Zaloguj się

View Full Version : "P?ac? z Allegro"

Precision
07-06-2010, 15:49
Witam. Sprzedałem przedmiot na allegro. Użytkownik wybrał opcję "Płacę z Allegro". Jako iż na razie nie posiadam własnego konta bankowego pieniądze miały przyjść przez przekaz pocztowy. No dobrze wszystko ok, tyle że to już ciągnie się od 10~Maja. Moim zdaniem to zbyt długi czas i coś mi tu nie gra. Na allegro pisze że została dokonana wpłata, ale co mi po cyferkach wirtualnych jeśli nie mam kasy w garści. Z tego co wyczytałem pieniądze są wysyłane w połowie miesiąca jak i na koniec czyli powinienem je mieć dawno u siebie w domku. ;)

Mieliście z tym jakieś problemy? Jeśli tak proszę pisać, kupujący się gorączkuje, a ja nie mam kasy. Też sam nie długo wyjeżdżam i muszę to w miarę sprawnie załatwić. To jest właśnie "ufanie" usługą Allegro..:(

@down

To pierwsze co zrobiłem - nie odpisali. Mi chodzi o wypowiedź osoby, która miała z tym styczność, a nie pocieszanie ''walcz o swoje''. Przecież wiem że trzeba pisać do nich w razie jakichkolwiek problemów. Chce poznać Waszą ocenę tejże usługi ;c

Virgin of Lifee
07-06-2010, 15:51
Zgłość allegro ten problem, zapytaj co z kasa itp ;d
walcz o swoje! ;d

~Nastero~
07-06-2010, 16:08
KLIK (http://allegro.pl/contact/contact.php)
Oni Ci to fachowo wytłumaczą. :rolleyes:

`diGiel <3
07-06-2010, 16:10
istnieje szansa ,że listonosz brzydko mówiąc zapierdolił pieniązki

Devil murder v2
07-06-2010, 16:13
U mnie przez płacę z Allegro miesięcznie przewija się pare k złotych. Wypłaty mam codziennie i zadowolony nie jestem, bo muszę czekać 3 dni na pieniądze na koncie, a normalnie miałbym już po 1 dniu.... Pojebane to jest...

#edit
Korzystam z wypłat na konto bankowe ;>

Poziom
08-06-2010, 09:47
Możliwe, że koleś na poczcie/banku źle wpisał dane. Mój przelew pocztowy już 3 tydzień idzie i czy dojdzie to nie wiem. Na szczęście to tylko marne 36zł a nie jakaś kupa forsy.

Lord Morgan.
08-06-2010, 10:36
Jak sprzedawałem koleś zrobił "płacę allegro" pieniążki miałem w 5 min wziąłem wysłałem do siebie na konto i też miałem po 5 min. A ty pocztą ? licz się z tym ze listonosz ukradnie nawet Ci marne 5zł : / a ile miałeś kasy ?

Precision
08-06-2010, 22:43
No na szczęście już doszło. Temat do zamknięcia. :) To już nie była taka mała kasa. ;p