Zaloguj się

View Full Version : 19:30 Scoop [1]: Za nic, daje mu bany za free

19:30 Scoop [1]: Za nic,
10-06-2010, 19:42
19:28 Dziecko Roxa [6]: ty zbanowales
19:28 Dziecko Roxa [6]: vojske na forum ?
19:28 Scoop [1]: Debug dziala na takiej zasadzie, ze debuguje ci programy, ktore masz odpalone przy tibii.
19:28 Scoop [1]: Tak.
19:28 Dziecko Roxa [6]: on nie klamal
19:28 Dziecko Roxa [6]: ze bocil all
19:28 Dziecko Roxa [6]: ...
19:28 Dziecko Roxa [6]: znam go
19:28 Dziecko Roxa [6]: 100 % bot
19:29 Dziecko Roxa [6]: voska to moze 5 lvl manual
19:29 Scoop [1]: No to skoro bocil to ma bana.
19:29 Scoop [1]: Bo nie mozna bocic.
19:29 Dziecko Roxa [6]: a ten rp to chyba z rooka manual
19:29 Dziecko Roxa [6]: ale on pisal
19:29 Dziecko Roxa [6]: pozegnanie
19:29 Dziecko Roxa [6]: gdzie sie przyznal
19:29 Scoop [1]: Nie chce go na forum i tyle.
19:29 Scoop [1]: Bede go banowal.
19:29 Dziecko Roxa [6]: on jest spoko
19:29 Dziecko Roxa [6]: omg czemu
19:29 Scoop [1]: Powod juz sobie znajde.
19:29 Dziecko Roxa [6]: ?
19:29 Scoop [1]: Bo tak.
19:29 Dziecko Roxa [6]: cos ci zrobil?
19:29 Scoop [1]: Nie.
19:29 Dziecko Roxa [6]: no to zostaw go
19:29 Dziecko Roxa [6]: banuj lepiej takich ludzi jak
19:29 Dziecko Roxa [6]: wiesel
19:29 Scoop [1]: Nie bo to idiota.
19:29 Dziecko Roxa [6]: to dobiero ***** idota
19:30 Dziecko Roxa [6]: ale powiedz mi czemu
19:30 Scoop [1]: Wiesel jest nieszkodliwy.
19:30 Dziecko Roxa [6]: nie gra na 8.4
19:30 Dziecko Roxa [6]: ale glupi ...
19:30 Scoop [1]: Niech sobie siedzi na forum.
19:30 Scoop [1]: No to co?
19:30 Scoop [1]: Niech sobie siedzi.
19:30 Dziecko Roxa [6]: no a Vojska tez czlowiek
19:30 Scoop [1]: Wiceps bedzie caly czas banowany.
19:30 Scoop [1]: Vojska to bot.
19:30 Dziecko Roxa [6]: ale powiedz mi za co ...
19:30 Dziecko Roxa [6]: omg
19:30 Scoop [1]: Za nic, daje mu bany za free
19:30 Dziecko Roxa [6]: po wprowadzeni !uh.
19:30 Dziecko Roxa [6]: kazdy boci]
19:30 Dziecko Roxa [6]: ...
19:30 Dziecko Roxa [6]: a jezeli'
19:30 Scoop [1]: To dobrze.
19:30 Dziecko Roxa [6]: nawet do 1 hp
19:30 Dziecko Roxa [6]: zjedziecie
19:31 Scoop [1]: Ale nikt o tym na forum nie pisze.
19:31 Dziecko Roxa [6]: to sa skrypty
19:31 Dziecko Roxa [6]: bo apo ma swoje zasady niby graja idioci
19:31 Scoop [1]: Nie mam czasu z toba pisac
19:31 Dziecko Roxa [6]: ale sweet czar
19:31 Scoop [1]: Vojska bedzie caly czas banowany i kropka
19:31 Scoop [1]: cya
19:31 Dziecko Roxa [6]: a

Pozdrowienia przysyła Wiceps ;)

Veto
10-06-2010, 19:44
Jeżeli to prawda, to... Scoop zachowuje się po prostu dziecinnie ;x

Faktycznie. W takim razie, na forum już nie panuje wolność słowa. Skoro nie można się przyznać, że się bociło - to jest mniej/więcej zezwolenie na bocenie. Wyjątek - nie można o tym pisać, więc... WTF?!

.Edzio Kiełbaska.
10-06-2010, 19:46
Jest napisane w regulaminie ze nie można tworzyć kont po zbanowaniu poprzedniego wiec o co chodzi? Scoop Dobrze robisz

Deads
10-06-2010, 19:48
Jeżeli to prawda, to... Scoop zachowuje się po prostu dziecinnie ;x

Faktycznie. W takim razie, na forum już nie panuje wolność słowa. Skoro nie można się przyznać, że się bociło - to jest mniej/więcej zezwolenie na bocenie. Wyjątek - nie można o tym pisać, więc... WTF?!

Ta Zgadzam się , czemu on nie może ?? przeszkadza ci w czymś? że zna się na botach i pomaga w czymś Mortiisowi ;>?

' Devily <3
10-06-2010, 19:48
Jeśli to prawda to :"Lubię nie lubię" -> życiowe motto Scoopa.
Jednak nie ma ss ,ani nic ,więc równie dobrze może to być przeróbka i wg. mnie właśnie nią jest.

Qυiet
10-06-2010, 19:49
Cały Scoop, a administracja to i tak w dupie ma.

PS. Lepiej, żebyś dał screeny bo kopiuj/wklej to nie dowód.

lord max
10-06-2010, 19:49
Ta.. Ja też dzięki Wicepsowi dowiaduje się ciekawych rzeczy. Widać, administracja powinna ukarać Scoopa.

N-series
10-06-2010, 19:52
Wiem że pewnie post będzie usunięty ale Scoorp i Dexoti są obaj siebie warci
Scoorp lubi warnować za darmo , dał mi bana mc maciek musiał odbanowywać bo za darmo .
On się czuje bogiem a tak naprawdę jest zwykłym ... nie będę kończył bo tu wolności słowa nie ma od dawna
pozdro Wiceps

@post nie łamie regulaminu ani nikogo nie obraża:/

Marcelllo
10-06-2010, 19:55
Hehówa :) Ostatnio Scoop bardzo chce się popisać :)

No ale cóż :d

Romuś
10-06-2010, 19:56
Nie chce mowic kim jest Scoop w moich oczach. Poprostu zachowuje sie jak obrazone dziecko ktoremu zabrano lizaka. Wiele razy warnowal mnie chu^& wie za co. Wieeeeeelu ludzi narzeka na niego a Mortiis i tak nic sobie z tego nie robi. Jestem w 100% pewny ze ten temat zostanie usuniety. Elton

Poziom
10-06-2010, 19:56
Scoop jest spoko, ale jedyną jego wadą przez którą wszyscy go znienawidzili to jego surowość. Ogółem to Scoop warnuje za takie rzeczy za które inny moderator by nie zwarnował. Jeśli banuje Wicepsa, za to, że już został kiedyś zbanowany to powinien zbanować praktycznie całe forum i w tym siebie. Przecież przed Scoopem był inny nick.

Goatee
10-06-2010, 19:59
Nagannie łamałeś regulamin to na chuj płaczesz teraz, że cie banują? Taką rozmowę można napisać w 5 minut więc nie wiem po co to robisz. Nie chcą cie tu to wyjdz i nie wracaj.

Szaloony Zieloony
10-06-2010, 20:00
Już dawno ludzie narzekali na Scoopa, że dużo warnuje/banuje, ale to nigdy nie pomyślałem, że może się zniżyć to tego poziomu, by banować za free:o.

A i co z tego, że w regulaminie pisze : Każdy użytkownik może posiadać tylko jedno konto, jeśli otrzymałeś(aś) bana to oznacza, że nie chcemy Cię w naszej społeczności. - jak większość ma tu więcej niż jedno konto (azbest ma ich niepoliczalną ilość) i żadnemu adminowi dotąd to nie przeszkadzało.

Azbestowy
10-06-2010, 20:02
Scoop jest spoko

Scoop jest spoko, podbijam słowa Poziomka

http://bi.gazeta.pl/im/2/4522/z4522752X.jpg

#topic
Oj Skóp...zejdź z niego, bo nie tylko on boci/bocił. Prawda jest taka, że nie tylko on jest w stanie odwalać takie rzeczy. Nie wiem komu i co chcesz udowodnić... dla zwykłych userów i tak będzie bohaterem, bo dał nam temat do rozmów na najbliższe dwa tygodnie. A ty tego nie zmienisz. Wręcz przeciwnie. Im dłużej to będzie trwało (tzn ten konflikt) tym bardziej będzie cierpieć na tym twoja opinia/szacunek (chociaż i tak go już dawno nie ma). Pewnie powiesz "Ale ja go banuje bo go tu nie chce" jednak to nie jest argument. To zwykłe pierdolenie, bo nie potrafisz chociaż wymyśleć sensownego powodu.

CZEKAM NA TWOJĄ RIPOSTĘ

Goatee
10-06-2010, 20:12
1. Konto
* Każdy użytkownik może posiadać tylko jedno konto, jeśli otrzymałeś(aś) bana to oznacza, że nie chcemy Cię w naszej społeczności.

To wszystko na ten temat. Cya.

Benn
10-06-2010, 20:12
Vojska szkodzisz serverowi. Pisząc to pożeganie dałes znak ludziom, że moga bocić bez żadnych konsekwenkcji. Popieram Scoopa i jego zachowanie. Nie mówię tego żeby się podlizać, bo sam od niego dostałem bana, no ale co z tego skoro był słuszny. Nie możesz się pogodzić, że zostałeś zbanowany to wyjdź na dwór pograj w piłkę, "jest szansa, że przy tych upałach dostaniesz udaru i o wszystkim zapomnisz".

Crayon
10-06-2010, 20:13
Scoop napisał, że daje mu za nic, bo się już na Ciebie zirytował. Po drugie, nie za bardzo Twoja sprawa, za co go banuje, a powodów jest wiele. Trzeba było do źródła napisać i się zapytać, dlaczego dostaje te 'bany za free'.

Scoop jest spoko, podbijam słowa Poziomka, ale czasami jest nadgorliwy. No i jak ktoś go zdenerwuje, albo będzie w złym miejscu, w złym czasie, to potem ma przesrane. Ale wystarczy gracz uczicie, nie kozaczyć na forum i na pewno da się wtedy normalnie egzystować.

Azbestowy
10-06-2010, 20:16
: Za nic,;689175']Ile miałeś kont ?
O co zakład, że ci nie odpisze?

#topic (żeby nie było pretekstu do warna)

Baardzo chciałbym zobaczyć post Skópa w tym temacie mówiący czy :

a) Rozmowa w pierwszym poście tematu to nie fake
b) Po co ta jazda

Na dodatek pozdrawiam Wicepsa i łącze się z nim w bólu (o ile konto 19:30 Scoop [1]: Za nic, to nie ty :f)

Krotka piłka - nie umiesz się dostosować? WYJDŹ!
A to ty jesteś tym drugim tajnym kontem Skópa o którym nikt nic nie mówi?

#top
Takie tematy o Scoopie będą zaraz usuwane przez niego. Prawda nie może wyjść na jaw :)
Prawda już wyszła na jaw, bo całe forum ten temat widzi/widziało

Faramir
10-06-2010, 20:20
Po pierwsze - wiceps sobie zasłużył. Po drugie - szanuje Scoopa za jego bezwzględność i uważam że to co robi jest jak najbardziej słuszne.
Nie żebym się komuś podlizywał, ale uważam że gdyby wszyscy moderatorzy tacy byli - poziom tego forum podniósłby się o połowę . Zero tolerancji.

Chcecie mu dopiec? To nie róbcie debilnych tematów tylko zróbcie wszystko aby nie dać mu powodu do zbanowania was lub wklepania warna. Szanujcie regulamin forum, gry i prace moderatorów i przede wszystkim - nie płaczcie kiedy dostaniecie bana za łamanie regulaminu.

jak większość ma tu więcej niż jedno konto

Moze mi ktoś wyjaśnić po co mieć więcej niż jedno konto?! Podbijacie sobie repe czy gratulujecie sobie pod waszymi tematami? To jest tak infantylne i żałosne ze aż zbiera mnie na wymioty.
Krotka piłka - nie umiesz się dostosować? WYJDŹ!

@up

A to ty jesteś tym drugim tajnym kontem Skópa o którym nikt nic nie mówi?

Nie.

@2xdown

Nie umiesz czytać ?

Umiem, tez bym się zirytował. Choć ja na jego miejscu po prostu bym cie zignorował.

Kapitan Alkohol.
10-06-2010, 20:21
Nagannie łamałeś regulamin to na chuj płaczesz teraz, że cie banują? Taką rozmowę można napisać w 5 minut więc nie wiem po co to robisz. Nie chcą cie tu to wyjdz i nie wracaj.

A kto się podnieca od nie wiem jakiego czasu że wybocił 1100~ rp ?

#top
Takie tematy o Scoopie będą zaraz usuwane przez niego. Prawda nie może wyjść na jaw :)

Devixx
10-06-2010, 20:29
Cat fight :D

@Topic Scoop ma swoje zdanie na temat Wicepsa i jezeli administracja pozwala mu na jego banowanie, no to coz, nie da sie nic zrobic.

Viseq
10-06-2010, 20:33
Powiedz mi, wbiłem 1025 palladyna, 521 knighta, na forum miałem z 20 kont i czemu mogę być ? Bo nie kozacze tak jak Ty, Wiceps. ; > Prawda jest taka, że robisz z siebie wielkiego cwaniaka, który to wszystko umie, a bujasz się w technikum informatycznym o ile dobrze pamiętam. ; s żałosny jesteś, nie chcą Cię tu, to wyjdź, bez płaczu.;s

Goatee
10-06-2010, 20:37
: Za nic,;689175']Ile miałeś kont ?

Nie wiem. Nie liczyłem. Ale jakoś jak mnie ciągle banowali do usunięcie muflona z pozycji moderatora mam konto od stycznia i 0 warnów ;s W przeciwieństwie do ciebie potrafię się zachować.

A kto się podnieca od nie wiem jakiego czasu że wybocił 1100~ rp ?

Nie chwale się. Wszyscy to wiedzą, że nie boce od 1100 lvla. A ten prostak sam przyznał się, że pomimo sprawdzania go dalej używał cave.. Nie wiem po co cały ten płacz.

~Nastero~
10-06-2010, 20:43
Vojska (Wiceps & Biceps) będą zawsze banowani,tak zadecydował Mortiis & Tygrys. ;)
Ja też jestem za tym aby ten "idiota" był banowany :X (Obrońcy Wiceps'a - Najeżdżajcie na mnie)
@19:30 Scoop [1] : Za nic, - Wystarczy napisać skargę na Scoop'a,a Administracja wszystko Ci wyjaśni. Poza tym Scoop dobrze wie że jakby to robił bez pozwolenia,nie miał by już posady "Game Master'a". Więc moim zdaniem jesteś troszkę "nierozsądny", Idiotyzm,jest bardzo częstym przypadkiem na forum ;) Dobrze że banują takie osoby. (Tak,tak,wiem,mnie też powinni zbanować :<)

19:30 Scoop [1]: Za nic,
10-06-2010, 20:47
Vojska (Wiceps & Biceps) będą zawsze banowani,tak zadecydował Mortiis & Tygrys. ;)

Skąd te informacje? A.. pewnie Scoop puścił taką plotkę ?

Scoop
10-06-2010, 20:50
No to tak, bany na forum masz za bezczelne odwoływanie się od warnów, za zbyt dużą ilość kont na forum, za bocenie na serwerze i wypisywanie głupot w dziale pożegnania, pomijam bota, którego wstawiłeś na forum, do tego mam pozwolenie od Tygrysa na banowanie, gdybyś nie wiedział nie mogę ot tak banować na forum komuś wszystkich kont, musiałem poprosić o zgodę administracje. :)
A ta rozmowa z ROX'a, ironia... Pisałem z jakimś analfabetą, który myśli, że jak mi da ignore to nie mogę mu zdebugować bota...

To tyle na ten temat, Wiceps, pa.

#edit
Pomijam też to, że zgrywasz największego kozaka na forum, a jak przyjdzie co do czego to zaczyna się płacz i zgrzytanie zębów, pisanie odwołań do Santano i zakładanie desperackich tematów, tym razem zapewniam Cie, że Ci to nie pomoże. :)