View Full Version : LooT
Cześć , Ja mam taką propozycje , Żeby Powstał Kalkulator Do liczenia Loota DO MAD . Low Lvl zatem również h-lvl Mogły by liczyć loota . Wypowiadajcie sie na Temat.
Marcelllo
11-06-2010, 16:37
Jestem na nie, masz loot counter stworzony przez Wicepsa ;) Wprowadzasz dane i jest ok ;)
http://forum.toproste.pl/showthread.php?t=74347
:)
Po co to komu? Lepiej ten czas poświęcić nad update a nie na jakieś pierdoły ;s
#up
Update? Ty chyba pierdo#nięty jesteś ;|
#top
Zbędne..
Sub Zero 2
11-06-2010, 18:48
Jestem na nie.Jak napisał Marcelllo , Wiceps zrobił takie coś.Zresztą prawie nikogo nie obchodzi ile wyniesie , tylko sprzedaje i się cieszy kasą ;).
Domcio666
11-06-2010, 18:53
;O przydalo by sie ;] chetnie bym se poobliczal ile mam loota i czyw warto juz selac ;] oczwyscie jestem n tak
.vimpex.
11-06-2010, 18:58
Po co to komu? Lepiej ten czas poświęcić nad update a nie na jakieś pierdoły ;s
Za takie update jak dotąd były to ja dziękuję!
@Topic
Wiceps zrobił program (bot) do liczenia loota, pobierz sobie i bez krzyku.
Jestem na Nie.
Jeżeli chcesz sprawdzić wartość loota to masz tutaj: http://apofansite.ugu.pl/lootcalc.html (itemy które sprzedajemy u Soni) ew. program Wicepsa (do pozostałych itemów).
#Topic
Jestem na nie, uważam to za zbędne.
Po co komu takie coś ;O.
To by było dokłądnie to co auto wosso ,nie wystarczy ci że musimy cierpieć przez hotkeye i że PvP jest do dupy!Jestem na Nie
Jestem na tak, poniewaz Kalkulator stworzony przez Wicepsa, został usuniety przez Scoopa.
Zarexoholik?
14-06-2010, 14:22
Po co to komu? Przekonasz się jak zrobisz trade z Mad'em. : )
Jestem na NIE!
Po co tak ułatwiać grę?
Kasta :*
14-06-2010, 15:02
Nie.
Po co to kumu?
Sprzedaż itemki u Mada, to bedziesz wiedział ile masz sc, cc :rolleyes:
Jestem na nie są ważniejsze rzeczy od programu do obliczania ilości złota ze sprzedanego lootu.
Devil murder v3
14-06-2010, 15:15
Jak dla mnie mogłoby być, chociaż w sumie to są bagatelne sumy i głównie itemy do Mada wyjebuje, prócz dsmów, mms, g legow i mpa xD
omfg, Użyj kalkulatora :|
Jestem na nie.
Jak już wyżej się wypowiadali Wiceps zrobił już program. Jeżeli sprzedarz loot'a to zobaczysz ile zarobiłeś ;> Sądzę, że wykonywanie takiego kalkulatora, byłoby bardzo pracochłonne i zbędne, aczkolwiek pomysł sam w sobie jest ciekawy. Niestety ja również jestem na NIE! Pozadrawiam euphoria :D
Jestem na nie. Jakoś brak kalkulatora nikomu wcześniej nie przeszkadał.
U npc Mad nie sprzedajemy tak wartościowych przedmiotów, więc kalkulator jest zbędny.
Jestem na nie.
Start --> Programy --> Akcesoria --> Kalkulator
Teraz, możesz podliczać.
Jestem na NIE.
Ojciec Dyrektor
14-06-2010, 15:55
Dobra propozycja mój Synu, obyś tylko takie propozycje dawał, chwała Ci.
Idź w pokoju.
Raczej nie, coś w tym stylu już jest więc radziłbym się skupić na czym innym.
Jestem na nie, jak chcesz obliczyć loota to zainwestuj w BP lub ściągnij loot countera by Wiceps.
Niech się zajmą update a nie takimi pierdołami.
Dark Devorious
19-06-2010, 07:20
Haha ;D Nieźle wymyśliłeś ! Chcesz wiedzieć ile będziesz miał kasy ? To sprzedaj tego loota ;P Tak jak inni napisali możesz obliczyć na kalkulatorze bądź ściągnij unikatowy programik Wiceps'a :D Jestem na nie.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.