Zaloguj się

View Full Version : Zapowied? teledysku "mówi? o mnie w mie?cie(tede, gutek,gano,fokus,abradab

HAST
08-06-2010, 19:28
O nowej płycie spod szyldu GOPSIDE zatytułowanej “Lukatricks prezentuje: Czarne Złoto” wiecie już chyba wszystko, począwszy od tracklisty po datę premiery płyty która będzie miała miejsce 12 Czerwca. Prezentujemy wam zapowiedź drugiego klipu promującego tytułowy krążek. Teledysk nakręcony został do kawałka “Mówią o mnie w mieście” w którym swoje zwrotki zostawili m.in Tede, Gutek, Abradab, Fokus i Gano.

Klip skręcony został przez Warszawską ekipę Toczy Videos i jego premiera na naszych kanałach przypadać będzie w okresie premiery sklepowej płyty. W tym miejscu chcielibyśmy podziękować również firmie odzieżowej Smoke Story za współpracę przy produkcji teledysku.
http://www.youtube.com/watch?v=iu6303w_5bo&feature=player_embedded
1 słowem czekam!

Wszystko ok, ale co tam robi tede? ; d
Odpowiedź:http://www.youtube.com/watch?v=4bewNBUTssE

Τettmeier
08-06-2010, 19:43
Dobra fajnie ale to nie jest hip-hop.pl, każdy może tam wejść i to checknąć, nie potrzeba wklejać tutaj każdego newsa...

Czekam na Czarne Złoto od dawna, chce wreszcie poczuć ten śląski styl na maxa xD Zapowiada się znakomicie, kawałek jest bardzo dobry, odliczam dni do tych premier! Props

Takarji
08-06-2010, 19:59

Esdwa
08-06-2010, 20:02
Rapuje w bardzo dobrym stylu?

^top
Jak powiedział Tet, niepotrzebnie robisz nowy temat, jak chcesz dodać takiego news'a to lepiej wklej w oficjalny temat o Czarnym Złocie, który kiedyś zrobiłem.

^down
Raczej jak nagrywa się z ziomami to się nie płaci, ogólnie rzadko się płaci za zwroty, a do tego on ma płacić że podwyższa im poziom?

Teza
08-06-2010, 20:26
Rapuje w bardzo dobrym stylu

Raczej grubo płaci za wkręcenie go do tracka.

Czekam również na Czarne Złoto i mam nadzieje, że się nie przejade.

Up:
Tede ma coraz mniej zwolenników na polskiej scenie, co nie powinno nikogo dziwić, a jednak do niektórych to po prostu nie przemawia. Może tu akurat jest wina roczników, ale dla mnie to on nie ma przekazu.

Kapitan Alkohol.
08-06-2010, 21:16
Rapuje w bardzo dobrym stylu?
AHA. Jeżeli uważasz go za rapera to proszę - wyjdź.

#top
Zapowiada się ciekawie. Czekam, tylko podbijam pytanie Takariego - co tam robi Tede ?!

Τettmeier
08-06-2010, 21:37

#top
Zapowiada się ciekawie. Czekam, tylko podbijam pytanie Takariego - co tam robi Tede ?!

Człeniu, twoja wiedza o hip hopie nie jest zbytnio wysoka więc na jakiego grzyba wchodzisz w jakąkolwiek dyskusję? Co innego jak ktoś beefuje a co innego jak rapuje.. Boże co za społeczniak. Tede sie tylko śmieje z takich bambusów.. Patrz Fuck Tede

@top
Dobrze:) DAB!!

Belfus Adri
08-06-2010, 22:10

#top

Sorry ale zwrota Tedego jest według mnie najlepsza w tym tracku ;D

@Topic
Mysle ze bd dobry teledysk :)
Poczekamy zobaczymy.

G_R_U_L_I_X
08-06-2010, 23:10
Płyta jeszcze nie wyszła, a wy piszecie, że zwrotka tedego najlepsza??

@topic
Coś o płycie..., płyta jako tako jest już w planach 3 lata. Zebrali się Śląscy raperzy typu :
-Joka (blisko kolega Magika, był w K 44)
-Mata (popularny na Śląsku)
-Fokus ("stary" polski raper, pierwsze kawałki 1994/5).
-Lukatric (działa na Śląsku)
-Gano (jak wyżej)
-Moral (jak wyżej)
-HST (głównie Śląsk, ma kawałki np z Fokusem itd.)

Łączy ich jedna miłość do prawdziwego hip-hopu, który był robiony za czasów kalibra, paktofoniki. Po prostu chcą zrobić coś o życiu z przesłaniem.

Bad Boy
09-06-2010, 15:19

Ja ci przypomne ze masz dlugie wloski wygladasz jak dziewczynka i nie powinnas sie wypowiadac w tym temacie :( idz do kolegów poskakac w pogo

Napewno kupie plytke :D
Katowice!!

Dark Devorious
10-06-2010, 06:00
Dla tych co mowia ze tede to nie hip hopowiec. Dla was pewnie rysiu peja jest IMO SUPER HIPER. peja to jedno wielkie 0 udaje ze "zyje w biedzie" jego teksty napisalby w ameryce jakis 10-latek a co drugie slowo w jego tekstach To kur*** h** itd. Przykladem jest piosenka tak bardzo chce p.....

HAST
10-06-2010, 06:53
Dla tych co mowia ze tede to nie hip hopowiec. Dla was pewnie rysiu peja jest IMO SUPER HIPER. peja to jedno wielkie 0 udaje ze "zyje w biedzie" jego teksty napisalby w ameryce jakis 10-latek a co drugie slowo w jego tekstach To kur*** h** itd. Przykladem jest piosenka tak bardzo chce p.....
Ey wymyśl coś swojego oka?
Bo nie masz własnego zdania i papugujesz wypowiedzi po forumowych gimbusach.