View Full Version : [7.6] Jak myslisz co bedzie dawala korona po jej zakupieniu?
Dareluss Banned
14-06-2010, 19:37
Tak jak w temacie ;)
PS.Ta u Santorra ;)
O ile wiem , to ta korona nie bedzie dawała nic . Jest tylko jedyna taka na serverze , prawdopodobnie do ozdoby.
Bedzie Dawala +15 Do ataku i +15 do obrony : <
Panda + Perfect i masz 30% Obrony przed magia :D
~Xienus~
14-06-2010, 19:42
no jak to co... zakładasz koronę a tu log... i napis
"twoja postać została zablokowana do:Nigdy"
A może ona będzie obniżać ataki potworów o 15 %? :O
Przychodzą mi do głowy trzy opcje:
1.-na pesymistę- NIC
2. na realistę- około 10-15% obrony magicznej, ok. 10-15% lepsze ataki i może exp +25%
3. na optymistę- będziesz GM'em.
To może byc wiele rzeczy myśle że....
Po 1.po kliknieciu bd mial wybór passów do Barta,Sarumara,Torusa.
Po 2. dostaniesz 150k lvl na rooku ;>
Po 3.Jak bd chial ja zalozyc na miejsce helmetu to wyskoczy napis "Nie mozna wlozyc korony poniewaz masz nie wymiarową głowę" XD
+5 do bycia fajnym
Myślę że Sanatno nazwie ją swoim 'imieniem' oraz będzie miała właściwości magiczne typu obrona przed atakami magicznymi (10-15%) oraz wzrost ataków magicznych (25-30%)
Kinderek
14-06-2010, 22:44
nic nie będzie dawała lub coś do obrony i magi :):)
Demolka Knight
14-06-2010, 22:51
Może dostaniesz 50 bp kcc?
P.s To tylko ozdoba :)
Zwyczajne +10 do zajebistości. Nie sądzę aby dawała coś więcej.
~Nastero~
15-06-2010, 00:01
Przez jakiś czas pewnie nic nie będzie dawać... Ale po jakimś tam upływie czasu,na pewno coś się zmieni.
Hashirama
15-06-2010, 00:09
Korona jest po prostu Dla ozdoby....i
Kto ją ma jest zajebisty itp...
Pewnie duzo warta bedzie :D
To tyle na Ten temat
Korona jest po prostu Dla ozdoby....i
Kto ją ma jest zajebisty itp...
Pewnie duzo warta bedzie :D
To tyle na Ten temat
Poczytaj troszke wiecej a dowiesz sie ze odkrecie jej wlasciwosci kosztuje 750kcc.
@Top
Mysle ze korona bedzie mogla byc nazwana przez barta jak zechce. Oprócz tego bedzie dodawala jakies 15-20% do atakow magicznych.
Wlasnie sie dowiedzialem ze ktos juz kupil korone http://forum.toproste.pl/showthread.php?t=75113
A co daje?
Tyle pytań a tak mało odpowiedzi...
Korona nic nie daje, jest tylko ozdobą (przynajmniej na dzień dzisiejszy).
Zarexoholik?
15-06-2010, 02:40
Ja myślę, że jeśli się zapłaci kasę to dowiemy się jak nazywa się korona i jakie ma właściwości. Z pewnych źródeł wiem, że krona nazywa się 'Koroną nicości' i ma jedną właściwość: 'nic'. Dodam, że nie każdy ją może wcisnąć na łeb, bo ona nie ma regulacji i jak ktoś ma zbyt wielką głowę to raczej mu się nie uda jej nosić. : (
Knight Lukas
15-06-2010, 09:51
Jeżeli nic nie będzie dodawać to nie warta ceny.. czym się nie dziwie.. dwa ostatnie upy niezbyt ciekawe.
Przynajmniej kasy trochę znikło ;D
Mysle ze tą korona kubiq odrobi 650 zl ktore wydał na darkrose
myślę że nie będzie nic dawała, bo to byłoby nie fair w stosunku do innych graczy jeżeli dawałaby atak/obrone. ma byc tylko jeden egzemplarz więc nie powinna nic dawac
Devil murder v3
15-06-2010, 10:53
myślę że nie będzie nic dawała, bo to byłoby nie fair w stosunku do innych graczy jeżeli dawałaby atak/obrone. ma byc tylko jeden egzemplarz więc nie powinna nic dawac
Nie fair? On na nią wydał 1000kcc, więc jak nie fair? -.-
Wg. mnie będzie dawać 25% obrony przed ciosami matki, jak siedzisz przy Tibii oraz -12% szans na odłączenie internetu.
Na pw czekam na info od Sarumara, co daje ten gadżet, jak się dowiem - to Wam napiszę.
Teraz zapytaj sie Wodera, czy daje mu cos ta korona. A nie zakładasz tematy... Do zamkniecia.
Devil murder v3
15-06-2010, 12:06
Teraz zapytaj sie Wodera, czy daje mu cos ta korona. A nie zakładasz tematy... Do zamkniecia.
Woder odkupił ją od Sarumara, że tak piszesz, czy Wooder = Sarumar? xD
Będzie dawała +25% większe obrażenia.
Domcio666
16-06-2010, 15:56
ja mysle ze bedzie dawac cos w stylu s seta albo nawet lepsza no bo 1000kcc na takie za przeproszeniem gowno xD( sorry santano) to raczej troche glupie. ale ma swoje wlasciwosci tylkko jedna osoba na apo moze mniec takie cos wiec dlatego taka droga :)
Jankulowski
16-06-2010, 16:11
Wedlug mnie nic bedzie dawala poprostu takie Rare dla bogatych na APO
Ta korona jest na mały łeb , a Saru nie wcisnie jej na swoje wielkie uszy ;DDD ... najprawdopodobniej tak jak napisał kolega wyżej.. Rare dla bogaczy... chociaż kto wie.. ;) +10 % Zajebistosci ;D
.vimpex.
16-06-2010, 16:49
Najlepiej jakby nic nie dawała tzn. tylko ozdoba.
Bo tak, będzie płacz, że nie wiedzieli o tym, że coś będzie dawać ^^
` Cinasek
16-06-2010, 16:55
Dzięki niej będzie można zobaczyć niebo w tibii.
obrona przed atakami 15% +- xD
ta korona nic nie będzie dawała , to jest ozdoba do domku!!
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.