View Full Version : Apocalypto - Aha.
Marcelllo
07-06-2010, 18:31
Dzi¶ sobie poszedłem po kilku dniach na Apocalypto. Posiedziałem trochę, ale było ciężko bo co? Bo zwiększyli hity APO :d Żeby oberwać ponad 13k w full eq to chyba jest co¶ nie tak? I to nie to, że jeden raz było te 13k, bo czasem nawet combo poszło 2x 13k i 12k. No i na koniec się wyglebiłem po jakich¶ 20 apo... Co lepsze, loocik: 2 warlord swordy, elven armor i 102cc! Przez co siedziałem ponad godzinę. Ofc. exp'a zarobiłem 16% xd Po prostu super.
N-series
07-06-2010, 18:36
Od dawna tak jest mi to nie przeszkadza bo i tak w miejscu nawet wezme xd
~Nastero~
07-06-2010, 18:37
Szczerze? Ja różnicy nie widzę :D Może dlatego że ze sio chodzę? :D Ale moim zdaniem powinien się wypowiedzieć kto¶ z ekipy APO,b±dĽ osoba która jest pewna w 100% :D
No ja też ostatnio bylem zdziwiony ze apo bije taki combo ...Niech jeszcze bardziej loota obniż± ,ku**a.Z kazdego apo powiniem leciec mls dls g axe blessed shield a nie 2 cc i jakas jebana rozga ;/
A ja dzi¶ sobie przyszedłem do domu, otworzyłem forum, i znalazłem bardzo ciekawy temat, w którym po raz kolejny kto¶ pisze, jakie to złe zmiany wprowadzili¶my, i jak to Ľle się gra.. Jedynym problemem jest to, że nie wprowadzili¶my w ostatnim czasie zmian co do potwora Apocalypto, loot jest taki sam, obrażenia również.. Masz wyj±tkowego pecha. Przed chwil± zabiłem 20 Apocalypto - loot był nawet dobry.. Taki, jak zwykle..
Zamykam.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.