View Full Version : [Forum] Sygnatury i Avatary
Dzisiaj tworząc gify do avatarów przekonałem się że 19,5KB to strasznie mało. Czy nie można tego zwiększyć przynajmniej o 5 KB (to naprawdę sporo) ? Lub 10 czy 20 KB?
Tylko nie mówcie że to spowolni forum bo w sygnaturze można mieć do 500 KB!
Więc jeśli aż tak to was boli to sugerował bym zwiększyć maksymalną objętość avatara kosztem sygnatury.
Z góry dziękuję za pozytywne, jak i negatywne komentarze.
Pozdrawiam
Faramir
@edit
I jeszcze jedno, moja sygnatura waży 499,68 KB! Porównajcie to do 5KB o które proszę -.-
@Grise
Zdanie cave bota mnie nie obchodzi. BTW, chyba mam Déjà vu bo znowu widzę Brachu który pod każdym tematem pisał bezsensowne posty i to w dzień swojej rejestracji. Bravo, wbij 50 postów dzisiaj i pobijesz jego rekord.
To jest forum o tibi.
Niedługo wogole beda takie avatary na cała strone...
Jestem na nie.
W dzisiejszych czasach, gdy każdy posiada dobry internet nie ma znaczenia czy obrazek w avatarze będzie miał 50kb czy 100kb. Mortiis za transfer także nie płaci. Jestem za tą propozycją!
~Nastero~
07-06-2010, 18:40
Więc jeśli aż tak to was boli to sugerował bym zwiększyć maksymalną objętość avatara kosztem sygnatury.
A ja proponuję zmniejszyć objętość twojej bani (głowy).
@Topic - Jestem na NIE,co chcesz w tym avatarze pokazać? Tak jest dobrze..
Marcelllo
07-06-2010, 19:01
Jeżeli niektórzy nie potrafią stworzyć gifa do 20kB to jestem na tak... :d
Niech będą gify nieco większe ;)
Jeżeli niektórzy nie potrafią stworzyć gifa do 20kB to jestem na tak... :d
Niech będą gify nieco większe ;)
Nie mam z tym problemu ale są one marnej jakości.
Zresztą sam zobacz moje marne próby zmieszczenia czegoś w 19,5 KB
http://forum.toproste.pl/showthread.php?p=686398#post686398
http://forum.toproste.pl/showthread.php?p=686780#post686780
@down
Przeczytaj całość zanim się wypowiesz.
W dzisiejszych czasach, gdy każdy posiada dobry internet nie ma znaczenia czy obrazek w avatarze będzie miał 50kb czy 100kb. Mortiis za transfer także nie płaci. Jestem za tą propozycją!
Zdziwiłbyś się.
/topic
Myślę, że to mogłoby wpłynąć na obciążenie forum, a co za tym idzie jego mniej optymalne działanie. To niezbyt dobra propozycja.
Old Vienio
07-06-2010, 19:10
Jest mi to obojętne duże czy małe jedna cholera
Dark Devorious
07-06-2010, 19:17
Jestem zdecydowanie na Tak. To raczej nie wpłynie aż tak bardzo na obciążenie naszego forum. Zresztą 5KB to nie jest tak dużo ! :)
Ja jestem na tak, bo chciałbym sobie powiększyć mój avek, ale niestety to jest maxymalna wielkość, która wejdzie na forum.
Sądzę że te 5 kb nie zrobi żadnej różnicy, i nie będzie lagować forum (choć mogę się mylić)
Dodać kb do avatara a odjąć te 5-10 kb z podpisu ;s
Jestem na tak.
Ja tez dalem niedawno taka propzycje zeby zwiekszyc wielkosc avka do 30kb ale jakis noob usunal :mad:
@edit
Ofc ze jestem na TAK
Ofc, że tak często jak robię avki.gif to brakuję mi miejsca moim zdaniem 5kb wystarczy a nawet 3kb.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.