View Full Version : Autoskalowanie sygnatur.
Devil murder v2
07-06-2010, 09:14
Mam propozycję, aby na forum zainstalowano skrypt autoskalowania sygnatur. Tj. Jak ktoś piźźźźnie sygnaturę 1500x800 px, to żeby skrypt automatycznie zmniejszył ją do przyjętej normy. Bo to ochujeć można, jak jakaś sygnatura zabiera połowę ekranu, nie mówiąc jak to długo musi się wczytywać userom z wolnym internetem.
Mam już dosyć zgłaszania ludzi, którzy łamią w ten sposób regulamin. A było już ich parunastu ;s.
Dodaję sondę.
Proszę o konstruktywne wypowiedzi.
Mi bardziej przeszkadzają prośby o punkty reputacji w podpisach, ale faktycznie - zbyt duża sygnatura też wkurza. A najgorszy jest - Zygmynt Hajzer oblewający się mlekiem :eek: (nie pamiętam kto go ma w sygnaturze). Mam po tym koszmary.
Marcelllo
07-06-2010, 10:08
Oczywiście, jestem na tak :) Czasami widziałem sygnaturę która miała hmmm gdzieś z 20k pixeli i ciągnęła mi się przez ładny kawałek :P
Techniks
07-06-2010, 10:13
Jestem na nie, ale jeśli propozycja była by taka, że forum nie akceptowało większego rozmiaru niż dozwolone to nie ma problemu, tak samo jak z avatarem :-)
Również przypominam iż takie osoby (z ogromnymi sygnaturami) należy zgłaszać do cleanerów/moderatorów.
propozycja była by taka, że forum nie akceptowało większego rozmiaru niż dozwolone to nie ma problemu, tak samo jak z avatarem :-)
Z taką propozycją się zgodzę ;s
#top
Jest regulamin i trzeba go przestrzegać, nie przestrzegasz = warn proste; )
Jestem na nie.
Sub Zero 2
07-06-2010, 15:18
Jestem na tak.Regulamin jest od tego , żeby go przestrzegać , ale niech raz regulamin nam pomoże.A nie warny za nie przestrzeganie go.Fajnie będzie jak automatycznie będziemy mieć sygnature z przestrzeganą wielkością.
Bardzo dobra propozycja.
Napewno sie przyda, nie bedzie takich wielkich sygnaturek.
Jestem na tak.
.vimpex.
07-06-2010, 16:01
Jestem na Tak, dużo osób daje 'zajebiście' duże sygnaturki, co wkurvia ^^
Ofc, moja chyba przejdzie co? =>
~Nastero~
07-06-2010, 16:05
Mi to nie przeszkadza,tak jest dobrze ;)
Jestem przeciwny.
No to by pomogło w tym aby nie było sygnatur typu jak ja miałem xD..jestem na tak!
~Xienus~
08-06-2010, 07:31
Jestem na nie, ale jeśli propozycja była by taka, że forum nie akceptowało większego rozmiaru niż dozwolone to nie ma problemu, tak samo jak z avatarem :-)
Również przypominam iż takie osoby (z ogromnymi sygnaturami) należy zgłaszać do cleanerów/moderatorów.
no to ja zgłaszam do ciebie twoją sygnaturę.. mam laptopa panoramicznego i jak ktoś tam wyżej pisał zasłania mi pól ekranu
jestem na tak
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.