Zaloguj się

View Full Version : Tejk E FEJK

pomozplz
10-06-2010, 20:43
1 wielki pic na wode dziekujemy nagrod bylo 5 czas restocka niecale 5 sekund i do tego wpisac kod i wyczaic odrazu zamawiam nie doradzam w ogole nikomu tej strony zaryzykuje do nastepnego restocka ale jak bedzie to samo to wiadomo co sie stanie uprzedzam all ze to 1 wielki pic i tyle. od 12 kampilem przy kompie i dostalem gówno

Marcelllo
10-06-2010, 20:51
Też tak uważałem i widzę, że chyba dobrze myślałem ;)

Lepiej na lockerz, tam masz jeszcze jakieś szanse :)

Encke
10-06-2010, 20:59
od 12 kampilem przy kompie i dostalem gówno

Dobry jesteś.Było wyraznie napisane że restock może być dopiero od 14.
I trwał ponad 30 sek,a jak nie umiesz przepisać kodu,to Twój problem.Pzdr

master kallhi
10-06-2010, 21:04
Dobry jesteś.Było wyraznie napisane że restock może być dopiero od 14.
I trwał ponad 30 sek,a jak nie umiesz przepisać kodu,to Twój problem.Pzdr

Masz chyba zaburzenia czasu kolego , restock trwał 20 sekund.

@topic
Kpina i tyle po odswiezeniu zdazylem zobaczyc tylko nagrody z basic : )) najebali tych koszulek z grzybstara a reszty prawie nic

Axelo .
11-06-2010, 14:37
Ja tam nie wierze w te wszystkie portale, zamiast siedzieć przy kompie możecie iść do roboty na 1h i macie taką koszulke. XD

KaZeK
11-06-2010, 14:42
Ja tam nie wierze w te wszystkie portale, zamiast siedzieć przy kompie możecie iść do roboty na 1h i macie taką koszulke. XD

5zl? Zrobienie takiej koszulki to około 20 zł ;s czyli ok. 4h pracy;s

#top
Max 1200 nagród i happy, pół miliona na łeb mają i zadowoleni, dobrze że raz kupiłem Elite ;s

Arrow
11-06-2010, 15:29
Nie wiem jak mozna byc takim idiota i korzystać z takich portali

TO JEST HANDEL DANYMI I KAZDY PORTAL NA TYM SIE OPIERA, a DO TEGO RZNA WAS NA KASE Z SMS, to trzeba byc po prostu prymitywem z IQ 20,

Może niektore rozdaja jakies tam nagrody lecz w wiekszoscy nagrody dostaja super konta adminow a wy dostajecie koszulki

KaZeK, ta koszulka nie jest wiecej warta niz 3zł

btw, handel danymi polega na tym ze potem sprzedaja je na czarnym rynku a wy na skrzynke pocztowa lub na meila dostajecie 5tys reklam etc. zalezy od dzialalnosci takiego portalu