PDA

View Full Version : [Propozycja] Przywilej dla graczy steam

Huskar
14-06-2010, 07:55
Witam. Otóż grając ostatnio na jakimś serverze , zauwazyłem ciekawą opcje mianowicie chodzi tu o to ,ze kiedy server jest pełny i gracz posiadający steama chce wejsc to wchodzi w miejsce jakiegos ns'a. Myślę ,ze to dobra propozycja ze względu na to ze na armii gra często jakiś cheeter a pozatym graczy steam i non steam nie powinno się stawiać na jednej półce.

Zamieszczam sonde.

# Xienus
Ma być lepszy ponieważ wydał kase a pozatym na ns'ie jest dużo cheeterów. A osobiscie przychyliłbym się do propozycji server only steam :)

~Xienus~
14-06-2010, 07:59
nie!!!

dlaczego jakis frajer co wydal sobie 50zl ma być lepszy ode mnie??
może odraz serv only steam??

Kateczo
14-06-2010, 08:13
Nie podoba mi się ten pomysł.

Goldi
14-06-2010, 09:38
Także jestem na NIE nie będzie jakiś gośćiu lepszy odmnie tylko dlatego iż mama mu dała pieniadzę na steama.... Skoro masz steama to idz na servery steam..

DonieX <3
14-06-2010, 09:41
Nie, dlaczego? Armia CS jest dla wszystkich, nie może być tak, że ktoś Sobie chce pograć, a tutaj wchodzi steam i go wyrzuca. Jaki powód? 'Sorry jesteś nikim, bo nie kupiłeś steama za 10zł' , pomyślałeś również jaki byłby spam na forum, w screenach, bądź też w Skargi & Odwołania ? "Ooooooo odbanujcie mnie! wywaliło mnie, nikt mi nie zrobił screenów, a nie mogę wejść na serwer, ojejejejej co teraz", więc teraz powiem, jestem na NIE.

Patryk1441
14-06-2010, 14:13
Na nie. Też gram na ns i to nie znaczy, że czituję. Gram, bo lubię nie dawno zacząłem i nie widzę sensu kupna steam. Z resztą ten serwer jest dla wszystkich graczy tych steam i też tych ns. Nie powinni mieć większych praw. Z resztą wy jak widzicie Steam to od razu "nie on nie czituje, bo ma steam"

Mentos.
14-06-2010, 14:15
Dobra propozycja, kiedys tak było na APO jak były kolejki. Jak sie miało pacc logowało Cie odrazu jak nie to czekałęś w kolejce. Na Cs moze byc tak samo jak masz stema to nie czekasz w kolejce, jak nie masz czekasz. Jestem na tak.

Azonka
14-06-2010, 14:32
Chociaz mam sam Steama to jestem na nie.

Byloby to bardzo denerwujace.
Kazdy gracza jest rowny. Tak mi sie chociaz wydaje.

Diabolix
14-06-2010, 15:27
Mam Steam i jestem na "Nie".
Może od razu zrobimy sobie podział na lepszych i gorszych, równych i równiejszych?
Dobry pomysł, nie? Od razu byś na serwer wchodził. nie musiałbyś czekać na slota, ja od razu, w takim razie, proponuję, żeby dla graczy steam był w ogóle osobny serwer, bo po co grać z Ns?
I nie pisze się "cheeter".

Nie.

Pozdrawiam.

G_R_U_L_I_X
14-06-2010, 15:30
Wtedy to ja bym grał na armi, bo jest bardzo dużo cziterów.

Benn
14-06-2010, 18:03
Jestem na tak. Co my mamy z tego, że mamy steama??

KaZeK
14-06-2010, 18:56
Jestem na nie!

Steam nie daje Wam możliwości wywyższania się, i 'panowania' na serwerze i wyrzucania graczy ns'a..
;(

Greyback
14-06-2010, 18:59
Mądry jesteś a jak ktoś nie ma steama tylko czasem wchodzi sobie pograć to po co mu
Jestem na nie, nie podoba mi się ten pomysł sam jestem ns

spenser
03-07-2010, 12:51
Ja tu wrócę do wypowiedzi "Xienusa"

dlaczego jakis frajer co wydal sobie 50zl ma być lepszy ode mnie??
może odraz serv only steam??
Steam już kosztuję 10zł :)
Serwer only STEAM ! To jest dobra propozycja.

A co do tematu to NIE !