View Full Version : Mówi? o Mnie w Mie?cie drugi teledysk promuj?cy p?yt? czarne z?oto
Wytwórnia GOPSIDE prezentuje kolejny teledysk nakręcony przez ekipę Toczy Videos i promujący płytę Lukatricks prezentuje: Czarne Złoto. Tytułowy kawałek “Mówią o Mnie w Mieście” jest drugim po “Podaruj mi trochę słońca / Trzeba wziąć” teledyskiem promującym tą śląską produkcję spod szyldu GOPSIDE.
W drugim singlu promującym płytę swoje zwrotki zostawili śląscy artyści m.in. Gano, Fokus, Gutek, Abradab, oraz Tede – reprezentujący Warszawę.
http://www.youtube.com/watch?v=Z_nIXks3R6I&feature=player_embedded
Abradab>Tede>Foka>Gano>Gutek
Wstawiam to tu gdyż jakiś spec zamknął topic Mikiela.
No pierwszy jest chyba o wiele lepszy moim zdaniem.
Ale ten tez jest lepszy..
No bo ten pierwszy jest lepszy od tego drugiego, ale w sumie ten drugi jest lepszy od tego pierwszego, no ale ten drugi jest lepszy moim zdaniem, ale ten tez jest lepszy.
Masło maślane.
@ Dobry teledysk. Jaram się całą płytą!
!!sQaua!!
12-06-2010, 21:28
Powiem szczerze, że po tej piosence zmieniłem troche swoje zdanie na temat Tedego. Faktem jest, że śmieszy mnie ta cała jego zadyma z Peją, ale tutaj całkiem całkiem wyjechał.
Premiera tej płyty jest w Mikołaja 2010?
@Edit
Dzięki. Ktoś w poprzednim temacie mnie zmylił :P
Powiem szczerze, że po tej piosence zmieniłem troche swoje zdanie na temat Tedego. Faktem jest, że śmieszy mnie ta cała jego zadyma z Peją, ale tutaj całkiem całkiem wyjechał.
Premiera tej płyty jest w Mikołaja 2010?
Płyta jest już dostępna.
Track jest zajebisty, płyta nie dla gimbusów, gdyż przekaz nie jest wyrzucony na 1 plan i trzeba się wsłuchać (jak każdy wie, dzieci w wieku lat 13 mają problem ze skupieniem uwagi na czymś konkretnym).
Szczerze z braku czasu nie miałem okazji przesłuchać całej płyty, na tym tracku Fokus wypadł stokroć lepiej od swoich kolegów po fachu.
'Piątek' to taki rozpierdol, że się za głowę złapałem! Smarki najbardziej życiowy raper ever, zniszczył zwrotką, mega się z nią utożsamiam.
Pierwotnie płyte uznawałem za słabą, ale zmieniłem zdanie. Pozytywnie zaskoczył mnie Bas Tajpan w tracku Talar, mimo jego krótkiej nawijki. Zgadzam sie z Googlem co do Piątku - track absolutnie przezajebisty. O.S.T.R. równiez zacnie. Co do tematu, Tede świetnie wyrzucil z siebie te pare wersów. Nie jestem jego zwolennikiem, ale dobrze to zrobił.
Props za płytke.
okej, track z teledysku okej, bit taki sobie, Piątek? Zwrotki okej, Smarki kozaacko, ale ten chujowy refren nawet Mrozu lepiej by zaśpiewał ;o
Zarexoholik?
12-06-2010, 23:48
No curwa najlepiej Fokus i Dab - mieli również najlepsze ujęcia. xDD
#Wyżej
Zawsze lepiej od ciebie. : ) Zobacz ten klip, bo zwrotka Daba jest o tobie rotfl.
Τettmeier
13-06-2010, 07:58
Dobry teledysk. Ogólnie track to samo, nie będę oceniać każdego z osobna ale powiem, że wszystko jest zrobione profesjonalnie oraz dopięte na ostatni guzik.
Co do płyty zasluguje na props, jedyne co(kto) mi się tam nie podoba to jest Gano, którego nawijki nie trawię za bardzo. Jajonasz lepiej nawija stokroć : d Piątek good, aczkolwiek wolę włączyć 'Trzeba wziąć' nie tylko ze względu na Jokę, bit jest przezajebisty + tekst bardzo mi się podoba. ;)
ale ten chujowy refren nawet Mrozu lepiej by zaśpiewał ;o
Kto to mrozu?
Gutek jest spoko :)
Gutek, Dab spoko reszty nie słuchałem...
Staram się nie zaśmiecać ucha gównem :D
Kto to mrozu?
Gutek jest spoko :)
Gutek, Dab spoko reszty nie słuchałem...
Staram się nie zaśmiecać ucha gównem :D
To troche za późno, bo już zaśmiecasz. I mu nie chodzi o Gutka tylko o Losze debilu, naucz sie czytać ze zrozumieniem.
^top
Dobre to jest, teledysk na wysokim poziomie lecz brakuje KSIĘCIA pod żabką, w ogóle nawet Mes się pokazał :)
Fajne BMW na samym poczatku. Ten co nawija po Tede, to jakas wyjaca pizda. Fokus zajebiscie nawinoł, dlatego przesłuchałem tego. Tedego nie cierpie.
Τettmeier
14-06-2010, 15:30
Up
Refren spiewa losza? hahahahah.Chodzi mu o gutka pacanie ze "niby" mrozu by go lepiej zaspiewal
Topic
Wyjebane.
Chory ***** jesteś? Jakiś nienoramlny idiota? Chyba Mejger jasno napisał że nie pasuje mu refren w tracku 'Piątek' gdzie wykonuje go LOSZA. ajee sfailował ciężkim życiem ulicznego rapera aka komentuje refren mówią o mnie w mieście, to go mikiel poprawił i zwrócił uwagę. Ale ty musiałeś wpie*dolić swoje 5 groszy i bardziej zalepić gównem. Wróć do 4 klasy podstawówki, wiem że uczą cztania ze zrozumieniem bo niedawno byłem :)
Topic
Zajebista płyta! Trzeba wziąć feat. Joka, HST, Fokus! Najlepszy track:d
Kozak teledysk!
G_R_U_L_I_X
14-06-2010, 15:33
Ogólnie całą płyta w chuj przesłanie ma, nutka dobra, tylko gutek moim zdaniem lekko spierdolił, chociaż tak to miało wyglądać.
Geez, widze tylko niektórzy ogarniają. Refren Gutka w tracku z teledysku (mówią o mnie czy jak to tam) jest jak najbardziej na poziomie! Chodziło mi o refren z trakcku "Piątek", który moim zdaniem jest chujowy, bo gdyby nie Smarki i Reno to pewnie nie przesłuchałbym tego tracku.
Taki mały forumowy lansik ;).
http://i48.tinypic.com/j9qy4i.jpg
Nie mogłem się powstrzymać po tym jak odebrałem to cudeńko 30 min. temu.
Ofc. jaram się!
Ojciec Dyrektor
20-06-2010, 19:57
Taki mały forumowy lansik ;).
http://i48.tinypic.com/j9qy4i.jpg
Nie mogłem się powstrzymać po tym jak odebrałem to cudeńko 30 min. temu.
Ofc. jaram się!
Wyjebałeś pieniądze w błoto ale to i lepiej bo nie wydałeś ich na puche i nie zeszmaciłeś się bardziej toyu
@top
Płyta-średnia
Wyjebałeś pieniądze w błoto ale to i lepiej bo nie wydałeś ich na puche i nie zeszmaciłeś się bardziej toyu
@top
Płyta-średnia
Sry ale ta płyta nie jest dla gimbów więc powstrzymam się od komentarza.
@janq20
Wytwórnia należąca do bolszewików, reklamy tvn-u i wszystko jasne. Hip hopu słuchają gimnazjalne dzieci jak z tego forum
Jak up znawco.
Dla twojej wiadomości tede nawinoł jedną z lepszych zwrotek na płycie.
Najbardziej hanyski na tej płytce jest tekst tedego na początku "Mówią o mnie w mieście": - WWA...
Niektóre kawałki fajne, ale napewno nie kupie. Pobrałem, przesłuchałem i to mi wystarczy.
Dla twojej wiadomości tede nawinoł jedną z lepszych zwrotek na płycie.
Jedną z lepszych a płyta jest nie bardziej niż mierna :)
Czyli około 3/10 ta ?
A tak na boku te hanysy go zaprosiły na płyte a w chorzowie co było na dniach chorzowa ?:)
Belfus Adri
21-06-2010, 15:55
ajee ze dla ciebie dobry rap to firma i peja to trudno..
To jest prawdziwy rap a nie pierdolenie "jp na 100%,hardcoor na 100%" czy "dla czego tede ***** jest?dlatego"
^Topic
Płytka dobra, z dobrym przesłaniem może jak uzbieram troszku grosza to kupie :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.