View Full Version : Zmierzch
Domcio666
13-06-2010, 21:03
witam. co sadzicie o filmie zmierzch i ksiezyc w nowiu ???
czy wam sie podoba czy czy nie mozecie sie doczekac zacmienia i przed switem (czy jakos tak )
poprostu tu piszcie co myslicie :)
No według mnie druga część była lepsza od jedynki,fabuła dość ciekawa,mogliby nakręcić jeszcze ze 2/3częsci ;d
Będzie trzecia? bo ja nic nie wiem na ten temat
Za bardzo rozciągnięte, film posiada całkiem znośną fabułę, a oglądam go ze względu na akcje, często są tam walki np. wampirów z wampirami lub wilkołaków z wampirami ;p.
Zarexoholik?
13-06-2010, 23:35
Na pierwszą część poszedłem z dziewczyną. Nie będę nikogo oszukiwać, ale jak dla mnie to szału nie było. Jej się podobał, ale mnie nie bawi wampir, który świruje pawiana. : (
sqlterpa
14-06-2010, 13:52
Film jako tako jest beznadziejny... W porównaniu do książki (czytałem) to badziewie. Polecam przeczytać książkę ; )
Ogladałem tylko pierwsza cześc , była bardzo kiepska. Nie lubie takich filmów oglądac, a pierwsza czesc ogladałem z nudów z bratem w nocy.
Ogladalem i nie zachwyca.
Ogolnie nie interesuja mnie takie filmy ale ten w szczegolnosci mi nie pasuje.
Oglądałem jakieś 20 minut i miałem dość.
Takie wyobrażenie wilkołaków i wampirów aż dech w piersiach ! (ofc ze śmiechu)
Większość kobiet ogląda to tylko dlatego iż podoba im się ten cały wampir Robert Patinson czy jakos mu tak xd
Mi się nawet ten film spodobał ale bardziej jest dla dziewczyn ;d
Τettmeier
14-06-2010, 20:24
Mnie tam wcale nie przypadł do gustu. Wielki szum wokół tego wszystkiego, niepotrzebny chyba.
Seth Drut
15-06-2010, 12:14
Ja powiem tylko tyle, że po obejrzeniu pierwszej części nie miałem ochoty oglądać drugiej xd
No bardzo mi się podobał..
Edward Patison każdy jego film to dla mnie coś pięknego..
Chociaż najbardziej podoba mi się do dzisiaj film Pacyfik/Kompania Braci odcinki ,ale bardzo piekne..
Filmowi daje 8/10
Wszędzie o tym mówią a mi tam do gustu nie przypadł.
6/10 za film bo mimo wszystko jest genialnie zrobiony.
Na pierwszą część poszedłem z dziewczyną. Nie będę nikogo oszukiwać, ale jak dla mnie to szału nie było. Jej się podobał, ale mnie nie bawi wampir, który świruje pawiana. : (
LOL ty masz laske ;o ? Pozdro
Topic
nie oglądałem ale Oglądając urywki uważam że nawet nawet
Ojciec Dyrektor
18-06-2010, 12:33
Nie oglądałem, zamiaru takiego nie mam- wiem że to szajs
Moje koleżanki z klasy się tym strasznie podniecają i non stop mówią o jakimś typie ze zmierzchu XD Trochę o filmie słyszałem, ale w kinie nie byłem.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.