PDA

View Full Version : WdoWA 'Superextra'

Esdwa
09-06-2010, 15:43
http://www.hip-hop.pl/news/pic/large/2/0/7/1275912702.jpg

Prezentujemy wyjątkową tracklistę nadchodzącej płyty Wdowy. Wiemy już, że premiera kosmicznego albumu "Superextra" oraz edycji specjalnej (z mixtapem), którą można będzie nabyć tylko przez Alkopoligamia.com, odbędzie się 19.06 2010 r. ->http://www.alkopoligamia.com/shop//index.php?products=product&prod_id=91

CD1:

HISTORIA LOTÓW STATKU „SUPEREXTRA 852010 ” :

LOT NR 001.: „Pogoda”; Pierwszy pilot : Wdowa; Kapitan Statku : Beatmo; Moduł typu „Scratch” : DJ Technik

LOT NR 002.: „Superextra”; Pierwszy pilot : Wdowa; Kapitan Statku : Szogun; Moduł : „Dodatkowy Śpiew” : Flow

LOT NR 003.: „Głodny”; Pierwszy pilot : Wdowa; Kapitan Statku : Szogun; Moduł ”Skrzypce” : Urszula Izak; Moduły „ Dodatkowe klawisze” oraz „Trąbka”: Sir Michu; Moduł typu „Scratch” : DJ Technik

LOT NR 004.: „Cholera tak!!!”; Pierwszy pilot : Wdowa; Wirus typu „Rozstrojone Slady” do głównego systemu wprowadził : Zjawin; Wirus zlikwidował oraz naprawil wszystkie moduly : Szogun; Lot inspirowany utworem Lecha Janerki „Jezu jak się cieszę”

LOT NR 005.: „Planetarium”; Pierwszy pilot : Wdowa; Kapitan Statku : Szogun; Moduł „Bas Na Zwrotkach” : Piotr Pacak

LOT NR 00 6.: „BEZ FLESZA”; Pierwszy pilot : Wdowa; Pierwszy oficer : Este; Kapitan Statku : Ten Typ Mes; Aranżacja modułów : Szogun

LOT NR 00 7.: „PALI SIĘ DACH”; Pierwszy pilot : Wdowa; Kapitan Statku : Szogun; Moduł „Skrzypce” : Urszula Izak; Moduły „Bas” oraz „Dodatkowe Klawisze” : Sir Michu

LOT NR 008.: „Zapomniałam”; Pierwszy pilot : Wdowa; Pierwszy oficer : Czesław Mozil; Kapitan Statku : Szogun

LOT NR 009.: „Mam jeszcze czekać ile ??!!”; Pierwszy pilot : Wdowa; Kapitan Statku : Wdowa; Aranżacja modułów: Szogun

LOT NR 010.: „EGOTRIP ’80”; Pierwszy pilot : Wdowa; Pierwszy oficer : Piotr Pacak; Kapitan Statku : Szogun

LOT NR 011.: „Łokciem”; Pierwszy pilot : Wdowa; Kapitan Statku : Szogun; Moduł „ Dodatkowe Klawisze”: Sir Michu

LOT NR 012.: „Mój Dom / Opuszczam Planetę”; Pierwszy pilot : Wdowa; Pierwszy oficer : Eldo; Kapitan Statku : Szogun; Moduły „ Bas” oraz „Trąbka” w sektorze nr.2: Sir Michu; Moduł typu „Cuty” : DJ Technik

LOT NR 013.: „Jak chore jest to ???!!!”; Pierwszy pilot : Wdowa; Kapitan Statku : Szogun

Mini-moduły typu „Dodatkowe Wokale” podczas lotów 007 oraz 013 : Ten Typ Mes, Este, Prapszot Jarosz; Kontrola Lotu: Jacek Brzostynski, Janusz Szydłowski; Komputer pokładowy: Maciej Herrmann; Obsługa Techniczna Statku: AudioGames.pl oraz Bartosz „Szogun” Pietrzak; Statek zaprojektował: Arturo Hilger; Producent Wykonawczy : Bartosz „Szogun” Pietrzak , Wdowa oraz Alkopoligamia.com

CD2:
„MIXTAPE-WU”
1. Definicja [prod. Donatan, Szogun ]
2. I tak kocham tę grę g. Ten Typ Mes & W.E.N.A & Dj M-Easy [prod. Ten Typ Mes, aranżacja: Szogun ]
3. iiiii g. Ciech & Pyskaty [prod. Fo , aranżacja: Szogun ]
4. Mama będzie zła g. Gonix [prod. Szogun , trąbka, klawisze oraz bas na zwrotkach: Sir Michu ]
5. Pal Jana g. Warszafski Deszcz & Dj Abdool [prod. Szogun ]
6. Dostaniesz w pyś [prod. Fo ]
7. Nie mówię czasem g. 2cztery7 [prod. Fo , aranżacja: Szogun ]
8. Poczekaj kiedy będę tam reeemix! g. Benzyna [prod. Kali ]
9. Bardziej g. Emazet/Procent & Mały Esz Esz [prod. Szogun ]
10. Tryb Wojny g. Szybki Szmal [prod. Fo , aranżacja: Szogun ]
11. Zbyt Dobra 2 [prod. Szogun ]

szykuje się gruba płyta, sprawdzę, a jak będzie kocurska to zakupię.

Τettmeier
09-06-2010, 16:05
Sprawdzę, chociaż ostatnio słuchałem jakiegoś tracka i powiem że słaby.. :D Mes bo wiadomo Alko ;d WENA ;] Dobrze się szykuje ;s

No i tradycyjnie
Pal jana feat. Warszafski Deszcz czyżby diss na Peje

Grise
09-06-2010, 16:12
No to mozna zamówic płytke, Wdowa rzadzi!

ajee
09-06-2010, 18:18
SHIT nawet nie ściągne szkoda mi premium na to :) .

Μejger
14-06-2010, 16:41
Singiel jest, jakby ktoś nie wiedział:
http://www.youtube.com/watch?v=CSqdPa-Bhe4

CHOLERA TAK, TO JEST HIT, WEŹ MNIE ZBIJ ZA TO!

Mentos.
14-06-2010, 16:51
@up
Fajnie ze podałeś link.
@topic
Po przesłuchania "Cholera taak", napewno kupie sobie jej płytke .

Μejger
19-06-2010, 17:08
Z racji, że dziś dzień premiery trzeba bumpnąć.

Płyta ogólnie dobra, chociaż wolałem bardziej zbuntowaną Wdowę, jest kilka dobrych bitów od Szoguna, jest kilka mocnych zwrotek, ogólnie płyta warta swych pieniędzy. Mixtape po prostu rządzi, tracki z Mesem i Montana Maxem, czy Procentem, Emazetem i Eszem są mega! Ogólnie wszystkie tracki z mixtejpu są kocurskie, polecam sprawdzić!

Tu macie link do ww. tracku
WdoWA - I tak kocham tę grę (feat. TenTypMes, W.E.N.A.) (http://www.youtube.com/watch?v=pSL-i9zDCto)

Speedy
19-06-2010, 17:10
Dobra nutka, płyta juz wyszła ? Kiedy wychodzi ?

Esdwa
19-06-2010, 17:19
Dobra nutka, płyta juz wyszła ? Kiedy wychodzi ?

widać że się wypowiadasz by nabić posta, chuj ci na imie.

^top
Płytka średnia, za to mixtape kozacki, Mes w i tak kocham tę gre magiczna zwrota, oraz track z WFD mistrzostwo.