View Full Version : 2300 ^^ hehz
http://i46.tinypic.com/677fad.jpg
a Więc tak wbiłem 2300 ^^
Specjalna dedykacja Dla Chomika który dławi się kotletami ^^
Sorry Za Edycje, usunięcie wcześniejszego Ss'a ale musiałem Woso Usunąć ,Sami wiecie jak to jest ^^
Vixon says :
Gratz xdddd
aha, no i ?
Vixon says :
Gratz xdddd
aha, no i ?
A gdzie specjalne pozdro dla twojej net love kingusi aka. king kong? : /
wkĄcu... HEHE no gz. xddddddd
Beny 17:17:51
gz dla niego
A może dałbyś ssa niedorozwoju? : []
Aha , jak na razie jedynym niedorozwojem jesteś ty ;] 0
Kolego To że Ta Dziewczynka jest w Gildi tej co ja to nie znaczy że coś jest HeHz ?
Ogarnij Mały mózg ^^
Gz Zkłedeku ;];]
Teraz oddaj eq :(
Gdzie twoja internetowa girlfriend? Idz powiedz babci aby ci kanapki zrobiła bo musisz tanczyc z waŁdami xddddddddddddddddd
Nie gz, życze 1 lvla.
Gratuluję awansu..
Leć teraz do 2500 i exp na tych wardach ;P
Gz, szkoda, że trochę dałeś ciała no ale cóż.
Lord Morgan.
11-06-2010, 17:35
Weź się za naukę po pewnie nie zdasz i to wtedy będzie "Poraszka"
Nie gz GoGo 100 lvl : //
#ZeroNick
11-06-2010, 17:43
Ogarnij Mały mózg ^^
Lepszy jest mały, niż brak go jak u ciebie.
@top
Nie gz psie.
Szkarlatny leon.
11-06-2010, 17:46
Gz! :D
Dawaj 46 Mlvl teraz wbij i pnij sie w statach..:)
Ryśku xD
11-06-2010, 17:50
Nie chce nic mówić ale nikt Cię to nie lubi. Fajnie?
Zgłedek ? :X
nie gz , zycze hacka itp.
A żeby Cię zrookowali do 1 lvl'a :rolleyes:
#Leus# <3
11-06-2010, 18:08
Nie gz gogo 1 lvl !!
życzę hacka itp.. :>
Specjalna dedykacja Dla Deadsa który dławi się kutasami ^^
X D!
#topic
Nie gz śmieciu.
Gogogo 1 lvl. \=
Bambucha Rook
11-06-2010, 18:29
Nie gz gogo 1 lvl !!
życzę hacka itp.. :> [2]
Patryk1441
11-06-2010, 19:07
Niewdzięczny pies, a gdzie na ss babcia or specjalne pozdro dla niej za opłacanie neta i kupowanie pacca?
@top
nie gz go go 1lvl
Ludzie nie obrażajcie śmieci ani psów.
Jesteś gorzej niż gówno ;]
Życzę hacka i wszystkiego najgorszego.
Wypierdalaj.
Zaczął grać w czerwcu, gdy nauczyciele powiedzieli mu, że i tak jebnie rok lub dłużej w szkole xd
A babcia za oceny nie zrobi mu kanapki z zajepasztetem :/ Z Agatką zerwał swój net love związek przez to, że nie miał do niej czasu, bo chodzłl do szkoły xD!
Gruby ile dzis sznyclów i parówek zjadłes na obiadek?
#top
Gz.
#gruby
Ej fejka to kazdy glupi moze zrobic, y nawet ty :D
jak juz to napisalem; Ty masz grubsza reke niz ja noge
Powiedz mi jaki Mariusz Dziura? ;| przejadłes sie kotletów i ci to w oczy poszlo?;|
#patryk1441
nom, bo nie wiem jak to mozna miec kolegow w tibii :(
HAHAHAH beka z grubego : >
@top
Gz dids szoter
Elite Vegox
11-06-2010, 20:42
co jest takie rozmazane na gornym pasku nad napisaem tibia ?
Gratulacje lvl ;)
I obys jak najdluzej expil :)
Patryk1441
11-06-2010, 20:50
Lepiej niech je niż ma odmawiać sobie jedzenia żeby nie stracić "expa w tibii"
Z resztą stul mordę, bo jesteś tyle wart co ten twój śmieszny kolega dets szołter, nawet jestem pewien na 100%, że jakby któryś 1. pożyczył kaptur to juma xd
Z tego co mi wiadomo KIngKonguSia to chłopak teraz.
@Top
Skorzystam z prawa do odmowy pozostawiania komentarza.
TyruS aka Tyr'ek XD
11-06-2010, 21:59
Dets Szooter Aka Zgłedek :C Dalej cavisz ? :/ Napewno mnie pamietasz , kiedy to Ja Cie udupilem na caveyu :///Hmm drugą opcją jest dzielenie "twojego" konta z babcią która ma bujną czupryne. :}
Wracajac Do tematu
Bardzo Sie ciesze ze w końcu stracisz swoje pixele i twoim najwazniejszym pytaniem bedzie "gdzie ja teraz sie umówie z kinkongusia NIE MAM JAK ISIE SPOTKAC Z NIA NA WAŁDACH KUŁWA !!!!" Fakt, moze i babcia stawia ci bolca na blat ale to juz i w tedy Cie nie pocieszy :/
Go Go 1 lvl, hack rudy pejsie :)
Wosso wylacz bota natychmiast .! :)
Joke .
Gie Zet stary ;D.
Zarexoholik?
12-06-2010, 02:01
Aha no i? Jak ja cie na lajcie 2150 palem napierdalałem, więc nie rozumiem po co ci level. To samo robiłem jak grałem Pihem. Xd
Dziecko olej tę grę, bo jeśli w nią nie umiesz grać to po co się bardziej ośmieszasz?
#ZeroNick
12-06-2010, 02:24
Nie wiem po co zakładasz te tematy, jak wszyscy cię jadą jak psa :-/
Mareczekk
12-06-2010, 04:26
Hehe Grateczki to co teraz 2.5k? ; >
Aha no i? Jak ja cie na lajcie 2150 palem napierdalałem, więc nie rozumiem po co ci level. To samo robiłem jak grałem Pihem. Xd
Dziecko olej tę grę, bo jeśli w nią nie umiesz grać to po co się bardziej ośmieszasz?
Dawaj teraz pvp do 5 ;) , eq nie miałem teraz mam więc wiesz ^^
Skryper.!
12-06-2010, 09:39
Co do pvp to nie powinienes w ogole sie wypowiadac. Gdy mialem arconem 1900 lvl a ty chyba 2200 Dejdsem kladles sie w 75% naszych walk. Wiec zgjedus idz na wajdy wajdy i marnuj sobie swoje zaszczane zycie:)
_Kuba.Wojewódzki_
12-06-2010, 11:05
Zasłony spuść i idź expic :/ Jest weekend, na dworze 30'C i słońce, jeszcze udaru dostaniesz :/
Zarexoholik?
12-06-2010, 12:01
Gruby ile dzis sznyclów i parówek zjadłes na obiadek
Powiedz mamie, że dzisiaj też będę nocować.
#Topic
Gratulacje. Teraz trenuj pvp. : /
#Niżej
Ja obrażam jego mamę? To jest nadinterpretacja z twojej strony.
co jest takie rozmazane na gornym pasku nad napisaem tibia ?
Woso ? Tibia GG itp ^^
Powiedz mamie, że dzisiaj też będę nocować.
#Topic
Gratulacje. Teraz trenuj pvp. : /
On Ma Mame ty nie XD Tate też ma XD!
po ch*** obrażasz Je** matkę a potem się dziwisz że po twoich starych cisną ??
N-series
12-06-2010, 12:19
Nie gz , miałeś odejść niby i sprzedać chara
grasz od zera garem praktycznie i pvp to ty nie posiadasz xd , ja mam słabe pvp rp a cie biore solo
Nie gz gogo 1 lvl !!
życzę hacka itp.. :> [666]
21:55 Akuzino: ty masz grubszego chuja niz ja noge
@Up
Widzisz, jak się je te szyncle i parówki to można się poczymś chwalić :/
Mariusz Dziura.... czyżby dlatego, że zamiast chuja masz dziurę? :D:D:D:D:D
Nie gz , miałeś odejść niby i sprzedać chara
grasz od zera garem praktycznie i pvp to ty nie posiadasz xd , ja mam słabe pvp rp a cie biore solo
Nie od zera. Od 700 lvl'a. : / Wczesniej gral action manem ktorym bez wosso nie potrafil zabic 400 lvl'a : |
#ZeroNick
12-06-2010, 15:59
15:54 Deads Shooter: Czesc ^^ teraz wiem jakim nikiem kutasie grasz i masz pograne jednym słowem ^^
16:04 Piorunus: co tam robisz? Wajdy klepiesz?xd
16:04 Deads Shooter: nie
16:04 Deads Shooter: twoja matke
__________________________________________________ _______________________
aha X D !
12 Czerwca 2010 +853,554,714 (3 poziomy) 203,543,142,370 2305 9h 20min - to dopiero początek, pewnie dojdzie dzis do około 15 h~ X D !
Ile banów za cave i ile godzin spedzonych przed komputerem? Tyle co siedzisz przed tym kompem to powinienes miec wiekszy lvl od szymka . I w dodatku dzielisz konto nie gz wbij sam bedz bota bedzie git.
!~Paso~!
12-06-2010, 19:24
banow za cave i wosso mial od chuja . ***** kiedys mial 1600 lvl cala noc byl online i z wosso czy cave na queen . Teraz pajac gra z kevinkiem na deadsie na 100%
banow za cave i wosso mial od chuja . ***** kiedys mial 1600 lvl cala noc byl online i z wosso czy cave na queen . Teraz pajac gra z kevinkiem na deadsie na 100%
XD no tak gram na 2000% z kimś XD!!
To że grałem całą noc itp i wbiłem z 15 20 lvl to nie znaczy że cave kolego
Złapałeś mnie ^^?
a woso każdy ma nawet twój nie inteligentny braciszek (Kasan)
z którym sam szarowałeś ^^ więc (Ry** mi tu)
Ile banów za cave i ile godzin spedzonych przed komputerem? Tyle co siedzisz przed tym kompem to powinienes miec wiekszy lvl od szymka . I w dodatku dzielisz konto nie gz wbij sam bedz bota bedzie git.
No Byłbym tak Bardzo mądry jak Breed Pall i stawiał Cave za którego jest Delete ^^? nie jestem Nim ani Tb kolego
a jak miałem bany to za Auto vite,Manas,auto CC, ^^ i raz za cave który wbił mi bardzo pokaźny Lvl XD 2300 ^^
_Kuba.Wojewódzki_
12-06-2010, 20:08
nie inteligentny braciszek
Przymiotniki z 'nie' piszemy razem ubeku.
Knight Lukas
12-06-2010, 20:12
banow za cave i wosso mial od chuja . ***** kiedys mial 1600 lvl cala noc byl online i z wosso czy cave na queen . Teraz pajac gra z kevinkiem na deadsie na 100%Człowieku tu nawet nie wiesz ile osób nim gra :D mamy ustalone zmiany kto kiedy expi !?
Gratz, musimy się pośpieszyć z expem bo coś wolno idzie ;/
XD no tak gram na 2000% z kimś XD!!
To że grałem całą noc itp i wbiłem z 15 20 lvl to nie znaczy że cave kolego
Złapałeś mnie ^^?
a woso każdy ma nawet twój nie inteligentny braciszek (Kasan)
z którym sam szarowałeś ^^ więc (Ry** mi tu)
No Byłbym tak Bardzo mądry jak Breed Pall i stawiał Cave za którego jest Delete ^^? nie jestem Nim ani Tb kolego
a jak miałem bany to za Auto vite,Manas,auto CC, ^^ i raz za cave który wbił mi bardzo pokaźny Lvl XD 2300 ^^
Deads to jak w końcu ja w poniedziałek gram czy we wtorek. Bo Kevinek woli w poniedziałek nie iść i się zamienimy.
@Knight Lukas
Weź nie pekuj tylko expij Deadsem bo mąło lvl ostatnio wbijamy :/
drogi zgłedku ty za to jestes tak inteligentny, ze wolisz opierdolic szkole i grac w tibie, powodzenia
Człowieku tu nawet nie wiesz ile osób nim gra :D mamy ustalone zmiany kto kiedy expi !?
Gratz, musimy się pośpieszyć z expem bo coś wolno idzie ;/
No no no Lukas XD ani razu do dedsa passUwek nie miałeś ^^
Deads to jak w końcu ja w poniedziałek gram czy we wtorek. Bo Kevinek woli w poniedziałek nie iść i się zamienimy.
@Knight Lukas
Weź nie pekuj tylko expij Deadsem bo mąło lvl ostatnio wbijamy :/
ty się w ogole nie udzielaj kto kim gra , nie powinno cię to obchodzić ;)
^^ no szaruje z Woso XD
Nie miałeś, ale masz, bo ojebałeś Kevinka :o. Jesteś, byłeś, będziesz oszustem i kanalią.
Co do Deadsa sharu to nie mylicie się, ale to już jest chore żeby nie chodzić do szkoły tylko po to aby wbić kilka lvl. Jeszcze ta twoja arogancja na skype do babci PATHOLOGY :|
Nie miałeś, ale masz, bo ojebałeś Kevinka :o. Jesteś, byłeś, będziesz oszustem i kanalią.
Co do Deadsa sharu to nie mylicie się, ale to już jest chore żeby nie chodzić do szkoły tylko po to aby wbić kilka lvl. Jeszcze ta twoja arogancja na skype do babci PATHOLOGY :|
Arogancko to ty się do Tatusia mamusi odzywasz kolego , nie powinieneś się 13 latku w ogóle odzywać..
Hmmm No GZ ze nie pójdę jeden dzień do szkoły bo się komuś nie chce wstawać , problemów ze szkołą nie mam ;) jak cie to tak na prawdę interesuje :)... Dał się owalić jego sprawa , DZIĘKUJE DOBRANOC ;)
Arogancko to ty się do Tatusia mamusi odzywasz kolego , nie powinieneś się 13 latku w ogóle odzywać..
Hmmm No GZ ze nie pójdę jeden dzień do szkoły bo się komuś nie chce wstawać , problemów ze szkołą nie mam ;) jak cie to tak na prawdę interesuje :)... Dał się owalić jego sprawa , DZIĘKUJE DOBRANOC ;)
Po co już mówisz o starych? Ja wspomniałem o twojej babci, bo była taka prawda w 100%. Babcia cię woła na obiad a ty "nie chce kurw* no to sorry, ale tak właśnie zachowuje się 13 - latek. A co do wieku to mam 15, i dobrze o tym wiesz.
Po co już mówisz o starych? Ja wspomniałem o twojej babci, bo była taka prawda w 100%. Babcia cię woła na obiad a ty "nie chce kurw* no to sorry, ale tak właśnie zachowuje się 13 - latek. A co do wieku to mam 15, i dobrze o tym wiesz.
Hahahaha takiego czegoś nie było jak już coś KK ? przestań Pie*** bajeczki i wypi******
13 lat a takie bajki
Patryk1441
13-06-2010, 09:23
Deads nie wiem jak reszta forum, ale jak ja widzę twoje wypowiedzi to sobie myślę jak można być takim idiotą :O
Hahahaha takiego czegoś nie było jak już coś KK ? przestań Pie*** bajeczki i wypi******
13 lat a takie bajki
Oj deads... 'BABCIU ZRÓB MI KANAPKE!!!!!!! KUJWA ZNÓW Z TYM PASZTETEM?!'
Zamykam bo robi się tu zbyt duża napinka =[
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.