View Full Version : Kto jest dla ciebie najlepszym wykonawca rzutow wolnych w pilce noznej ;]
Kolejny teamat o pilce noznej ale takiego chyba jeszcze nie bylo pytanie brzmi kto dla ciebie najlepiej wykonuje rzuty wolne (teraz)
Teraz ? Chyba C. Ronaldo, chociaż go nie lubię. Kiedyś to oczywiście David Beckham.
Crystiano Ronaldo - Real Madryt/Portugalia.
Wedkug mnie Sneider bo potrafi dobrze przymierzyc i badzo silnie uderzyc
Juninho !!
No i kiedys - Pierre van Hooijdonk
Τettmeier
11-06-2010, 13:27
Juninho Pernambucano / Cristiano Ronaldo(chociaż go nie lubię)
Thierry Henry
znaaaaakkii
Cristiano Ronaldo
Znaki><><><><><><><><><><><><><><><><><><><>
.vimpex.
11-06-2010, 14:30
Od zawsze mój tata :)
YEAH!
Moim zdaniem też Twój tata.
@Topic
Ofc.
Kiedyś
Roberto Carlos ^^
Teraz
C. Ronaldo.
Oczywiście że Cristiano Ronaldo.
Swojego czasu też Pirlo.
Nie wiem dlaczego go nie dodałeś do sondy bo np. między Pjanicem a Ronaldem nie ma porównania, nie ta liga. :D
.Zikares.
11-06-2010, 14:55
Dlaczego brakuje tam Andrea Pirlo?
Andrea Pirlo,
'Oxidosis'
11-06-2010, 15:56
Dlaczego brakuje tam Andrea Pirlo?
Andrea Pirlo,
ze smutkiem piszę, Andrea nie strzelił wolnego jakieś dobre 2 lata.
@Topic
Juninho zawsze koksił, bez kitu ale co drugi jego wolny kończył się bramką ; d teraz chyba Ronaldo
Kris, nie wiem czemu nie umiesciles go w sondzie :O
kiedys roberto carlos najszybszy strzal swiata.
teraz chyba C . ronaldo
Juninho Pernambucano, tylko nei wiem gdzie teraz gra ale jak gral w Lyonie to kosil :>
Gdzie jest Ronaldo dajesz takiego lapsa jakiem jest Drogba(gra w chelsea....) a nie dajesz Crisa :D
Zaznaczyłem Beckhama, na drugim miejscu jest Ronaldo Luís Nazário de Lima że tak napisze ;s
Sub Zero 2
11-06-2010, 18:31
Kryśka.Dla tych co nie rozumieją chodzi o CR9.
David Beckham, mój idol. Natomiast na 2 miejscu , Dani Alves, gdy wszedł z ławy w meczu Brazylia - xxx i strzelił zwycięską bramę z wolnego ;d
wg mnie najlepszy byl Juninho... zawsze budzil strach wsrod bramkarzy, niewazne czy blizsza czy dalsza to byla odleglosc
Bekcham od zawsze na zawsze. On potrafi ułożyć stopę tak niesamowicie, że bramkarz może mieć 5 metrów a i tak nie odbroni tego piekielnie celnego strzału. Kapitalnie kręcił tą piłką, uderzał charakterystycznie. Wszyscy na świecie wiedzieli jak on to robi, bramkarze oglądali godzinami jego uderzenia z wolnych a i tak puszczali bramki jak zwykle.
Ronaldinho kiedyś miał również takie charakterystyczne uderzenie, robił bodaj krok, maksymalnie dwa i uderzał podobnym ułożeniem stopy jak Bekcham. Piłka leciała podobnie jak w przypadku Anglika i była też cholernie precyzyjna.
Cristiano Ronaldo, Sneider, Juninho mają podobny styl. Prostym podbiciem, mocno, celnie przy murze, najlepiej pod poprzeczkę, albo w okienko. Ewentualnie przy ziemi. Ale nie może to być 'rogal', czy taka szybująca jak w przypadku Beckhama, tylko prosto i mocno. Przede wszystkim siła, precyzja przychodzi z zerowego podkręcenia. Zmora dla obrońców stojących w murze, bo o ile mają przed sobą Davida, czy Ronaldinho, to mogą być pewni że nie zostaną trafieni, ale w przypadku tamtych - jest się o co bać. I nie mówię o klejnotach, raczej o zębach : D
Pirlo stary wyjadacz, od zawsze na zawsze kapitalny, strzela mocno, precyzyjnie. Z aktualnych akcji to warto zobaczyć potężne uderzenie z tegorocznej Ligi Mistrzów, gdzie walnął bramkę Realowi Madryt. Nie z wolnego, ale i tak cudownie.
Warto też tutaj wspomnieć o Nakamurze, tym co grał w Celticu a teraz biega gdzieś w Japonii, w Czungang Dragons Tokjo. Parę sezonów temu, gdy Celtic grał z Manchesterem, każde jego podejście do rzutu wolnego było niesamowitym zagrożeniem. Prawie 100% jego strzałów w tamtej edycji kończyło się bramką. Uderzał mocno, coś pomiędzy prostym podbiciem Ronaldo, a tym wewnętrznym Beckhama.
Zaznaczyłem Davida Beckhama, na zawsze Diabła : D
Juninho zawsze lubiłem jak strzelał jeszcze za czasów gry w Lyonie. ;d Mocne uderzenia i piłka, która w ogóle się nie kręciła.
Juninho i Ronaldo.
Devil murder v3
11-06-2010, 22:27
Beckahm koxi xDD
Ale mój tata i tak the best :D
Dark Devorious
12-06-2010, 08:15
Teraz Beckham. Kiedys byl to Roberto Carlos.Jego strzal i technika to byl cud miod malina.
Napinka Kipi
12-06-2010, 08:52
Del Piero .
Kiedyś Juninho
Obecne CR9.
Rooben i Sneider sa zajebiscie precyzyjni:D
Kiedyś to holender Pierre Van Hoydonk (Jakoś tak sie pisało) wszystko strzelał, również Juninho
teraz to najlepszy pomocnik Piotr Petasz
Kiedys ronaldinho ;)
Teraz Xavi.
ofc. że Beckham i kiedyś Roberto Carlos i te jego superpierdolnięcie :D
Zarexoholik?
17-06-2010, 02:11
Z tej tabeli pozwoliłem sobie wybrać Beckham'a. Jeśli miałbym typować kogoś zupełnie innego to wybrałbym Ronaldinho, kiedyś Roberto Carlos'a, Cristiano Ronaldo też jest w tym dobry. : )
Uważam że Cristiano Ronaldo.
http://www.interweb.in/attachments/pc-wallpapers/26934d1245063952-cristiano-ronaldo-cristiano-ronaldo.jpg
:D
Kosik Czarny 2v0
17-06-2010, 06:16
Cristiano Ronaldo - Real Madryt/Portugalia.
Oczywiście Del Piero. Jest to według mnie nadal najlepiej wykonujący piłkarz, który wykonuje rzuty wolne.
Edson Luis Da Silva - Korona Kielce - Brazylia
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.