PDA

View Full Version : Zjebane...

:DoM4NatR.!>!
06-06-2010, 21:50
Witam coś mi się jebie z Cs'em bo kur... jak jest zmiana mapki to sie Zacina cały komp !!! OCB ??

Azonka
06-06-2010, 21:56
Usuń Cs'a 1.6 w panelu sterowania i najlepiej jeszcze folder z dysku aby nic nie zostało i zainstaluj go od nowa przy czym usuń także mapki i ściągaj je od nowa (automatycznie przy zmianie na serwerze). Być może to coś da aczkolwiek nie jestem pewien.

DonieX <3
07-06-2010, 21:31
Posiadasz coś takiego jak ESl wire , czy coś w tym stylu ? Również tak miałem, gdy wchodziłem na normalny serwer, cały CS mi się ścinał . Zobacz w procesach, czy nie masz nic związane z tą własnie grą i najwyżej je usuń, pousuwaj też procesy, które obciążaja Ci komputer, jeśli to nic nie da to zrób tak jak powiedział kolega wyżej, reinstal CSA i STEAMA. Postaram Ci się coś poszukać na ten temat .

Ktoś II
08-06-2010, 13:19
Witam coś mi się jebie z Cs'em bo kur... jak jest zmiana mapki to sie Zacina cały komp !!! OCB ??

Miałem dokładnie do samo. U mnie działo sie tak, ponieważ mój stary komputer nie miał robionego formata z 3-4 lata. Było wchuj wirusów i strasznie sie zacinał.