View Full Version : [Strona] [8.42&ROX] Wyszukiwarka
sqlterpa
10-06-2010, 17:54
Otóż moja propozycja jest następująca, aby dodać na stronie zakładkę (w 8.42 & ROX) wyszukiwarka postaci, takiej samej jak jest w podstronie 7.6 :).
@Zarex
I co z tego, że tylko dla 30 osób? A po drugie jakich 30 osób? Skoro popołudniami/wieczorami gra tam ok 50 osób=/
Jestem na tak.
Ale tylko za wysukiwarka na 8.42, bo ROX niedługo zostanie skasowany.
Ja również jestem na TAK, jeżeli jest na 7.6, to przydałaby się również na 8.42
.vimpex.
10-06-2010, 19:24
Jestem na tak.
W to, że ROX zostanie za niedługo skasowany bym zwątpił.
Mieli tak dawno robić tą zamianę ROX- 8.42 i jakoś jeszcze nikt nie wymienił.
@Topic
Jestem na Tak, myślę, że szybciej będzie tak wyszukać, niż szukać danej postaci w całych statystykach xd
No ja nie rozumiem dlaczego nie ma tej wyszukiwarki. 8.42 jest juz ponad rok a wyszukiwarki jak nie bylo tak nie ma. Oczywscie duze TAK.
Marcelllo
10-06-2010, 20:58
Oczywiście jestem na tak :)
Tak btw. To chyba będzie wyszukiwarka 8.42 tylko ;) Bo rox chyba niedługo ma odpaść :P
Jestem na tak.
Kiedyś chciałem sobie wyszukać kogoś tam jaki lvl ma to zauważyłem że nie ma tej opcji i miałem pisać tą propozycję.
tak ! świetny pomysł sam chciałem go napisać ;p
Jestem na tak XD
Widzę że 100% (19 głosów jak na chwilę obecną) jest na tak ;d
Może zostanie to wprowadzone jak przeniosą postacie z serwera ROX?;)
Assassin Mateusz
10-06-2010, 22:08
Bylo juz kilka takich propozycji i administracja nic nie zrobila w celu zrobienia takiej wyszukiwarki.
Ofc. jestem na tak! :)
Sub Zero 2
10-06-2010, 22:15
Jestem na tak.Czasem chce kogoś looknąć i nie moge.Po za tym opcja "Szukaj" nie boli była propozycja taka i to moja. Xd
jestem na tak bo tak mzoan zobaczyc na czym ktos padl i kiedy itp jest o wiele wygodniej ;]
Zarexoholik?
11-06-2010, 00:12
Widzę że 100% (19 głosów jak na chwilę obecną)
Już nie. : )
#Topic
Jest mi to totalnie obojętne tylko, że wyszukiwarka dla 30 grających osób? :O
Temat ucichl a propozycja nadal nie zostala wprowadzona.
Oczywiscie na tak. Server 8.42 istnieje juz dosc dlugo, wiec przydalo by sie takie cos.
Jestem na Tak!
Wyszukiwarka powinna być na każdym serwerze niezależnie od tego czy jest on nowy/stary.
Dość ciekawa propozycja,administracja na pewno ja wprowadzi ale nas o tym nie poinformuje xD.
Ziemniak
15-06-2010, 19:50
Jeśli Mortiis nie zapisuje statystyk śmierci postaci a także codziennego wbitego expa to taka wyszukiwarka nie ma sensu. Ale zaznaczyłem na tak!
jestem na nie, bo po chuj to, sa statystyki XD
oczywiscie jestem za . czasem sam chcialem wyszukac postac , ale niestety nie jest to mozliwe. czemu? :confused: !!
P.S.
Lagga
Satan ]:->
Oczywiscie ze tak 7.6 ma wyszukiwarke 8.42 TEZ CHCE!
dobra propozycja , skoro na 7.6 jest wyszukiwarka postaci to powinni zrobic cos takiego tez na 8.42, tak
Jestem na tak.
Ty o tym nie postanowiłeś że zostanie skasowany, zresztą mogą nadejść zmiany co do usunięcia serwera.
@Topic.
Dobry pomysł aby to zrobić na 8.42.
Jestem na tak XD
Widzę że 100% (19 głosów jak na chwilę obecną) jest na tak ;d
Może zostanie to wprowadzone jak przeniosą postacie z serwera ROX?;)
http://forum.toproste.pl/showthread.php?t=53023
Dolicz 12 głosów z tego tematu. :)
@topic
Było. Nic z tym nie zrobili i chyba raczej nie mają zamiaru, bo lepiej się opierdalać [?].
Jestem na tak , bardzo by sie to przydalo.
Ale watpie ze zostanie wprowadzone bo nikt z administraci nie patrzy w propozycje.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.