PDA

View Full Version : Systemy

darkdevil
14-06-2010, 14:04
Witam, chciałbym też tutaj napisać Nowy temat.
Ze względu na to że większe poziomy, a także mniejsze poziomy lubią czasem pozabijać i większe poziomy chwalą się zabijaniem, dedaniem rs.
Wiec robię taki temat aby np: w Niedziele na przykład robić 1 godzinny system war-pvp.
Może jak by tak zrobić, nie tracili by czasu na pvp tylko na Expienie, bo widać mamy tutaj 2 faworytów Szymka-Barta Kto wbije większy to już zadecyduje czas ;),
Ale chciałbym tylko dać taki temat czy gracze by chcieli aby tak było, by można zrobić takie coś że np: Zrobią arene na wygląd areny potworów dedasz i nic nie tracisz, ale pokazujesz swoje pvp. I można tak zrobić że Wchodzimy poprzez npc: I można wybrać team-1 albo team-2. i teleportuje tak jak arena na cod w 2 miejsca na mapie i jest większy obszar. I jak już npc: nas przeteleportuje to jest taka figurka na którą klikamy i ona zapisuje nas i jak zabijemy sie to odnawia nas tam gdzie npc: nasz przeteleportuje do danego teamu. I tak bijemy się. a osoby które chcą wyjść wchodzą do pokoju i piszą hi/ npc pisze czy chcesz opuścić team. I piszesz tak/yes i teleportuje nas do temple w głównym miejscu i musimy nacisnąć figórkę w mieście abyśmy się odradzali nie na war-island tylko w mieście. ;) War-Island można by było np: na czerwono pisze komenda (War-Island została odblokowana- zostanie ona zamknięta za 1 godzine.). ;)
i znów sie blokuje wejście na arene po danej godzinie.

Tylko żeby nic sie nie traciło za zabijanie. :)

Zapraszam.

[Bondi] Przenoszę do działu Propozycje.

Mentos.
14-06-2010, 14:06
Nie ten dział, powinienes to napisa w dziale "Propozycje (http://forum.toproste.pl/forumdisplay.php?f=32)". A pozadym nie podoba mi sie to co proponujesz, chcesz sobie pozabijac to idz na War Ots.

ViVuSeK
14-06-2010, 14:10
Przepraszam cię mój drogi ,ale to zły dział.Napisałeś już tu dwie propozycje pierwsza była fajna druga zła ;[.Jestem na Nie mianowicie dlatego ,że PvP może być ortientowane wszędzie.A wogóle po co tworzyć areny aby pokazać swoje PvP przecież mało osób by to zainteresowało.
Na przyszłość proszę tworzyć tematy w dziale Propozycje a nie w Opinie/Krytyka.

darkdevil
14-06-2010, 14:16
Sorry za zły dział za szybko to napisałem nie zauważyłem na dział. prosze o przeniesienie

Zarexoholik?
14-06-2010, 14:24
Jak kto lubi. Mi się to nie podoba, bo każdy i tak zrobi co będzie chciał. Masz areny jak się nie podobają to na nie nie chodź. Moim zdaniem twój pomysł to idealny pomysł dla Mazurkowiczów. : )

.vimpex.
14-06-2010, 14:27
Mi się nie podoba, jest PVP Island, chcesz zbierz 2 drużyny i idź się bić, prawie to samo co war-pvp.
Jestem na Nie.

lord max
14-06-2010, 14:41
Nie podoba mi się ta propozycja. Masz island do warów na CoD, chcesz pobić idz na war ots. Chcesz pozabijać? Masz od tego pvp, sl to tylko 100cc ;f Więc zabijanie i padanie nic nie kosztuje praktycznie.

Mentos.
14-06-2010, 14:42
Sorry za zły dział za szybko to napisałem nie zauważyłem na dział. prosze o przeniesienie

No sadze ze juz niema co przenosic temat do działu Propozycje, poniewaz 100% osób które głosowały w Twojej ankiecie sa na nie.

Devil murder v3
14-06-2010, 15:13
Za dużo kombinowania ;x Tak jak koledzy powiedzeli, idź na PVP ajlend i gicior.

Jestem niestety na nie.

Hogart
14-06-2010, 15:17
Nie, za bardzo pokręcone, lepiej już zrobić od podstaw porządny war system ale pod tibie 7.6 może to nie zdać egzaminu i być nieco skomplikowane.

Devixx
14-06-2010, 15:20
Ale Ty masz ortografie chłopie. Stawiasz kropki i piszesz z małej litery, zdania zaczynasz cały czas od i...

@Topic Nie. Jest już arena, jeżeli ktos chcę pokazać swoje PvP niech idzie tam.

1st R. Boonek
14-06-2010, 15:30
Nie, nie fajnie by było. 10 100.00%
Głosujących: 10. Już zagłosowałeś w tej sondzie

Trafna propozycja naprawde Xd

Jasne ze jestem na nie

Marcelllo
14-06-2010, 15:41
Propozycja denna.

Chcesz pokazać PvP? Masz trzy opcje - arena PvP w city/evul/cod na której nic nie tracisz, arenę PvP-island na cod na której jak padniesz - tracisz SL ;) No i trzecia to arena PvM na cod na której można bić się "grupowo" bez dead'a :)

Jestem na nie.

KaZeK
14-06-2010, 15:46
Pokaz PvP odbywa się w City bądź na arenach PvP (city/CoD) i tracisz 1sc (100cc) co nie jest jakimś majątkiem dla osób które mają tak wysokie lvle.

Jestem na nie.

Citko7
14-06-2010, 16:00
Czasem to ludzie mają takie propozycje, że głowa boli. :0

Jak sądzisz, ile osób poszłoby na taką arenę? Z pewnością niewiele. ;x
A większość z tych osób nie przekraczała by 200 lvla.

Stanowcze NIE. :)

#

Nie, nie fajnie by było. 13 100.00%

Aha.

Domcio666
14-06-2010, 16:03
oczywscie jestem na nie po co to komu. jak chcesz pvp idz do city i wlacz pk i bedziesz mial pvp i co stracisz tylko 100 cc na sl to duzo ?
a tak wg to by bylo zjeba...... w c.... wiec nikt nie jest an tak widze xD nie wprowadza takio czegos