View Full Version : Usuni?cie 'Yeah bunny! +++ Many!'
Devil murder v2
11-06-2010, 16:03
Jw.
Jestem za tym, aby usunięto ten napis pojawiający się po użyciu manasa, bo spam się robi na ekranie i dosłownie nic nie widać. Gadałem dziś z Mortiisem i mówił mi, że jeżeli będzie się dało, to może popracować nad tym, żeby ten napis pojawiał się tylko na default.
Dodaję sondę.
Jestem na tak :P Może jakis krótszy opis?
Bardzo dobra propozycja, jestem oczywiscie na tak.
#ZeroNick
11-06-2010, 16:13
Jestem na tak, a jezeli Ci to przeszkadza daj sobie ignore i gitara. Ja tak expie ;)
@down
Aha, ty nie nabijasz? looz.
lord max
11-06-2010, 16:17
Jestem na tak, a jezeli Ci to przeszkadza daj sobie ignore i gitara. Ja tak expie ;)
Mhm i nabijam posty chyba chciałeś powiedzieć, czytaj propozycje!!!
Jestem na tak.
Jestem na Nie
Ten amulet został stworzony z myslą o każdej profesji..Gdy go dodali usuneli Might Ringi..
Jestem na Nie
Ten amulet został stworzony z myslą o każdej profesji..Gdy go dodali usuneli Might Ringi..
yyyy? CO mają manasy do amuletów/ringów? xddddd
Mi tam to nie przeszkadza xd Jak usuną to będzie dobrze, jeśli nie to i tak będzie dobrze xddd
~Nastero~
11-06-2010, 16:23
Absolutnie.
Już nie masz co wymyślać,bez kitu.... Tyle lat to już jest,i nikomu nie przeszkadza :o Elo. :eek::eek:
Zarexoholik?
11-06-2010, 16:36
Po co? Jak to jest właśnie zajebiste... Klimat old APO! : )
Marcelllo
11-06-2010, 16:40
Jestem jedynie za krótszym opisem :) A na default nie bo się będzie jeszcze większy spam robił -.- Było już tak kiedyś to nie można było nic przeczytać bo chat skakał Ci ciągle...
Jak mają wprowadzać na default to lepiej niech nie ruszają ;)
Jestem za :))
Denerwuje Mnie ten napis. Zaśmieca widoczność gry :PP
Mogliby to zmienić na ilość many, którą manas zregenerował, jeśli to w ogóle możliwe na 7.6. ;d
Mi to jakoś nie przeszkadza. :<
Niech zostanie tak jak jest.
Azbestowy
11-06-2010, 17:04
Było tak zawsze i tak powinno być nadal. Jebany to taki... symbol apo?
Usunięcie nie wchodzi w grę !
Ten napis jest [chyba] od początku APO :)
Jeżeli jest możliwość wyświetlania only na default, to jestem za;)
Lesny Ludek
11-06-2010, 17:13
Nie wiem co ci przeszkadza bo mi akurat nie , jestem na nie
Dla mnie to obojętne bo jak expie to nie stoję w miejscu i nie robi mi się spam bo pierw wale a potem się manasjuę
Również jestem na TAK! Przydałby się jakiś krótszy jak to ktoś up powiedział, bez sensu jest, aby był taki długi. :D
Sub Zero 2
12-06-2010, 20:13
Jestem na tak.Ale powinien być krótszy napis i lepszy.Na serio spam jest niesamowity.
Knight Lukas
12-06-2010, 20:16
Od dawna tak jest i nie wiem po co to zmieniać.
Przeszkadza Ci? To się wolniej manasuj :P
Mogliby to zmienić na ilość many, którą manas zregenerował, jeśli to w ogóle możliwe na 7.6. ;d
Niestety musze sie zgodzic z toba w 99%, 1% zostawie sobie bo jestes obciagarka ;/
jestem na tak, bo robi sie spam czasem i nie widac dokladnie hp, ale jednak to wspomnienie z old apo ;d
Seth Drut
12-06-2010, 20:55
Nie!
Jak taki spam przeszkadza i biegaj- spamu nie bedzie ;)
Jestem na nie! xd
Devil murder v3
12-06-2010, 20:57
A więc czekajmy na posunięcie Mortiisa - przeniesienie tego napisu na default.
@Up
Na bank bd knightem na 350 lvlu biegać xD Jak mi dasz na sle 20kcc to k ;x
Jestem na nie. To chyba jedyna rzecz, której nie zmieniono od dłuuuuższego czasu.
Jestem na nie.
To jest taki oldskul, taki znak apo, coś co pokazuje że to na pewno apo. :D
Jak dla mnie to już trochę za późno na taką zmianę.
Jestem na nie, bo było to od zawsze(chyba).
Ci co grają/grali tu od dłuższego czasu to się nie przyzwyczają:>
Więc jestem na nie;>
Domcio666
12-06-2010, 21:15
absolutnnie !!!!!!!!!!!!!!!
tak ma byc ;]
powinno byc jeszce ile many dostales jak naprwde w old apo ;]
Dark Devorious
12-06-2010, 21:44
Tak jak inni się wypowiedzieli - jest to od kiedy pamiętam a gram na APO już przeszło 4.5 roku :_). To taki "znak rozpoznawczy" naszego serwera , więc po co mamy to usuwać. Oczywiście wątpię żeby komukolwiek to przeszkadzało, jestem za "Absolutnie".
Karol Strasburger
12-06-2010, 21:50
bylo tak kiedys, pokazywal sie na zolto tak jak by normalnie pisal, skakalo w default i pisalo 'yeah bunny +++500 many'.
jestem na nie, bo to chyba jest jedyna rzecz ktora ze starego apo przetrwala i takich rzeczy sie nie zmienia.
diamondback#
12-06-2010, 22:20
Jak dla mnie to wygląda trochę jak z noob ots , wystarczyłoby zwykłe 'Aaahhh' jak na globalu :) i było by elegancko . Jestem na TAK.
Baby Face
12-06-2010, 22:25
Jestem na Nie
Tak to jest jak sie tylko nabija posty i sie nie wie o co w nim chodzi :)
#topic
Jestem na tak.
Teraz z tymi hotkami taki spam leci ze doslownie nic nie widac :p
kiedyś to nawet pokazywało ile many dodaje dokladnie :D
W gruncie rzeczy jest to denerwujące w większym gronie osób spamujących czarami.
Ofc. Jestem na nie... Tyle czasu to istnieje i nikomu nie przeszkadza...
Skrobas(Brox)
13-06-2010, 04:49
Jstem na tak gdyz poniewaz spam sie robi tym gownem..;d:mad:
.vimpex.
13-06-2010, 06:48
Jestem na Tak, mogłoby pisać np. +500, przy różnych manas, przy tych do dają 1k many pisałoby +1000.
Napis owszem można zminimalizować, ale usuwać nie.
Dlatego nie wiem co zaznaczyć.
_Kisi3lek_
13-06-2010, 11:33
Jestem na Nie
On tu mówi o napisie po urzyciu manasa. A, nie o amulecie.
Jestem na NIE.
Dobry pomysł:) Jestem na tak:) Mogłoby byc tak jak na mazurskim np. ze na Default bedzie sie pojawiac napis +500 many:)
Jw.
Jestem za tym, aby usunięto ten napis pojawiający się po użyciu manasa, bo spam się robi na ekranie i dosłownie nic nie widać. Gadałem dziś z Mortiisem i mówił mi, że jeżeli będzie się dało, to może popracować nad tym, żeby ten napis pojawiał się tylko na default.
To już chyba lepiej usunąć całkiem.
#topic
Z jednej strony robi to nikomu niepotrzebny spam.
z drugiej...
Po co? Jak to jest właśnie zajebiste... Klimat old APO! : )
Signed.
Dlatego mam mieszane uczucia. =o
Przepraszam ale w czym Ci to przeszkadza ;D?
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.