View Full Version : Turniej
Proponowałbym zrobić turniej cs np: 3on3 bądź 5on5. Ustalamy nagrody wcześniej między dwoma drużynami i ta co przegra daje itemki wygranej :)
Rozumiem ,ze to itemki w Tibii ?
Moim zdaniem głupi pomysł - jestem na nie.
Pomysl calkiem dobry.
Jednak trzeba by bylo to dobrze zorganizowac, a nie ot tak.
Musza byc ustalone nagrody, zasady itp.
Powinni admini servera cs to przedyskutowac. Moze cos wymysla.
Pomysl jak najbardziej dobry :)
Nagrodą moze byc naprzyklad ranga na forum o tematyce cs'a ;p
Proponowałbym zrobić turniej cs np: 3on3 bądź 5on5. Ustalamy nagrody wcześniej między dwoma drużynami i ta co przegra daje itemki wygranej :)
A ja proponuje się ogarnąć, bo Ty na naszym serverze masz bana permanentnego :|
Co do propozycji - Twoje "itemki" sobie możesz wsadzić.
Najlepiej grać 3 on 3 jeśli administracja udostępni server lub ktoś ma swój.
Jak coś to nick steam : strangus.
Rozgrywki CS i nagrodą mają być itemy w Tibi? Już lepiej wygrana osoba miała by zarezerwowanego slota na okres 2-3 miesięcy, a drugie/trzecie miejsce na 1-2 miesiące.
#top
Myślę że dało by się coś takiego zorganizować, tylko trzeba się przyłożyć ;)
Więc niech zrobią rozrywki o sloty na servie i preme na apo UU ;D bosKO
To będziemy mieli preium i slota darmowego Fenix ;d
DonieX <3
07-06-2010, 09:32
Więc niech zrobią rozrywki o sloty na servie i preme na apo UU ;D bosKO
Nie wiem skąd ty się urwałeś człowieku. W sumie też myślałem o takim turnieju,aby napisać newsa i w ogóle, ale nie miałem tego wszystkiego dopracowanego, zastanawiałem się (Z Oxim) czy zrobić 2n2 awp, czy po prostu Normal 2n2-3n3. Pytanie tutaj jest czy sam Steam ? Moim zdaniem jeśli to ma być turniej 'o coś' to myślę, że ludzie na steam wezmą to bardziej pod uwagę i nie będą grali na WH. Dobra, nawet jakby się dopuściło ludzi z NS do rozgrywek, to osoby miejące serwery do gry musiałyby wgrać protokoły 47/48, to też dużo zabawy. Więc jeśli ten turniej byłby bardziej przemyślany i rozwinięty to jestem na TAK.
Rozgrywki CS i nagrodą mają być itemy w Tibi? Już lepiej wygrana osoba miała by zarezerwowanego slota na okres 2-3 miesięcy, a drugie/trzecie miejsce na 1-2 miesiące.
#top
Myślę że dało by się coś takiego zorganizować, tylko trzeba się przyłożyć ;)
; o 2-3 miesiace to nie za dlugo ? ;s 1st - 1 miesiac a 2-3 miejsce 3-2 tygodnie ;s i tak pewnie nie wypali ; p
hltv need ;s
Flamaster
07-06-2010, 13:53
Ogólna zasada turniejowa to 5 vs 5 a nie 3 vs 3 sądzę, żę to lepiej będzie funkcjonować.
Admini teraz powinni zrobić temat z zapisami drużyn jeżeli pomysł wypali
JAk coś to już mam skołowany team więc czekam na Turniej :D
2/2 AWP zajebisty pomysł, chętnie bym sobie postrzelał, ale patrząc ogólnie to nie sądzę, aby dużo chętnych się znalazło. Myślę, że 3/3 albo 5/5 mr 15 dobry pomysł. Nagrodą oczywiście slot, a nie żadne itemki. Dużo osób przecież nie gra na apo.
Myślę, że nawet mógłbym taki turniej zorganizować, tylko z kimś, bo samemu to nie wiem czy będę miał czas wszystko ogarnąć. No i jeszcze mogę wyjeżdżać.
@up
Ty udajesz takiego hajta w awp czy jak ? ;| bo trochę nie znam.
Powinienes dac to w dziale 'propozycje'.
Pomysł wydaje sie byc fajny.
Ale czy do zrobienia przez Administracje, to jest pytanie.
Nie wiem skąd ty się urwałeś człowieku. W sumie też myślałem o takim turnieju,aby napisać newsa i w ogóle, ale nie miałem tego wszystkiego dopracowanego, zastanawiałem się (Z Oxim) czy zrobić 2n2 awp, czy po prostu Normal 2n2-3n3. Pytanie tutaj jest czy sam Steam ? Moim zdaniem jeśli to ma być turniej 'o coś' to myślę, że ludzie na steam wezmą to bardziej pod uwagę i nie będą grali na WH. Dobra, nawet jakby się dopuściło ludzi z NS do rozgrywek, to osoby miejące serwery do gry musiałyby wgrać protokoły 47/48, to też dużo zabawy. Więc jeśli ten turniej byłby bardziej przemyślany i rozwinięty to jestem na TAK.
Zgadzam się co do Twojej wypowiedzi, ale jestem jednak za tym aby brały udział osoby tylko z kontem Steam
Dark Devorious
07-06-2010, 19:24
Ofc steam i jak juz jakis aequitas badz azereus innej mozliwosci nie ma.
Metaxa Kamil
07-06-2010, 19:30
Może pierw poszukaj na forum i spójrz czy takiej propozycji nie było ?
Albo znalazłeś moją propozycję i postanowiłeś napisać jeszcze raz żeby mieć się za fajnego gościa co daje dobre propozycje? Ogar 99% :>
Łapaj.
http://www.toproste.pl/forum/showthread.php?t=67127
Pozdrawiam,
Bashoo, paucz?
Nie mam co robic tylko latac po forum i kopiowac twoj temat HA. Kid's
Nie mam co robic tylko latac po forum i kopiowac twoj temat HA. Kid's
'Kidem' jesteś ty. Nie chodzi mi o wiek, bo może i masz te 18 czy tam ileś lat, ale jesteś kretynem jakich mało. Niby taki hajt, a nawet nie potrafiłeś wrzucić ss'ów, które zrobił ci admin i upierałeś się, że admin nie może ci zrobić ss'a. Radze ci - wróć do szkoły, ogarnij polszczyznę i dopiero wróć się spinać na forum. Aaa i jeszcze te kretyńskie 'UUUUUUUUU', kuwa! Ogólnie to beka z ciebie. :<
#topic
Metaxa zrobił podobny temat dawno temu, ale do tej pory nic z tego nie wyszło mimo wielu głosów na tak.
@up
Milcz tam gównixie ;|
DonieX <3
07-06-2010, 21:29
2/2 AWP zajebisty pomysł, chętnie bym sobie postrzelał, ale patrząc ogólnie to nie sądzę, aby dużo chętnych się znalazło. Myślę, że 3/3 albo 5/5 mr 15 dobry pomysł. Nagrodą oczywiście slot, a nie żadne itemki. Dużo osób przecież nie gra na apo.
Myślę, że nawet mógłbym taki turniej zorganizować, tylko z kimś, bo samemu to nie wiem czy będę miał czas wszystko ogarnąć. No i jeszcze mogę wyjeżdżać.
Ja bym Ci pomógł, ale oczywiście trzebaby było porozmawiać z Santano czy zezwoliłby na takie coś, zrobiłoby się nowy dział. Lecz moim zdaniem najlepiej byłoby zrobić tylko STEAM. Serwer nie problem, my mamy 1 , ktoś na pewno będzie miał jeszcze jeden. Hltv również nie problem, gorzej byłoby gdyby ktoś kazał zrobić turniej również na NS, bo to nie miałoby sensu, tak samo jak turniej 5on5 dla Mnie też nie ma sensu. Osób na apo ze steam zebrałoby się 15-20 ? Akurat każdy by się z kimś dobrał, bądź też napisał do kolegi na STEAM czy nie weźmie z Nim udziału.
@ Ja ogółem byłbym 2on2 AWP , dlaczego ? Fajnie się strzela, szybko by to wszystko leciało( sprawniej ). Gdyby to wypaliło i Santano zauważyłby, że wszystko ładnie było przygotowane, to można pomyśleć nad 2on2 NORMAL, bądź też 3on3.
@Flamaster, mówisz o zasadach ESL ? To się mylisz . ESL 3on3 (http://www.esl.eu/pl/#/pl/cs/3on3/mr12/ladder/)
Po prostu myślę, że na turniej z ludźmi z APO turniej 5on5 to za dużo .
@Grise, gdyby jeszcze taki dział był, to byłoby zajebiście ;d
Jestem na tak, ale sądzę, że awp mało osób tu ogarnia i większość wygranych była by fartem... Turniej drużyn 3 vs 3 to zajebisty pomysł, ale nie awp.
Też tak sądzę, że awp mało osób gra, więc lepiej by było zrobić 3on3, bądź jakby więcej było chętnych to 5n5. ;)
Aziel trzym pysk bo z tego co wiem jestes jak ten serwer 1shoot1kill HA
@up
Ty udajesz takiego hajta w awp czy jak ? ;| bo trochę nie znam.
Nie dostałeś jeszcze bana? To się za niedługo doczekasz.
#doniex
lajt, jak coś to możemy zorganizować. ;d
#top
Hmm.. 2/2 AWP? Dla mnie brzmi świetnie, ale na pewno znajdą się osoby, którym to nie będzie pasowało.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.