View Full Version : [Propozycja] Przywilej dla graczy steam
Witam. Otóż grając ostatnio na jakimś serverze , zauwazyłem ciekawą opcje mianowicie chodzi tu o to ,ze kiedy server jest pełny i gracz posiadający steama chce wejsc to wchodzi w miejsce jakiegos ns'a. Myślę ,ze to dobra propozycja ze względu na to ze na armii gra często jakiś cheeter a pozatym graczy steam i non steam nie powinno się stawiać na jednej półce.
Zamieszczam sonde.
# Xienus
Ma być lepszy ponieważ wydał kase a pozatym na ns'ie jest dużo cheeterów. A osobiscie przychyliłbym się do propozycji server only steam :)
~Xienus~
14-06-2010, 07:59
nie!!!
dlaczego jakis frajer co wydal sobie 50zl ma być lepszy ode mnie??
może odraz serv only steam??
Nie podoba mi się ten pomysł.
Także jestem na NIE nie będzie jakiś gośćiu lepszy odmnie tylko dlatego iż mama mu dała pieniadzę na steama.... Skoro masz steama to idz na servery steam..
DonieX <3
14-06-2010, 09:41
Nie, dlaczego? Armia CS jest dla wszystkich, nie może być tak, że ktoś Sobie chce pograć, a tutaj wchodzi steam i go wyrzuca. Jaki powód? 'Sorry jesteś nikim, bo nie kupiłeś steama za 10zł' , pomyślałeś również jaki byłby spam na forum, w screenach, bądź też w Skargi & Odwołania ? "Ooooooo odbanujcie mnie! wywaliło mnie, nikt mi nie zrobił screenów, a nie mogę wejść na serwer, ojejejejej co teraz", więc teraz powiem, jestem na NIE.
Patryk1441
14-06-2010, 14:13
Na nie. Też gram na ns i to nie znaczy, że czituję. Gram, bo lubię nie dawno zacząłem i nie widzę sensu kupna steam. Z resztą ten serwer jest dla wszystkich graczy tych steam i też tych ns. Nie powinni mieć większych praw. Z resztą wy jak widzicie Steam to od razu "nie on nie czituje, bo ma steam"
Dobra propozycja, kiedys tak było na APO jak były kolejki. Jak sie miało pacc logowało Cie odrazu jak nie to czekałęś w kolejce. Na Cs moze byc tak samo jak masz stema to nie czekasz w kolejce, jak nie masz czekasz. Jestem na tak.
Chociaz mam sam Steama to jestem na nie.
Byloby to bardzo denerwujace.
Kazdy gracza jest rowny. Tak mi sie chociaz wydaje.
Diabolix
14-06-2010, 15:27
Mam Steam i jestem na "Nie".
Może od razu zrobimy sobie podział na lepszych i gorszych, równych i równiejszych?
Dobry pomysł, nie? Od razu byś na serwer wchodził. nie musiałbyś czekać na slota, ja od razu, w takim razie, proponuję, żeby dla graczy steam był w ogóle osobny serwer, bo po co grać z Ns?
I nie pisze się "cheeter".
Nie.
Pozdrawiam.
G_R_U_L_I_X
14-06-2010, 15:30
Wtedy to ja bym grał na armi, bo jest bardzo dużo cziterów.
Jestem na tak. Co my mamy z tego, że mamy steama??
Jestem na nie!
Steam nie daje Wam możliwości wywyższania się, i 'panowania' na serwerze i wyrzucania graczy ns'a..
;(
Greyback
14-06-2010, 18:59
Mądry jesteś a jak ktoś nie ma steama tylko czasem wchodzi sobie pograć to po co mu
Jestem na nie, nie podoba mi się ten pomysł sam jestem ns
Ja tu wrócę do wypowiedzi "Xienusa"
dlaczego jakis frajer co wydal sobie 50zl ma być lepszy ode mnie??
może odraz serv only steam??
Steam już kosztuję 10zł :)
Serwer only STEAM ! To jest dobra propozycja.
A co do tematu to NIE !
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.