PDA

View Full Version : Najazdy na main i na rookard

ARMEDIS
09-06-2010, 14:31
Moja propozycja jest taka by najazdy były częściej, przez pół roku od czasu do czasu logując się na rookard zdążyłem wbić 120 lvl ;] ale niestety nie byłem świadkiem żadnego najazdu na tejże wyspie.

Main, był ostatnio najazd o ile dobrze pamiętaj administracja przygotowała do nas aż 1 potwora gz brawa dla nich, gdzie te najazdy?? A więc odnoście najazdów na main proponuje w czasie najazdu od czasu do czasu postawić na schodach pustyni jakąś bramke lub coś tego typu z ograniczeniami lvlowymi.

I cześćiejjj te najazdy przede wszystkim !!!
np:
do 400 lvla

do 1000 lvla

dla wszystkich.

Grise
09-06-2010, 14:33
Yes.
Ale taki temat juz był.

Lesny Ludek
09-06-2010, 14:34
Yes
Był taki temat.
Bardzo dobry pomysł bo np 350 lvl sobie przyjdzie a tutaj Omena czy Devil Atoma stawia i leci na hita i nie masz szans aby go zabić,udeżyć.

Arrow
09-06-2010, 14:40
A moze statek na najazdy i wyspy na najazdy że tylko "xxx" level moze pojechac na ta wyspe etc.

Tygrys
09-06-2010, 15:08
Może i były kiedyś częściej te najazdy, ale teraz mamy mniej czasu niż kiedyś. Teraz się dużo więcej robi, niż kiedyś?

Będziemy mieć "chwilę", to się zrobi. Z resztą, nie jest powiedziane, jak często mają być najazdy. Mogą być kilka w ciągu tygodnia, albo i jeden w miesiącu.

Proszę nie narzekać, proszę grać :<