopskie ryje, ale nic nie poradzę xd. Wczoraj pierwszy set był dobry w wykonaniu polskich zawodników, a potem było tylko gorzej... Nie podobał mi się blok oraz ogólne przyjęcie ataków, wszystko lądowało w boisku, nikt nie podbijał (w przeciwieństwie do przyjęcia zagrywki). Czekam na dzisiejszy mecz.
Rozśmieszył mnie Lozano, gdzie on był taki malutki i musiał patrzeć w górę przekazując instrukcje w przerwach. XD
Nom Lozano jest dobry, ale w sumie czuję do niego trochę gniewu wiadomo dlaczego... :|. A o której jest dzisiaj ten mecz?? :D
Polacy poprostu zagrali slaby mecz wsumie to sie zdarza w sporcie
ale w sumie czuję do niego trochę gniewu wiadomo dlaczego... :|.
Nie rozumiem. Dlatego, że odszedł do innego zespołu? Co w tym dziwnego? To normalne w sporcie, że są przyjścia i odejścia.
Zdarza się nawet najlepszym, każdy ma gorszy dzień, a taki dopadł wczoraj Naszych siatkarzy.
Nie rozumiem. Dlatego, że odszedł do innego zespołu? Co w tym dziwnego? To normalne w sporcie, że są przyjścia i odejścia.
Zdarza się nawet najlepszym, każdy ma gorszy dzień, a taki dopadł wczoraj Naszych siatkarzy.
Masz rację, że to normalne, że ktoś przychodzi o ochodzi, ale do NIEMCÓW?? :confused:
Masz rację, że to normalne, że ktoś przychodzi o ochodzi, ale do NIEMCÓW?? :confused:
Zauważ, że nie jest Polakiem, tylko Argentyńczykiem. A nawet jeśli byłby Polakiem to co w tym złego? Historię powinno się znać, a nie nią żyć.
Oj, oj. Mam troche odmienne zdanie do Twojego.
Polacy w takim skladzie w jakim rozpoczeli ten mecz, powiedzmy szczerze sa slabsi od skladu niemieckiego z tymi 2 bombardierami. Mowa tu o Grozerze i Kroomie.
W naszym zespole nie bylo nikogo, kto byl wzial ciezar gry na swoje barki.
Nie sa zgrani, pierwszy raz grali w takim skladzie. Grozer zagral swietny mecz. Polacy przecietnie.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.