View Full Version : Kinga Owned :<
No to cóż. Wasza internetowa miłość, która ostatnio się ujawniła na 4um wyje**** mate na RSie ;< 16 lvli w plecki :]:] Oczywiście prze zemnie. Jestem KooXem prawda? Michałku ten temat jest poświęcony tobie i twojej babci :* Kugwa.
http://i45.tinypic.com/whbls5.jpg
mariusz1990
07-06-2010, 19:19
acha a w ilu biles ? 4? czy 5? a po 2 solo padasz jak piesek :> wiec jestes 0 :)
acha a w ilu biles ? 4? czy 5? a po 2 solo padasz jak piesek :> wiec jestes 0 :)
00:24 Skocio: wiesz co znaczy milosc internetowa? 00:25 Skocio: bo ty jestes 00:25 Skocio: najwspanialsza 00:19 Kingusia: :*
Czy ona cie zdradza ?!!! To nie możliwe 2 m w barach.
@top
No i zajebiście!
HAHSHAHSHSHHSH Kurwusia solo pada od 1500 lvla więc zliż deche ;]
Pih, jaki loot?
DoŁt Cry LoverBoy i tak do Ciebie zadzwoni :) Dalej Cie będzie kochać :P
@Topic
No wkońcu nasza piękność poległa ,czyżby grupa adoratorów była off (Edzio,Akuz,Deads itp.) ?:) Co za psikus ,ciekawe co teraz napiszą skoro tak kozaczyli jak Zarex padł :)))
@Aziel
Nie pierdol ,ona jest taka ponętna ,że aż mam ochotę jej pieroga wyślizgać :|
Taki MaŁy DzoŁk
Deads już płaczę i zbiera na nowe eq żeby się przypodobać :)
I nie wlogowała... :mad: Zapaliłbym internetową świeczkę, ale nawet tej szkoda dla king-konga. ;c
#Zbuj
Pewnie deads wpadnie i napisze:
'Jebany kozak Ubił mojom Kinge (:*) na debugu i ***** mysli ze jest kims
i tak masz pograne i padasz solo 0!'
ma ktos jej fotke czy cos bo tak cisniecie odpowiadacie king kong a pewnie nikt nie wie jak wyglada or trans
Patryk1441
07-06-2010, 19:54
Hehs to ładne na tym 7.6 :) I bardzo dobrze tępić tych przyjebanych detsuf, akuzinuf i inne pieski :) Deads odda jej swoje eq może będzie chciała się z nim umówić, ale nie babcia nie puści ;OO
Aha Pih Chomiku mówiłem ci już że masz policzki napchane kotletem :D ?
co mnie ona obchodzi powiedz ;>?
.vimpex.
07-06-2010, 20:05
Aha Pih Chomiku mówiłem ci już że masz policzki napchane kotletem :D ?
co mnie ona obchodzi powiedz ;>?
Chciał zrobić tak debilny temat jak Ty =C
@Topic
Yyyyy... mleko?
Devil murder v2
07-06-2010, 20:06
ma ktos jej fotke czy cos bo tak cisniecie odpowiadacie king kong a pewnie nikt nie wie jak wyglada or trans
No właśnie :p Też bym ją chciał zobaczyć xd
DEADS.
Przecież Ty uwielbiasz Miłość przez kabel ;> a Kinga to kandydatka nr 1 w Randce w Ciemno z Michałkiem w roli głównej, tylko czy będziesz Ją wolał od kandydatki nr 2, która jest..... TWOJA BABCIA!!!! Co miałeś z kinder niespodzianki?;> Jeszcze mamy kandydatkę nr 3.... AGATKA jedna z twoich pierwszych miłości internetowych :OOOO Masz ciężki orzech do zgryzienia ;< Kinga z HLVLem na apo, Babcia z kinderką czy Agatka a wiadomo przecież, że stara miłość nie rdzewieje ^^ o to Mi chodziło Kwiatuszku .
A zapomniał bym.... Twoje żarty są tak śmieszne, że w twojej grupie<przedszkole> Na pewno peke cisną z tego, jesteś tam LidEreM;>
Hahahaha owned wrescie masz za swoje kingusia ty kutasie xd
Coca - Cola v2
07-06-2010, 21:16
I dobrze szmac*e HAHHAUSAHSUAHSAHSAUHSA.
Zaraz pewnie jej 2 przydupasy Aku , i Rolnik wbija .
KING KONGUSIA
Przyjdę do chaty to wstawię jej foto jeśli ktoś mnie nie uprzedzi :D
@Topic
Dobrze suce ^^ :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Demolka Knight
08-06-2010, 10:52
Lord po 1 masz postac z allegro wiec nie masz sie czym chwalic. A po 2 nie umiesz rozwalic 1k ek wiec...
Lord po 1 masz postac z allegro wiec nie masz sie czym chwalic. A po 2 nie umiesz rozwalic 1k ek wiec...
z allegro ? aashh 1k eka nie rozwali mysle ze z palce w dupie < nawet nie swojej > wiec skoncz pierdo......gz szkoda ze to mariusz; s
Zarexoholik?
08-06-2010, 11:39
Szkoda, że to nie mariusz dziura z jeblicz (akuzino), ale on od razu na dhq by biegł! xDD
://////////////////////////////////////////////////////////
Co twój chłopak z mafii powiedział o tym całym zajściu - dziewczyno gangstera?
Znalazłem. Kto chce jej zdjęcie pisać pw.
Hmmmm Z allegro?^^ Wydalem na postac 1000 zl i co z tego? Jeszcze sobie kilka kcc dokupilem ale co z tego? Ty go chciales kupic ale Cie uprzedziłem? O to Ci chdozi? Sorry;< Synku gram ta postacia od 1119lvl wiec nie sikaj ;<
N-series
08-06-2010, 15:23
Hmmmm Z allegro?^^ Wydalem na postac 1000 zl i co z tego? Jeszcze sobie kilka kcc dokupilem ale co z tego? Ty go chciales kupic ale Cie uprzedziłem? O to Ci chdozi? Sorry;< Synku gram ta postacia od 1119lvl wiec nie sikaj ;<
Lesiu ją pierw miał to że często sharujecie to inna bajka
Devil murder v2
08-06-2010, 15:34
Co z tą fotką Kingusi?;d
Lesiu ją pierw miał to że często sharujecie to inna bajka
Nie, nie z Lesiem szorowałem. A nawet jeśli to Chuj Cie to :*
Aaaa bym zapomniał co myślisz o reaktywacji tematu "Karol Hair Designer" ?;>
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.