Zaloguj się

View Full Version : Bank ;)

Dark Devorious
08-06-2010, 21:22
Nie zauważyłem nigdy takiej propozycji , choć oczywiście mogę się mylić. No więc na APO ogarnia nadal fala ogromnych ilości kcc , z pewnością niektórzy wysokopoziomowi gracze mają od masy pieniędzy w depo , więc można by wprowadzić bank ;D Raczej nikomu by nie zaszkodził , a byłby większy ład w naszym depozycie -.^ Wypowiadajcie się.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Niee, to tibia 7.6, a nie 8+. Pozatym, skoro narzekaja na nadmiar kcc niech je rozdaja/sprzedaja na allegro.
Pierd***** ty się w łeb i napisz czy fajnie było.
Cenzura bo znów byłby warn.

Mógłby być wprowadzony taki bank, ale też na hasło w razie schakowania konta kcc/eq by zostało w banku bo by nie znali hasła :)
Jestem za.
Ja nie wiem czy w ogóle jest możliwe wprowadzenie takiego banku , a co dopiero na hasło :D Choć byłoby wtedy bardzo zajebiście.

Jestem na Nie

Po co ci wogóle kolejny dodatek skoro mamy uż depozyty...One są zastępem banku jakbyś chciał wiedzieć...
Nie będę znów się denerwować po prostu dzieciakom trzeba dać więcej czasu na czytanie ze zrozumieniem ;)

Później były by tematy "Ten bank to shit, wyjmuje z niego kase w 10 sec a z dp 2 :/"
Wątpię żeby były takie tematy , zresztą ten kto nie chce korzystać z banku to nie musi :P No ale okey.

Vernereq
08-06-2010, 21:26
Niee, to tibia 7.6, a nie 8+. Pozatym, skoro narzekaja na nadmiar kcc niech je rozdaja/sprzedaja na allegro.

Grise
08-06-2010, 21:44
Tak.
Bardzo dobra propozycja.
Fajnie byłoby jak byłby taki bank.

Baby Face
08-06-2010, 21:48
Powiem ci, ze nie taki glupi pomysl :)
Po co trzymac w dp po pare gbp kasy jak mozna to trzymac w banku i wyplacasz kiedy chcesz i ile chcesz :)
Dobre ciekawe co administracja powie :p

~Nastero~
08-06-2010, 21:50
Ja jestem osobiście na TAK,chciałbym aby na APO był bank ;) Mam nadzieję że administracja zaakceptuje tą propozycję. Nie jest aż tak bardzo czasochłonna.
@Lord Morgan. - Świetny pomysł :D

Lord Morgan.
08-06-2010, 21:52
Mógłby być wprowadzony taki bank, ale też na hasło w razie schakowania konta kcc/eq by zostało w banku bo by nie znali hasła :)
Jestem za.

lord max
08-06-2010, 22:10
# To samo co morgan, jestem za.

Lesny Ludek
08-06-2010, 22:21
Jestam na Tak , na hasło by mogło być tak jak morgan mówił , wtedy chowasz i jak ciebię shackują to masz dalej coś kasy.

HpX3
08-06-2010, 22:41
bank fajna rzecz :)
Dowalcie jeszcze lokaty to bedzie fajnie hehe :)

Azoreh
08-06-2010, 22:51
Lepiej tak.Do depozytu dodac druga skrzynke na haslo wtedy lepiej mi sie wydaje by bylo

ViVuSeK
09-06-2010, 05:32
Jestem na Nie

Po co ci wogóle kolejny dodatek skoro mamy uż depozyty...One są zastępem banku jakbyś chciał wiedzieć...

KaZeK
09-06-2010, 08:01
Jestem na nie ;)

Jak up masz depozyt w którym przetrzymujesz swoje kcc, a przed hackami musisz się chronić.

Później były by tematy "Ten bank to shit, wyjmuje z niego kase w 10 sec a z dp 2 :/"

Samex
09-06-2010, 08:04
Tak jak UP masz depozyt , duzo miejsca w nim , a jesli Ci sie KCC nie mieszcza - daj mi lub selnij na allegro

Sobi
09-06-2010, 08:22
@Dark Devorious
Podziwiam Ciebie stary. Masz taką cierpliwość :P.
Ja bym tak nie mógł :D.

@top
Ostatecznie jestem na Tak.
Fajnie jak by byl taki bank :)

Ero Senin
09-06-2010, 08:28
Jestem za !
Nie wiem co kilka osób wyżej ma do banku : d nikomu to przeszkadzać nie będzie przecież

Tygrys
09-06-2010, 12:07
Dark Devorious, muszę Cię jednak niestety rozczarować, ponieważ taki temat już był i oby tylko jeden...

Z jednej strony może i zły pomysł nie jest, ale raczej nic takiego nie powstanie, przy najmniej w najbliższym czasie nie.