View Full Version : Egipcian amulet o.o
Jak wiadomo bardzo ciezko znalesc na niego blockera : > Tak wiec sadze ze powinno byc smienione wejscie i nawet po wykonaniu questa mozna bybylo wejsc i wyczyscic nobkom tak jak jest z p armorem co wy na to ?
@@@
a co do loota nie pamietam co z niego leciao kiedys ale chyab zostal zmniejszony ;s
wiec mozna jeszcze go zmniejszyc hehs
@@@
vimp~~~jak mowis zze tak latwo to wylacz te pierdolone wosso ktorego uzywasz hehs
~Nastero~
11-06-2010, 10:37
Tak
Ja jestem jak najbardziej na TAK. Nowi gracze nie wykonają tego questa...
Świetna propozycja, napewno było by to wielkie ułatwienie.Oczywiscie ze tak.
Bardzo dobra propozycja!
Wszystko opisane i nareszcie coś sensownego chociażwykonałem quest..Jestem na tak!
Jestem na nie, bo potem tłok na wardach, oraz queenach i kingach przy wardach.
Mi sie bardzo podoba tak jak jest teraz, bo ten quest nie robi się z "palcem w dupie", trzeba się trochę natrudzić i odczekać swoje.
To by było nie fair względem osób które ślęczały kilka dni lub tygodni na znalezienie blokera..
Jestem na nie.
Alanaste
11-06-2010, 13:24
Fajny pomysl oby byl spelniony przez ekipe APO. Jestem na tak.
.vimpex.
11-06-2010, 13:55
Jestem na Nie, czemu chcecie mieć we wszystkim ułatwienie?
Trzeba się pomęczyć i znaleźć jakiegoś blokera.
@Ernii
Każdy może używać, więc ?
Chcesz to też znajdź blokera i niech z Wosso robi, mi to wisi =OOOOOO
Lesny Ludek
11-06-2010, 13:57
Jestem na Tak bo ciężko znaleźć blokera.
jestem na nie, za duze ulatwienie, poza tym musi byc jakies utrudnienie w questach...
Popieram !!! Po co robić ułatwienia w Qestach? Niech zostanie tak jak jest! Jestem na NIE, z tego powodu, że bez sensu by było, aby jakiś "LOW LVL" wchodził sobie na Qesta z blokerem 2.3k... Bezsensowne! Nie!
Jestem na nie.
Teraz dużo osób robi knighta więc to tylko kwestia czasu.
Zaznaczyłem tak ale jestem na NIE!
Jest dobrze jak jest.. ;]
Jestem na tak, też właśnie o tym myślałem.
Jankulowski
11-06-2010, 15:26
Jestem na tak ale wejsce np od 500 :P Bo kazdy by se robil noob hary i wchodzil by :P
Jestem na Nie. Rzeczywiście za duży tłok byłby na wardach :/
To by było nie fair względem osób które ślęczały kilka dni lub tygodni na znalezienie blokera..
Zgadzam się.
#topic
Jestem na nie. Na kaptur też cięzko znaleźć blokera. : (
Seth Drut
11-06-2010, 15:54
Jestem na nie.
Jak idziesz w ekipie 20 osobowej to chyba jest latwo...
Teraz wszystkie noobki robią eków, więc trzeba tylko troche poczekac xd
Nie. Kumpel nie robił tego questa mainem i bloka go 3sc ea od osoby xddd Więc jak wprowadzą Twoją propozycję to już nie zarobi na SLa ;<
Jestem na nie.
Marcelllo
11-06-2010, 16:42
Jestem na nie ;) Urok polega na tym, że nawet Szymek nie robi za blokera bo wszyscy chcą expić na wardach xD
Jest dobrze jak jest :) Możliwe, że niebawem będzie nowy knight który będzie bloczył :)
Zauważcie, że to ma jakiś klimat - ja czyszczę klapy, Szymek kaptur a niektórzy jeszcze inne questy :)
#ZeroNick
11-06-2010, 16:45
Jestem na nie. Gracze się męczyli, zeby znaleźć blokera. Napewno znajdą sie nowi blokerzy na egipciana, bo duzo knightów expi : )
N I E .
Trudno znalezc blokera wiem:D ale zeby mozna bylo wchodzic bez ograniczen? rozjebioza jakas^^. Wbije 1,2k lv to moge bloknac jak chcecie:p tylko niewiem kiedy to bedzie. Gdyby wprowadzili wchodzenie bez ograniczen to szymek znalazl by se kolejny sposob na zarobek-.-, zjebany pomysl jestem na nie.
Dark Devorious
13-06-2010, 06:30
Ja naprawdę mam nadzieję , że ortografia którą nam tutaj zaprezentowałeś jest tak słaba , ponieważ pisząc tego posta spieszyłeś się bądź to jest ironia.
#Do tematu , Chcielibyście ułatwiać sobie życie kiedy już teraz jest tak łatwo? Poszukaj jakiegoś blokera z pewnością któryś się znajdzie i wykonasz owego questa ;).
Τettmeier
13-06-2010, 08:15
@up
a ty interpunkcje super zaprezentowałeś! nie pomyślałeś że są na świecie jeszcze tacy, których nie obchodzi ich image pisma? xD
Hmm może nie nieograniczone wejście ale np kilka razy, nie wiem czy da rade coś takiego zrobić. Żeby można było 3 razy wejść? :x
1st R. Boonek
13-06-2010, 08:26
Nie, kiedys klapki np. wykonywalo sie w te 6 osob bloker 700 i jazda, teraz jest 2klv z niewykonanym i cleanuje i taki quest juz stracil sens
Czekalem dlugo zeby znalesc blokera jestem na nie bo kolejny quest bedzie do wykonania od tak
Jestem na Nie sam dlugo szukalem blokera ;D
Lord Morgan.
13-06-2010, 08:40
Jestem na nie :) na początku jak grałem Lord Morgan'em straciłem na tym Quescie dużo sl. A teraz taki noobek sobie zawoła kolesi 1500+ lvl i na miękko mu wyczyszczą Quest.
Jestem niestety na Nie. Jeszcze ani razu nie widziałem żeby ktoś narzekał na brak blokera czy coś. Ludzie sobie radzą i zbierają ekipy.
diamondback#
13-06-2010, 11:36
Jestem na NIE ;) Jest dobrze ,na kaptur też trudno znaleźć blokera i co mam poradzić ?;] Szymkowi wybulić ? Kpina . Jest okej , ej .
lord max
13-06-2010, 11:58
NIE! Nasza ekipa się męczyła tyle tygodni żeby zrobić questa, aż wreszcie się udało.
To by było nie fair. - Za 1-3 miechy jakaś ekipa znowu zrobi, ponieważ jakiś bloker wbije lvl....
Jestem na nie. Bierzesz np Barta i masz amulet a tak to trzeba się natrudzić z mniejszym blokerem ^^
Sub Zero 2
13-06-2010, 14:30
Jestem na nie.Jest dobrze jak jest.Zresztą KaZeK ma racje.Ojj zaznaczyłem tak.
No i po co takie cos? Zrobią tak jak mowisz i zaraz Szymek z jakims ed beda za to kase sepic:) Tak jak jest jest dobrze, ekipka sie zbiera przez tydzien i idziecie:)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.